eşim beni nişanlanmadan bir hafta önce aldatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi kendilerini ikna etmeye çalışıp başarıyorlar da bizi niye ikna etmeye çalışıyorlar onu anlamıyorum.

Evimdeyim, tatlımı yapmışım, gelip oturmuşum bilgisayarın başına. Bir konuya giriyorum, aldatma hikayesi var.
Adamın teki eşini aldatmak istemiş; bunu kafaya koymuş ve eşinin herhangi bir özel günü için sarf etmeyeceği eforu sarf ederek gitmiş hayat kadını aramış bulmuş, mekan ayarlamış, keyfince takılmış, arkadaşıyla bunun muhabbetini çevirmiş vs vs...
Ne diyelim ya şu duruma, boşan demeyelim de ne diyelim?

Ve bu adamın karısı gelmiş beni, seni, bizi ikna etmeye çalışıyor. Canla başla kocasının aslında çok iyi bir adam olduğunu, mükemmel bir ilişkileri olduğunu anlatıyor.
Evimde oturuyorum ya ben. Seni de tanımıyorum kocanı da. Sen niye beni ikna etmeye uğraşıyorsun? Bu konuyu niye açtın?
İkna olmayınca da kıskanıyor oluyoruz, boşandırma meraklısı oluyoruz, berbat hayatımızın hıncını konu açanlardan alıyor oluyoruz, "kadının düşmanı kadın" oluyoruz.
Çok mutluysan unut ve otur, bize niye soruyorsun? Bizim sana üzüldüğümüz kadar sen kendine üzülmüyorsun ki zaten.

Ayrıca ben konunun 1 sene önce olduğuna falan da inanmadım. Herhangi biriyle 1 sene önceki yazışmalarımı bulmam bin yıl sürer. Büyük ihtimalle gayet de taze bir olay.
Kardeşi de yeni boşanmış, ailesi zaten üzgünmüş, bir de kendisi üzemezmiş falan filan.
E zaten affedeceğin belli. O zaman bu konunun amacı ne?
iste aradan iki kisi cikip da canim bu her evlilikte olur, her erkek aldatir, sen hemen bi dantelli gecelik al desin diye aciyor konuyu. sonra kocasina cikaramadigi sesi de bize cikarip desarj olup gidiyor.

ben siteyi kapatinca hayatima bakiyorum, hic de kiskanmiyorum. kendileri bu hayati yasiyorlar, onlara yol gosteren insana da kiziyorlar.

Hadi kendilerini ikna etmeye çalışıp başarıyorlar da bizi niye ikna etmeye çalışıyorlar onu anlamıyorum.

Evimdeyim, tatlımı yapmışım, gelip oturmuşum bilgisayarın başına. Bir konuya giriyorum, aldatma hikayesi var.
Adamın teki eşini aldatmak istemiş; bunu kafaya koymuş ve eşinin herhangi bir özel günü için sarf etmeyeceği eforu sarf ederek gitmiş hayat kadını aramış bulmuş, mekan ayarlamış, keyfince takılmış, arkadaşıyla bunun muhabbetini çevirmiş vs vs...

Ve bu adamın karısı gelmiş beni, seni, bizi ikna etmeye çalışıyor. Canla başla kocasının aslında çok iyi bir adam olduğunu, mükemmel bir ilişkileri olduğunu anlatıyor.
Evimde oturuyorum ya ben. Seni de tanımıyorum kocanı da. Sen niye beni ikna etmeye uğraşıyorsun? Bu konuyu niye açtın?
İkna olmayınca da kıskanıyor oluyoruz, boşandırma meraklısı oluyoruz, berbat hayatımızın hıncını konu açanlardan alıyor oluyoruz, "kadının düşmanı kadın" oluyoruz.
Çok mutluysan unut ve otur, bize niye soruyorsun? Bizim sana üzüldüğümüz kadar sen kendine üzülmüyorsun ki zaten.

Ayrıca ben konunun 1 sene önce olduğuna falan da inanmadım. Herhangi biriyle 1 sene önceki yazışmalarımı bulmam bin yıl sürer. Büyük ihtimalle gayet de taze bir olay.
Kardeşi de yeni boşanmış, ailesi zaten üzgünmüş, bir de kendisi üzemezmiş falan filan.

