- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Babam kafasına havlu sarar bende tosun gibi terliyorum genetik bir durum.Iyi aksamlar herkese
Havalar cok sicak malum esim bir bardak su icse hemen kafadan terlemeye basliyor. Anlamiyorum asiri terliyor bi yudum su icmesin yeterki. Internette bi yazi bulmus hastaliginiz olabilir bi doktora gorunun diye.
ben hastayim deyip duruyor kac gundur. Sizce bukadar terlemesi normalmi. Korkutuyor beni...
Kilosuda varmış yani bence normal bu kadar terlemesi1.78 boy
90kg esim
Kilosuda varmış yani bence normal bu kadar terlemesi
Havalar çok nemli sanırım buda tetikliyo benim eşimde oturdugu yerde ter döküyo gece yatak ıslanıyo terinden kiloyla da alakalı sanırım.
Benim eşiminde kokmaz su gibi oluyo sadece genetik olabilir kayınbabama dikkat etmedim ben sakin otururken o deli gibi terliyo diyim yani çok aklınızda kalıyosa dr a gidip içinizi rahatlatın derimEsimin sadece yastik islanir bide kafadan gelen ter su resmen kokmuyor bile. Ictigi su geri geliyor
benim eşimde hayatta terlemeyen bir insan ama yemekten sonra.. kafsı terlerr yapısal dmekkii ailesindede varrYok vucutta hicbsy yok tek kafa oda gelip gidiyor 2-3dak suruyor
Geçen gün burada bir üye konu açmıştı. Çok sık terlediğini ve bunun sıcaklardan kaynaklandığını düşünüp önemsemediğini fakat doktora gittiğinde acı gerçeği öğrendiğini anlatmıştı. Hastalığın ne olduğunu söylemeyeceğim sizi endişelendirmemek için ancak eşiniz kendisini hasta hissediyorsa bir doktora gidin derim. Kafanız rahat olur en azından.
Araştırıp iyi bir doktor a gidin . İnşallah önemli bişey yoktur . Yaz sıcağında hepimiz terlıyoruz ama bu anormalse İçiniz rahat etsin diye bir gidin bakalım .