Eşim beni istemiyor ama boşanma davası açmıyor

zeyno1c

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
5
-1
Herkese Merhaba,

Ben 1 yıllık evliyim kocam bana çok aşıktı sonra benim tavırlarım yüzünden artık bu evliliği istemediğini söylüyor , 2 aydır ayrıyız ben baba evindeyim ama boşanma davası açmıyor ben de boşanmak istemiyorum çabalıyorum ama kabul etmiyor . Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Ne yapmalıyım

Tavırlarınız neydi onları yazarsanız daha doğru cevaplar gelir.

Böyle birini tanıdim zamanında. Kadının eşi evliliklerinin ilk aylarında tavırları sebebi ile evi hatta şehri terketti. (Burda tavırlarıniz neler bilmiyorum ama benim bahsettiğim simariklik, koca kisisinin ailesini küçümseme istememe falan filan)
Kadın ısrarcı bir şekilde ikna için uğraştı..adamın gittiği şehre tasindi (zorlaya zorlaya ilerletti süreci)
2 çocukları oldu.
En son haber aldığımda kocası ona psikolojik şiddet uyguluyordu. "Ben de ikinciye evlenicem, sen de kadın misin? Hayatımı zehir ettin, tipine bak. Her çocuk doğuran sen gibi mi" vs vs uzar gider.

Sizi istemeyeni istemeyin. On sene de geçse son genelde belli.

Herkese Merhaba,

Ben 1 yıllık evliyim kocam bana çok aşıktı sonra benim tavırlarım yüzünden artık bu evliliği istemediğini söylüyor , 2 aydır ayrıyız ben baba evindeyim ama boşanma davası açmıyor ben de boşanmak istemiyorum çabalıyorum ama kabul etmiyor . Böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Ne yapmalıyım
Boşanmak istemiyorsanız onun dava açmasını bekleyin,bu süreçte aramayın sormayın biraz kendi haline bırakın

Boşanmak için çabalamaktan kastınız ne bir avukat tuttunuz mu mesela ne yaptınız?
Bir de hangi tavırlarmış boşanmaya sebep?

Tavırlarınız neydi onları yazarsanız daha doğru cevaplar gelir.
Tavırlarım biraz umursamaz ve şımarıkçaydı onu umursamadğımı sevmedğimi düşündü ama sonradan aklım başına geldi

Sizin nabzinizi ölçüp tekrar barışma teklifi yapabilir ama psikolojik olarak daha fazla isismar edilebilirsiniz.Zaman kaybetmeyin bence ..Allah yardım etsin..

Klâsik narsist eş tavırları..Aynı durumu bende yaşamıştım.Ailesi barıştırdı.Sonuc yine de bosaniyoruz.Cekişmeli olarak devam ediyor.Bir erkeğin evli kalmak istememesi çok yıkıcı ve telafi edilemeyecek bir sorunun olduğunu gösteriyor.Sizin nabzinizi ölçüp tekrar barışma teklifi yapabilir ama psikolojik olarak daha fazla isismar edilebilirsiniz.Zaman kaybetmeyin bence ..Allah yardım etsin..
Evet çok haklısınız ama boşanmaya cesaretim yok ve hala seviyorum çok üzülüyorm

1 senede size katlanamamis. Demek ki o da yeterince sevmemiş. Demek ki siz de çok bunalttınız. Size ders de vermiş olabilir. Ama şu var kafaya bu durumu takarsa ilerde sizin herhangi bir davranışınizda size psikolojik baskı yapabilir. Yine evi terk edebilir. Bir şey başladı mı devamı geliyor. Ben parlak bir durum göremedim. Kusura bakmayın. Normalde evi terk eden heriften ne koca olur ne baba. Evliliğin yatağı erkektir. Yatak nereye kadın oraya. Demek ki eşiniz de güçlü bir psikolojiye sahip değil. İmtihanlarina arttıkça dayanma gücü azalır. Ben olumlu bakamadim

"Şımarık ve umursamaz davrandım" dışında ağzınızdan cümle çıkmıyor farkında mısınız ?

X