Siz beni troll gördüyseniz Ben malım ve mantıklı düşünemiyorum demektirsende aralarına katıl
Hayatın renklensin( fake diye yazdım aman saldırmayın )
Bu kısım mesela. Aldatmak bunlarla alakalı değildir. Tamamen aldatanın kendi karaktersizliğiyle ilgilidir. Bu kafadan çıkın.makyajımı yapıyorum harika giyiniyorum
Siz beni troll gördüyseniz Ben malım ve mantıklısende aralarına katıl
Hayatın renklensin( fake diye yazdım aman saldırmayın )
Derdim zaten birlikte olmak değil daha önce aldatılınca aldatilmadigimi merak ediyorum ne kadar salak olmuşum ne kadar kandırılmışim yaşadığım hersey yalanmiydi öğrenmek istediğim sanırım bu. Birde durumu anne babama açmaya o kadar korkuyorum kiBir kere kafanız çok yanlış.
Bu kısım mesela. Aldatmak bunlarla alakalı değildir. Tamamen aldatanın kendi karaktersizliğiyle ilgilidir. Bu kafadan çıkın.
Bir diğeri de adam çatır çutur aldatırken derdiniz birlikte olmak mı?
Böyle bir konu olsa ben zaten istemem adamı koynumda. Midem kaldırmaz.
Baştan sona fiyasko bir evlilik. Kendinizi neden böyle durumlara sokarsınız ki?
Bir de eşimin kirli donlarının ağını incelemek hiç aklıma gelmemişti. Dur ben de bakayım yarın. Ne pis adammış ay valla midem kalktı. Başak burcu olarak.
Siz beni troll gördüyseniz Ben malım ve mantıklı
Derdim zaten birlikte olmak değil daha önce aldatılınca aldatilmadigimi merak ediyorum ne kadar salak olmuşum ne kadar kandırılmışim yaşadığım hersey yalanmiydi öğrenmek istediğim sanırım bu. Birde durumu anne babama açmaya o kadar korkuyorum ki
Sanırım kendimi yanlış anlattım çünkü kafam asla yerin de degilAldatılmaktan ren geyiğine dönmüşsün daha derdin adamın sana dokunmaması. Hshsh güzel hikaye.
bu adam beni bosamaz arkadaşlar benim delile ihtiyacım var hemen bosanabilmek için
yaşadığınız onca seye rağmen tek derdiniz benimle birlikte olmuyor, makyaj yapıyorum vs olduğuna göre, sorunuzun cevabi : halâ..Anlatmak istediğim şeyi anlatamadım sanırım yahu ben bir yalanla yaşamışım baya aptal yerine konmusum bu adam beni bosamaz arkadaşlar benim delile ihtiyacım var hemen bosanabilmek için ve bilmek istiyorum kac zamandır ben aptal yerine konuyorum amaç birlikte olmaması falan değil Allah aşkına ne zamandır aptalım ben
Kaynananiza soylemeye devam edin. Boşanmayın. Cunku kadinlar bosanmak istediginde ailelerinde tehlikeli hastaliklar ortaya cikiyor, uzulmemeleri gerekiyor falan
Anne babanız sizi gerçekten seviyorsa sizin bu durumdan kurtulmanıza yardımcı olur.Siz beni troll gördüyseniz Ben malım ve mantıklı
Derdim zaten birlikte olmak değil daha önce aldatılınca aldatilmadigimi merak ediyorum ne kadar salak olmuşum ne kadar kandırılmışim yaşadığım hersey yalanmiydi öğrenmek istediğim sanırım bu. Birde durumu anne babama açmaya o kadar korkuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?