Bu bir döngü.
Taze bir olay yaşanır, o an öfkelenir-gerçekleri hatırlar (Daha çok da içlerinde kendilerine kızarlar), sonra şikayet etme-dertleşme ihtiyacı doğar. Bu ihtiyacı yakın çevrelerinde karşılayacak kimseleri ya kalmamıştır (Bıkmışlardır dinle dinle), ya gizleyip mutlu yuvayı oynamaya devam etmeleri gerekiyordur, bu yüzden sanaldan şikayet edilir koca baya baya.
Ardından üyelerden yorumlar gelmeye başlar, "Boşan" yorumları. Bunu yap(a)mayacaktır yine her zamanki gibi ve "Aslında o kadar da kötü değil" vb savunma başlar ve kendine olan öfkesini de aynı zamanda boşaltarak/yansıtarak rahatlayacağı sanal kişileri bulmuş olur. Bir taşla iki kuş.

Savunur, savunur ve savunur, savundukça kabullenme başlar.
Kabullenir, oturur... Yeniden taze bir olay yaşanana kadar ve sonra yeni bir döngü.

mesaj sayısı az ben şimdiye kadar telefonunda hiç mesajlara bakmamıştım amacım da aldattığını bulmak değil, en yakın ev arkadaşı ile neler konuşmuşlar diye bakmaktı. böyle bir huyum da yoktu neden şimdi baktım gerçekten bilmiyorum

Ya aldatmadıysa eşiniz neden ikinci sefer de salmayacakmış?
Birinci sefer ne olmuş mesela?
sadece geyik olsa ikinci seferden bahsedilmez bence...
Ki eşiniz sizi zaten daha önce aldatmış neden tekrar aldatmış olmasın ki?

sordunuz mu ilk sefer ne olmuş 2 posta neymiş birlikte mektup yazıp 2 sefer posta kutusuna mı atmışlar?
Mektup yazımındaki yazı dilinde hayran kaldığı için mi 2. Sefer salmıyormuş?

bir de kadını mahvetmiş mesela mesela bu konuşmaların sebebi neymiş?

iste aradan iki kisi cikip da canim bu her evlilikte olur, her erkek aldatir, sen hemen bi dantelli gecelik al desin diye aciyor konuyu. sonra kocasina cikaramadigi sesi de bize cikarip desarj olup gidiyor.

ben siteyi kapatinca hayatima bakiyorum, hic de kiskanmiyorum. kendileri bu hayati yasiyorlar, onlara yol gosteren insana da kiziyorlar.
Bence kocalarını savunurken adamların yaptığını iyice sindiriyorlar. Resmen bağırsak görevi görüyoruz. 😏

Bu bir döngü.
Taze bir olay yaşanır, o an öfkelenir-gerçekleri hatırlar (Daha çok da içlerinde kendilerine kızarlar), sonra şikayet etme-dertleşme ihtiyacı doğar. Bu ihtiyacı yakın çevrelerinde karşılayacak kimseleri ya kalmamıştır (Bıkmışlardır dinle dinle), ya gizleyip mutlu yuvayı oynamaya devam etmeleri gerekiyordur, bu yüzden sanaldan şikayet edilir koca baya baya.
Ardından üyelerden yorumlar gelmeye başlar, "Boşan" yorumları. Bunu yap(a)mayacaktır yine her zamanki gibi ve "Aslında o kadar da kötü değil" vb savunma başlar ve kendine olan öfkesini de aynı zamanda boşaltarak/yansıtarak rahatlayacağı sanal kişileri bulmuş olur. Bir taşla iki kuş.

Savunur, savunur ve savunur, savundukça kabullenme başlar.
Kabullenir, oturur... Yeniden taze bir olay yaşanana kadar ve sonra yeni bir döngü.
ben şuan hiç övmedim eski konuları gündeme getirip konuşulmuş. ama dalga geçin isterseniz eşim dizideki boşanmadan önce kocası gibi mükemmel görünüyor ancak öyle anlatabilirim.

