Eşim beni eski platonik aşığıyla aldatıyor mu?Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.Kızlar yardım lütfen:(

Kesinlikle dedektif tut. Kendin uğraşıp adamı işkillendireceğine böyle yapman daha iyi olur. Telefonuna bakmak falan çok zor uğraştırıcı. Yakalanma riski de yüksek.

Geçmiş olsun.. Eski kollarda derken bence o dediğiniz zeynep yazmamıştır çünkü o kıza zaten platonikmiş bişey yaşanmamıştır.. Başka biri olabilir.. O telefonla sürekli uğraşması o zeyneple konuşuyordur ya kendisi olarak ya da başka hesapla başka biri gibi..
sürekli şu mu bu mu diye kafanıza takacağınıza bana böyle mesaj geldi senin harketlerin çok değişti telefonlar mesajlar.. Noluyor diye açık açık konuşun..

Neden konuşmaktan yana degılsınız beynınızı kemırıp duracagına en doğal hakkınız bunu konuşmak msj gelmıs yanı sıze aldatılma var bellıkı bu sakinlıkle karsılanacak bısey olmamalı bırı yada bırılerı sıze eşinizle ılgılı bir msj atıyor susup bekleyecekmısınız

Ablacim diger konuya da yazdim, beriki kadin Zeynep istememis bitmis gitmis. Kadin isteseydi o zaman isterdi, simdi ne yapsin evli barkli adami??

Ben bu danisikli dovus seklindeki evlilikleri gercekten anlamiyorum. Adam baska bir kadini cok sevmis bunu biliyorsunuz, sizi o kadar sevmiyor ee onu da biliyorsunuz goruyorsunuz, bunu kabullenerek evleniyorsunuz sonra vay efendim beni sevmiyor mu aldatiyor mu....ee tabi ki diger kadini sevdigi kadar sevmemis, ama aldatmiyor cunku beriki kadinin gonlu yok. Aklinizda tonla soru isareti, sevilmediginizi biliyorsunuz ustune buyuuuuuuuk askla evlendik yaziyorsunuz. Kafalar piril piril. Diger konu da bir hos geldi, baska bir kadinin pesinde umutsuzca kosmus cok sevmis bir erkekle neye hizmet sevgili olunuyor ya da evleniliyor anlayamiyorum. Garip bir psikoloji gercekten!

Kafalar pırıl piril

Apple mı kullanıyorsunuz? Göreve gidiyorum dediği zamanlarda iphone umu buldan bakabilirsiniz. iCloud şifresini bilirseniz. Ama önce onun telefonundan ayarlardan bulunabilirliği açın.

Ayrıca böyle numara bulma uygulamaları var. O size atılan mesajın nosunu aratın bi şekilde.
Bana en garip gelen mesaj gelmesi oldu

Kesinlikle dedektif tut. Kendin uğraşıp adamı işkillendireceğine böyle yapman daha iyi olur. Telefonuna bakmak falan çok zor uğraştırıcı. Yakalanma riski de yüksek.
Pöh'ün peşine hangi aklı başında dedektif takılır?
Konu sahibi, bence eşinizin mesai arkadaşlarının ailesiyle irtibatta olun. Sonuçta göreve ekip olarak gidiyor pöhler, bireysel görevi falan olamaz.

Pöh'ün peşine hangi aklı başında dedektif takılır?
Konu sahibi, bence eşinizin mesai arkadaşlarının ailesiyle irtibatta olun. Sonuçta göreve ekip olarak gidiyor pöhler, abireysel görevi falan olamaz.
İlk olarak dedektifler ellerinde diploma ile dedektif olmuyorlar. Eğitimlerden geçiyorlar. Bu adamların işleri bu gizlilik, ifşa olmamak. Bunun üzerine her ihtimal düşünülerek eğitim alıyorlar. Yeri geliyor onlarca korumayla gezen insanları takip ediyorlar. Ayrıca dedektiflikte öncelik emniyet mensuplarına verilir

