Parina Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 658 623 15 Ağustos 2015 Konu Sahibi AlmanyaTreni #61 askim66 .!.: Hasta fln hissetmiyor kendini ama pazartesi ikna edebilirsem doktora goturcem isden sonra Genişletmek için tıkla... Hastayım deyip duruyor yazmışsınız o yüzden dedim. Tedbirli olmak her zaman iyidir.
askim66 .!.: Hasta fln hissetmiyor kendini ama pazartesi ikna edebilirsem doktora goturcem isden sonra Genişletmek için tıkla... Hastayım deyip duruyor yazmışsınız o yüzden dedim. Tedbirli olmak her zaman iyidir.
A AlmanyaTreni Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 2.971 2.973 15 Ağustos 2015 Konu Sahibi AlmanyaTreni #62 Parina .!.: Hastayım deyip duruyor yazmışsınız o yüzden dedim. Tedbirli olmak her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Beni korkutuyor aklinca. Internette bi yazi bulmus onu demek istemistim. Saol
Parina .!.: Hastayım deyip duruyor yazmışsınız o yüzden dedim. Tedbirli olmak her zaman iyidir. Genişletmek için tıkla... Beni korkutuyor aklinca. Internette bi yazi bulmus onu demek istemistim. Saol
fee fi fo Ya hep ya hiç Kayıtlı Üye 20 Eylül 2014 2.397 3.718 15 Ağustos 2015 Konu Sahibi AlmanyaTreni #63 Benim oğlumda bebekten kafadan çok terlerdi dr a söylemiştik vitamin takviyesi yapmıştı ve oğlum düzelmişti normal görmeyin bence eşinize gelince yıllardır böyleyse sorun yok ama yeniyse kesinlikle dr a gidin beklemeyin
Benim oğlumda bebekten kafadan çok terlerdi dr a söylemiştik vitamin takviyesi yapmıştı ve oğlum düzelmişti normal görmeyin bence eşinize gelince yıllardır böyleyse sorun yok ama yeniyse kesinlikle dr a gidin beklemeyin