Ya aldatmadıysa eşiniz neden ikinci sefer de salmayacakmış?
Birinci sefer ne olmuş mesela?
sadece geyik olsa ikinci seferden bahsedilmez bence...
Ki eşiniz sizi zaten daha önce aldatmış neden tekrar aldatmış olmasın ki?

sordunuz mu ilk sefer ne olmuş 2 posta neymiş birlikte mektup yazıp 2 sefer posta kutusuna mı atmışlar?
Mektup yazımındaki yazı dilinde hayran kaldığı için mi 2. Sefer salmıyormuş?

bir de kadını mahvetmiş mesela mesela bu konuşmaların sebebi neymiş?
Eşi ve ev arkadaşı sizofrense olur bence mantıklı. Zaten adam bir ara şizofreni tedavisi gördük hepsi ondan falan diyecektir.

ben şuan hiç övmedim eski konuları gündeme getirip konuşulmuş. ama dalga geçin isterseniz eşim dizideki asyanın boşanmadan önce kocası gibi mükemmel görünüyor ancak öyle anlatabilirim.
tamam da esiniz ne aciklama yapti? yani telefonda boyle bir mesaj var, ben yazmadim mi diyor? e tamam o yazmadiysa bir yildir telefonu alip gormemis mi hic? yani cidden sizi nasil ikna etmis olabilir ben merak ettim. hala mukemmel diyorsunuz, eyvallah oyledir de aciklama ne yani?

Eşi ve ev arkadaşı sizofrense olur bence mantıklı. Zaten adam bir ara şizofreni tedavisi gördük hepsi ondan falan diyecektir.
ben ona mantıklı yalanlar buluyorum şöyle mi oldu böyle mi diye. tek yaptığı mesajları hatırlamadığını söylemek. tek bildiğim şey seni aldatmadım diyor.

Konu sahibi genç hanım, dikkat edin de eşiniz size başka kadınlardan cinsel yolla bulaşan hastalıklar taşımasın.

Bir de mesajları hatırlamıyorum diyor öyle mi?
Hatırlasa şaşardım.
Kesin iyi saatte olsunlar yazmıştır o mesajları.

Son düzenleme:
tamam da esiniz ne aciklama yapti? yani telefonda boyle bir mesaj var, ben yazmadim mi diyor? e tamam o yazmadiysa bir yildir telefonu alip gormemis mi hic? yani cidden sizi nasil ikna etmis olabilir ben merak ettim. hala mukemmel diyorsunuz, eyvallah oyledir de aciklama ne yani?
yazmadım demiyor. hatırlamıyorum ama seni aldatmadım diyor. arkadaşını arıyor ulaşamadı henüz. ben mantıklı yalanlar buluyorum. söylettirmeye çalışıyorum ama kesinlikle inkar ediyor.

yazmadım demiyor. hatırlamıyorum ama seni aldatmadım diyor. arkadaşını arıyor ulaşamadı henüz. ben mantıklı yalanlar buluyorum. söylettirmeye çalışıyorum ama kesinlikle inkar ediyor.
e o zaman insanlar size sen affetmezsin, daha once de affetmedin diyince niye kiziyorsunuz? affetmediniz iste. bundan sonra esiniz sizin gozunuzun onunde sizi catir catir aldatsa da ayrilmayacaginizi biliyor, hayirli olsun. icinden guluyordur.

ben şuan hiç övmedim eski konuları gündeme getirip konuşulmuş. ama dalga geçin isterseniz eşim dizideki boşanmadan önce kocası gibi mükemmel görünüyor ancak öyle anlatabilirim.
Bakın beni yanlış anlamayın ama eşinizin size iyi davranmaması için sebep yok...
Eğer duygusal anlamda başka birini seviyor olsaydı bir ihtimal ilgisiz olabilirdi...

fakat sanıyorum durum seks neden iyi olmasın ki sadece seks için aldatıyorsa
Çok mantıklı yani

Ha siz belki ya 1 yıl öncesinde olan bir şey diye düşünüp tamam diyorsanız bir şey diyemem ama

şu aldatan adamlar hep kötü olur kötü davranır ilgisiz olur kalıbını yıkın yok öyle bir şey
Öyle bir şey olsaydı millet 10 sene karısını aynı insanla aldatamazdı fark ettirmeden

Hatırlamıyor
Ben 2 posta attım kadını salmıcam muhabbetini asla unutmazdım ya unutulacak türden değil çünkü
Sonuçta kimse her gün bir kadının tutulmasını istemiyor ya da böyle geyikler yapmıyor...

