- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
-
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
Hem baba da hem oğul da mi var ? Genetiktir o zaman terleme .Benim de hem amcam hem kuzenimin eli terler genetik olduğu için . Ama bi şüpheniz varsa doktora gidin ben vicdan azabı cekmeyeyim.
Hasta hissetmiyorum kendimi diyor bir ortamda rahatsiz oluyorum millete utandigi icin terliyor derler diyor
Bnm bi tanıdığım vardi eşimin ark.i.. elleri cok terledigi icin ameliyat oldu..ter bezlerini duzrnliyolarmis sanirim eger toplumda cok rahatsz oluyorsa bu konuda bilgi edinebilirsinz
Rica ederim umarim cozersiniz..Ama terlemenin iyi yönleride var bence..gözenekler acilio icindeki zehirli maddeler terle atilio..mesela ben hiç terlemiom yaz günü bilebu yuzdende mesela sivilce sorunum var
bencede normall... kendimden biliyorumm.. ailecekkk yaz kışş terlerizz... çok sinirr oluyorumm... saçımı hiç bir şekle sokamıyorummterlemek değill terlememek hastalık bence.. tabikii terlemenin aşırısıda normal değil.. fakat bizde çok şükürr bir sorun yokk doktorada hiç birimizz gitmedikk
Eşim beni korkutuyor deyince yine sinir anında eline bıçağı kapmış bir koca diye düşündüm
Sadece sıcaklarda oluyorsa sanmıyorum pek hastalık olduğunu yine de sağlık ocağına bile gidip şeker tiroid kolesterol gibi genel testlerini bir yaptırsın. Nette baş ağrısına kanser olabilir diyor net bilgisine çok kafayı takmasın ama hafife de almadan en iyisi bir doktora görünsün
Bu sıcakta benim totomdan bile ter çıkıyor adamın kafası terlemiş çok mu? Eğer kışın ortasında buz gibi havada yine kafa terliyorsa bir doktora görünsün ama şu mevsimde terlemek kadar normal bişi var mı?
Benim eniştem de öyle dr gitti hicbirseyi cikmadi,l...
Haklisin cnm ne bilim valla uykum kacti