Eşim beni istemiyor

merve elisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
14
-15
1
27
Kızlar derstleşmeye ihtiyacım var ağlayarak yazıyorum kusura bakmayın 8 senelik evliyim iki çocuğum var eşim iki kere beni aldattı biri 6 aylık hamileyken diğeri daha bir yıl önce iş yerindeki kadınla ve hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor bu yüzden hep tartışsak da o işten ayrılmadı her kavgada beni kovuyor bir kere kadın sığınma evine gittim ama yapamadım gidecek yerim yok ailem yok ama istenmiyorum da ben pismişim akşama kadar yatıyormuşum hiçbir zaman evimi pis bırakmadım çocuklarımla kalktım hiç onları aç bırakmadım ama eşim müneccim ya ben dünyanın en kötü kadını oldum bugünde izin günüydü çocukları gezdirelim sıkılıyorlar evde dedim diye kıyameyi kopardı ben tek başıma dışarı çıkamıyorum sen nankörsün git annenin evine istemiyorum seni dedi evi terk etti psikolojim hiç iyi değil ben onun yüzünde iki seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum ama ona bile izin vermiyordu gitmiceksin ne derdin var ilaç içiyon diye hep üstüme geliyordu o kadar yoruldum ki kendimi asmamak için o kadar direniyorum ki ne yapsam yetemiyorum istenmiyorum neden yaşıyorum ki

İki cocuk. İki hazine iki pirlanta. Bazilarinin gece gunduz vermesi icin Allaha yalvardigi yakardigi adaklar adadigi. Bir tane serefsiz herif. Simdi sen aradaki farka karar ver. Asip asmayacagina sen karar ver. Cocuklar kac yasinda? Arada kendin evde birseyler hazirlayip parka etkinliklere goturebilirmisin seninde kafan dagilir cevre edinirsin. Meslegin varmi? Ev kime ait? Evi terketmesi senin icin buyuk bir sans. Sakin sen evinden cikma. Kadin siginma o cocuklarla olmaz yapamassin. Birikim varmi?

Yani adam zaten boşanmak için elinden geleni yapıyor neden çocuk yapıp duruyorsunuz Allah akıl fikir versin. Ayrılsa ne olacak adam seni de istemiyor gözü de dışarıda.
Hiçbir şey yapamıyorsan otur evde, yokmuş gibi davran ev arkadaşı gibi davran çocuklarını büyüt çocuklarına odaklan

Kendinizi asmak gibi fikirleri aklınızdan çıkarın, iki tane yavrunuz var, sizsiz ne yapalar? Kocanız sizi istemiyorsa siz onu hiç istemeyin, çocuklarınızla birlikte o yokmuş gibi yaşayın. Mümkünse azda olsa kenara para atın. Çalışabilecek duruma gelene kadar sabredin ve sonra boşanıp kendi hayatınıza bakın.

Dünya kocadan ibaret değil, bir hanzo sizi istemiyor diye kendimi asacağım ne demek ya?
Siz ne diye bu adamı affedip duruyorsunuz?
Salağım çünkü çocuklarım babasız kalmasın diye affettim ben kendimi bildim bileli annem babam ayrıydı çok zorluk çektim çocuklarıma aynısını yaşatmak istemedim dediğim gibi gidecek hiçbir yerim yok babam alkolik nasıl çocuklarımla o eve giderim annem başkasıyla evli adam istemiyor annemde bişey diyemiyor ne yapayım

İkinci çocuğa hamileyken başladı aldatma öncesinde olsa zaten çocuk yapmazdım ki evin içinde zaten karı koca değiliz ayrı yatar arkdaştan çok düşman gibiyiz sadece benim değil çocuklarında psikolojisi bozuldu öyle bi adamki her kavgada cam kapı kırar etrafa zarar verir mahalleyi ayağa kaldırır zaten bunca zaman dayandım ama hiçbir zaman yaranamadım ki

Yani ilk aldatilmada ayrilmaniz lazimdi yapmamissiniz, ikinci de bari ayrilsaydiniz o da yok. Illa evden kovulmaniz mi gerekiyor su herifleri birakmak icin. Daha ilk aldatildiginizda kendinize bir b plani yapmaniz lazimdi. Siz onun yerine cocuk yapmayi secmissiniz. O kadar cahilce adimlar atmissiniz ki, suanki derdinizde kocaniz evden kovmasin. Yani kovmasa hala yasamaya devam edeceksiniz. Siginma evinde yapamamissiniz da siginma evi kocanizla yasadiginiz evden daha mi kotuydu. Ilginc..

Aile apartmanı babasının evi kızım birinci sımıfa yeni başadı oğlum 3 yaşında mesleğim yok olsada oğlum küçük çalışamam ben her zaman çocuklarımı parka götürürüm ama baba sevgisine de ihtiyaçları var diye insanlık istedim adamdan beraber bişeyler yapalım diye ne kadınlığım kaldı ne temizliğim olan bana oldu S***** G** (Defol) dedi

Ailem yok dediniz ama eşiniz annenin yanına git dedi de dediniz. Yok mu gidecek yeriniz? Çünkü gitmeliymişsiniz gibi duruyor.
Aldatıldığımda gittim anneme o da bana ben evliyim kızım adam el sen elin evinde kaç gün kalablirsin dön evine dedi gönderdi beni

Reactions: Gao
İkinci hamileliğimde aldatıldım hanfendi bidaha üstüne çocuk yapmadım zaten sığınma evine gitmeyen bilemez zaten benim için tabiki iyi biryer ama çocukların yaşıyabileceği bir yer değil diyim size

Kilidi değiştir girmesin eve hanzo...senin çaresiz olduğunu sana öyle bir inandirmis ki böyle yapmaya devam edecek.

Böyle bi babadan ayrı büyümesinler diye mi affettiniz hep?

Sizin mesleğiniz yok mu? İlk çocuğunuza 6 aylık hamileyken aldatılmışsınız, ikinci çocuğu yapmamak sizin motivasyonunuz olmalıydı. Bende annesi babası ayrı bir çocuktum, bunu bahane ederek kendi çocuklarınızı böyle bir evin içine hapsetmek size doğru geliyor mu?

Aldatıldığımda gittim anneme o da bana ben evliyim kızım adam el sen elin evinde kaç gün kalablirsin dön evine dedi gönderdi beni
İki çocuktan önce davranışı nasıldı

Aslında çocugunuz küçük değil
Çalışmanıza izin vermez mi

Aile apartmanı demişsiniz babaanne filan baksa siz de işe girseniz sonra kendinizi garantiye alıp gidebilirsiniz

Eğer iş imkanınız yoksa bırakın ne hali varsa görsün oğlunuz ve kızınız evde tek durabilecek yaşa gelinceye kadar görmezden gelin
Çocukları onun psikopatlıklarını görmeyecek şekilde uzak tutun
Park bahçe oyun grubu gibi
Para veriyorsa biriktirin elinizden geldiği kadar

Anne olmuşsunuz artık sadece kendinizi değil o iki küçük çocuğu da düşünmelisiniz
Bu adama siz katlanamazken siz giderseniz iki çocuk nasıl katlansın

Bencil olamazsınız silkelenin kendinize gelin

İkinci çocuğa hamileyken aldatıldım

Ben tebrik ediyorum sizi ve rahatlıınızı. Bu kadar vakit bu kadar kimsesiz ve acizsiniz ama iki çocuk. Vay be. Sıkıntı yok ya adam geri gelir bir şey olmaz çıkmış olabilir dışarıya geri gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…