Eşim beni hâla aldatiyor ne yapacağımı bilmiyorum!!!

Cidden şuan yaşadığım duygular o kadar değişik ki duygularımı dile getiremiyorum nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum ben üniversite sınavlarına girdim bu senede inşallah iyi bir bölüm kazanırım da belki bu bana iyi gelir belki bu şekilde bir şeylere adım atarım diyorum

cocuklar büyüyüp akılları erince annelerini gözlerinin önünde aldatıp üzen babayı sevmeye devam edecekler mi acabA?

boşluk değil sizinkisi duygular nasıl karışık oluyor ya. bi aldatıyor sonra iki yalan tatlı söz bi öopücükle agzınıza bal calıp sizi sevdiğine (?) inandıyor. sonra bal arısı olup cicekten çiçege konuyor.

Psikoloji bu bozulur. Hangimizin bozulmuyor ki. Mesela benim, hemen bozuluyor, çok bozulmaya müsait. Ben tedavi görüyorum, kronik olduğu için hep görmek zorundayım. Ama sizinki yaşanmışlıklardan hep. Tedavi olun, siz daha rahat atlatırsınız gibime geliyor.

Evet çok haklısınız cidden beni aydınlattığın ben burda kendimi hiç dusunmemisim hemde hiç hep birilerini dusunmusum

Adamı 8-9 kişiyle yakalamışsınız hala seviyorum diyorsunuz. Daha kaç kişiyle görüşmesi gerekiyor gözünüzden düşmesi için? Eşiniz bunu alışkanlık haline getirdiği gibi sizi de duruma alıştırmış.

Aldatma bir karaktersizliktir. Hadi bir kere affettiniz ama yine yaptı ve hep yapacak. Aynı hatayı ben de yaptım. Affettim benim ki biraZ farklıydı tabi düpedüz aldatma değildi. Barıştık tak hamile kaldım ve hamileliğimde anladım ki defalarca aldatılmışım. Ben dayanamadım boşandım. Ya o hayata razı olacaktım ya boşanacaktım. Siz de kararınızı verin hangisi daha zor. Herkesin hayat şartları farklı sonuçta

Kuzucugum aldatmasinin senin bakimli bakimsiz olmanla ilgisi yok. Bu karakter meselesi. Esin sen ne yaparsan yap hep aldatacak. Karakteri bu. Yapilabilecek iki sey var ya bu sekilde devam edeceksin, ki bu senin ruh sagligini bozar, ya da bir anlasma hazirlayip esinin onune koyacaksin imzalamasi icin. Bosanma anlasmasi. Cocuklarin ve sizin geciminiz icin gereken nafaka bedelini yaz, evden cikmayacagini, esyalarla o evde oturacagini, cocuklarla gorusme gunlerini hersey yaz. Ikinizde imzalayin. Sonra bu dilekceyi mahkemeye sunun. Bu anladma protokolu icin bir avukattan da yardim isteyebilirsin.

Canım bu erkeklerin bir kısmının hastalığı, aldatan erkek bunu sende bir eksiklik olduğu için değil kendisindeki bazı sorunlardan yapar ve bir kaç kere de yapmış ise hep yapacak demektir. Tabii aile yuva dağılmasın diye hep biz çabalıyoruz ama senin sağlığın mutluluğun en önemlisi i derim ben

O destek olan kayın aile ye birde haklarını talep et bakalım (nafaka, tazminat) nasılda çirkefleşiyorlar. Başıma geldi şuan
Tabi, oğullarını çektiğin kadar iyisin. Konu sahibi boşansa Allah bilir yamuk oğulları eve kimleri getirecek, korkuyorlar da sıkı tutuyorlar ellerindeki gelini.

Konu sahibi hanimefendi inşallah gözünü açar. bu dunyaya kv, kp gonlu olsun diye gelmiyoruz bizimde ana babamiz var
Konu sahibi de memnun hayatından bakmayın, adam güzel seviyormuş , çiçekler hediyeler falan.. Arada canı sıkılıyor sadece o kadar, geçiyor ama.

Konu sahibi de memnun hayatından bakmayın, adam güzel seviyormuş , çiçekler hediyeler falan.. Arada canı sıkılıyor sadece o kadar, geçiyor ama.
Bir zamanlar bende boyle hissederdim ama Allahima sukur gozum acildi. El ne der ciler yuzunden hep gururumu hice saydim dusununce cildiracak gibi olkyorum neden boyle yapmisim. Simdi kim ne derse desin.

Sorunu neden kendinizde arayarak bakimliyim akilliyim diyosunuz? Ne yapacaginiz acikca belli. Kv ve kb yle evli degilsiniz. Ilk bosanan olmicaksiniz. Defalarca aldatana napilabilir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…