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?

mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank
Allah kahretsin. Böyle bir adamla evli kalacağıma ölürüm daha iyi. Fuhuş kadar insanlık onurunu ayaklar altına alan bir şey var mı ya? Herhangi bir kadına bir de arkadaşıyla bunu yapan adam gebersin. Şerefsizler ya. Fuhuş tecavüzdür.

Bu adamla boşanmaz da çocuk falan yaparsanız, buralara uğrayıp sinirimizi zıplatmayın lütfen.

söylenenlerde doğruluk payı var söylemeli miyim dedim çünkü ilk olarak boşanmayı hiç aklıma getirmedim. söylememem gerektiği bu noktada doğruydu. bu arada ben öğrendiysem asla söylemeden yapabilecek biri de değilim bugün söylemesem yarın söylerdim. ve söyledim.
ama bazıları öyle bir yazıyor ki burada yazan kişinin psikolojisi bozuk olsa gider intihar eder öyle aşağılıyorsunuz resmen. buradaki kimdir nasıl bir psikolojidedir bilmeden. benimde bazı yönlerden psikolojim iyi değil. ama anlayabiliyorum ben olsam belki başkasına bu kadar kırıcı yazmam ama aklımdan geçirirdim bu arada eşim kabul etmedi o mesajları kesinlikle seni aldatmadım diyor ve saatlerdir birçok şey yaşadık.
Kabul etmese de mesajlar ortada. Gözünüze değil de beyanına mı inanacaksınız?
Basbaya aldatmış sizi yalan da söyleyemiyor. Arkadaşına atacak topu ay kuzenim yazdı diyecek.
O güven gittikten sonra içiniz alacak mı bı adamı?
Parayla seks yapan bir adam gözümde değersiz olur, sevişemem ben mesela siz nasıl yapacaksınız?

1 yıl öncesine ait iğrenç mesajlar gördüm arkadaşıyla bekar evinde kalıyordu. ne yapacağımı bilmiyorum. söylemeli miyim?

mesaj ayrıntıları
Eş: hala evde mi?
ark: evet uyuyor mahvetmişsin ...
eş: yok ya 2.. yaptım
ark: valla uyuyor bende gönlünü yaparsam ...
eş: gitmezse sende... parasını veririm. gelince bende salmayım
ark: uyandı gitti ya kank
Ööğğ 🤢
Bu mesajlaşmalar ne. İğrenç. Ay mide bulandırıcı. Çok kıro çok abazaca çok ayıca bir üslup. Şöyle bir adama bir saniye eşim demem. Saygım kalmaz.

sebep söylemiyor hatırlamıyorum diyor arkadaşını aradı o da açmadı daha. itiraf etsin diye saatlerce mesajları okudum yorumladım bak düzgün yalan söyle güzel bir bahane bul dedim. ama yok tek söylediği hatırlamıyorum demek, bunu çözücem demek ve yemin etmek, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak benden nefret edeceksin diye ağladı.m

Madem sizi aldatmamiş neden kendisinden nefret edecekmişsiniz?
Siz zaten unutup konuyu kapatmaya hazırsınız.
Görüyordur bunu eşiniz.
Ona bile gerek görmediyse demek.

eşim uyuyor ben sinir krizi geçiriyorum anlatma diyorsunuz boşanacak durumum yok şuan işim yok ablam yeni boşandı ailem zaten mutsuz birde ben mi mutsuz ediyim şuan sadece hesap sormak istiyorum ama o kadar kötüyüm ki
Bu adamı baba yapacağıma kısır kalırdım ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X