Bu zamana kadar çok iyi dayanmışsınız ben olsam mesaj bana geldiği anda eşimle konuşurdum.Ama mantıklı olan sizinki biraz daha gözlemleyin eşinizin arama geçmişi için operatör şifresini almanız lazım smsle.Bu arada bazı operatörlerde mesaj gidiyor.Eğer vodafone sa gitmiyor sadece sms ile şifreyi öğrenip gelen mesajı silmeniz yeterli ertesi günde bakabilirsiniz ama turkcellse mesaj gidiyor bakıldığında bizzat eski erkek arkadaşıma o şekilde yakalanmıştım.

Son durum nedir merakettim valla

Dün kendimi tutamayip Zeynepin neden arattigini ve neden fake hesap actigini sordum. Sacma sapan cevaplar verdi kiviridi. Aratmaya gelince sadece tesadufen profilini gordugunu ve ondan baktigini söyledi. Eger merak etseymis ona arkadaslik istegi gönderirmismis... Telefonunu bir úst modelle degistirince eski telefonda ki kayitli bilgiler bu yeni telefonunu geçmis. Icloud da kapasite doldugu icin yedekleme yapamamis ve yeni telefona icloud yüklediginde baya geri zamana almis. O zamandan o hesap duruyormus. Ve aklina gelmemis silmek felan kullanmadigi icin. Zeynepi peki neden arattirdin oradan. Zamaninda belki yapmisimdir diyor. Iyi bakarsan orada baska arama kayitlarida var diyor. Dogru yani baska hesaplarda aranmisti (kiz hesabi degillerdi).

Beni suçluyor telefonunu karistirdigim icin. Ona güvenmiyormusum da, evlilikte güven önemliymis de. Benim hiç telefonuma bakma ihtiyaci duymuyormus, bana güveniyormus çunku. Kendi telefonuna bakmaya nasil cüret etmisim falan filan. Bir sürü sey söyledi. Tabi bana öyle bir mesaj geldigini hala bilmiyor. Zor tuttum kendimi söylememek için. O an söylesem dogru olurmuydu acaba?
Simdi biliyor benim onu takip ettigimi. Büyük ihtimalle sifresini falan degisecek. Eger aldatma durumu varsa daha da gizli yapacak...

Hani bazi üyelerimiz ugrasma yok direk söyle herseyi diyorlar ya..bu durumun içinde olunca kafanda kurdugun seylerin hepsini yapamiyorsun. Olaylar baska seyir aliyor cunku.

Eevt bunu yapacaktim, ama firsat bulamadim. Önceligim whatsapp web falan ayarlamakti. Dün gece de cesarete edemedim cunku kavga etmistik. Bundan sonra da firsat bulabilirmiyim bilmiyorum.

Eşinizin aldattigina ya yüzde yüz eminsiniz ya da peygamber gibisiniz!Yahu tam sirasi iste mesaji gosterip sorsaniza yerimde olsan ne yapar ve ne düşünürdün diye..En nihayetinde polis isterse telin sahibini bile bulur kendini aklama şansı vermemissiniz bu demek oluyor ki eminsiniz...

Eevt bunu yapacaktim, ama firsat bulamadim. Önceligim whatsapp web falan ayarlamakti. Dün gece de cesarete edemedim cunku kavga etmistik. Bundan sonra da firsat bulabilirmiyim bilmiyorum.
Bu hayatta şüphe kadar kötü birşey yok.Umarım şüpheleriniz yersiz çıkar hakkınızda hayırlısı olsun.

Emin degilim. Bu durumda olamamda. Dun bu sorulari sordugumda cok panikledi. Kekelemeye basladi. Karsinda ki insan sana boyle yapsa sen süphelenmez miydin?
Üstelik mesaji soracagim.. Mesaji o anda sormadigim onu aklamaya firsat vermedigim anlamina gelmez. Herseyin zamani var. Ben sadece dünki kavgayi daha da ateslemek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…