esim beni korkutuyor

Babam kafasına havlu sarar bende tosun gibi terliyorum genetik bir durum.

Kaç gündür hastayım diye dolanacağına
Bi doktora görünse anlaşılırdı hasta mı değil mi
Hastaysa da bi çaresine bakılır

Geçen gün burada bir üye konu açmıştı. Çok sık terlediğini ve bunun sıcaklardan kaynaklandığını düşünüp önemsemediğini fakat doktora gittiğinde acı gerçeği öğrendiğini anlatmıştı. Hastalığın ne olduğunu söylemeyeceğim sizi endişelendirmemek için ancak eşiniz kendisini hasta hissediyorsa bir doktora gidin derim. Kafanız rahat olur en azından.

Son düzenleme:
Araştırıp iyi bir doktor a gidin . İnşallah önemli bişey yoktur . Yaz sıcağında hepimiz terlıyoruz ama bu anormalse İçiniz rahat etsin diye bir gidin bakalım .

Hasta fln hissetmiyor kendini ama pazartesi ikna edebilirsem doktora goturcem isden sonra

Araştırıp iyi bir doktor a gidin . İnşallah önemli bişey yoktur . Yaz sıcağında hepimiz terlıyoruz ama bu anormalse İçiniz rahat etsin diye bir gidin bakalım .

Aslinda kotu dgl anlatamiyorum ne insanlar var sirtlari sirilsiklam oluyor esimin tek kafasi hasta flnda dgl ama goturcem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…