M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi AcilayBorte
-
Arkadaslar tesekkür ederim mesajlariniz icin. Merak etmissiniz...
Is yogunlugundan dolayi yazamadim kusura bakmayin.
Dün kendisi uyurken telefonunu aldim ve laptopa whatsapp web kurdum. Esimin whatsappindan hesap actim. Bunu yaptiktan sonra telefonunu yerine koydum. Gittim gece gece laptopta tüm mesajlari okudum. Ama hic birsey bulamadim. Esim teknoliji hastasidir yani bu islerden cok iyi anlar. Konussa da silmis gibi görünüyor. Dedigim gibi galiba normal mesajlasma ile mesajlasiyorlar. O kutuya baktigimda telefonunda orada da birsey bulamadim.
Burda bir üyenin tevasiye üzerine acaba 2. telefonu var mi diye gittim arabasina baktim :) ama yok yok yok... hic bir iz birakmiyor. Zeynepi ve arkadasini arattiyorum ikisininde sosyal medya hesaplari cikiyor. Yazsam diyorum sonra kendimi geri cekiyorum..hani suçsuz da olabilirler.
Kendisi dün aksam arkadaslarla okey oynamaya gidiyoruz dedi, ben de tamam dedim. O arada bir numara aradi ve panikle mesgule atti telefonu, saat 19:30 gibiydi yani. Normalde kim ararsa arasin hep telefonun alir yani görev de olmadikca. Gece baktigimda kim aramis veya kimi aramis diye listeye baktim ama tam o saatlerde kimse aramamisti (19:30 araliginda). Yani buradan belli oluyor ki kim o saatte aramissa listeden silmis ve digerlerini arkadaslarini vs birakmis liste de. Ben mi salagim o mu uyanik yoksa ortada kurgu mu var bilmiyorum gercekten.
Kafalar pırıl pirilAblacim diger konuya da yazdim, beriki kadin Zeynep istememis bitmis gitmis. Kadin isteseydi o zaman isterdi, simdi ne yapsin evli barkli adami??
Ben bu danisikli dovus seklindeki evlilikleri gercekten anlamiyorum. Adam baska bir kadini cok sevmis bunu biliyorsunuz, sizi o kadar sevmiyor ee onu da biliyorsunuz goruyorsunuz, bunu kabullenerek evleniyorsunuz sonra vay efendim beni sevmiyor mu aldatiyor mu....ee tabi ki diger kadini sevdigi kadar sevmemis, ama aldatmiyor cunku beriki kadinin gonlu yok. Aklinizda tonla soru isareti, sevilmediginizi biliyorsunuz ustune buyuuuuuuuk askla evlendik yaziyorsunuz. Kafalar piril piril. Diger konu da bir hos geldi, baska bir kadinin pesinde umutsuzca kosmus cok sevmis bir erkekle neye hizmet sevgili olunuyor ya da evleniliyor anlayamiyorum. Garip bir psikoloji gercekten!
Korkuyor galiba.oyle hissettimEşiniz sürekli başka bir kadını aratıyor sosyal medyadan, telefon aramalarını silip duruyor, size enteresan bir mesaj geliyor ve siz eşinize bir kelime sormayacak kadar sükunetle bekliyorsunuz. İlginç.
Bana da öyle geldi. Boşanmayı düşünmüyorsanız bence yok dedektif bilmem ne uğraşmayın bence.. gerçekten aldatılıyorsanız boşanacaksanız kendini yorun bunlar için.Korkuyor galiba.oyle hissettim
Pöh'ün peşine hangi aklı başında dedektif takılır?Kesinlikle dedektif tut. Kendin uğraşıp adamı işkillendireceğine böyle yapman daha iyi olur. Telefonuna bakmak falan çok zor uğraştırıcı. Yakalanma riski de yüksek.
İlk olarak dedektifler ellerinde diploma ile dedektif olmuyorlar. Eğitimlerden geçiyorlar. Bu adamların işleri bu gizlilik, ifşa olmamak. Bunun üzerine her ihtimal düşünülerek eğitim alıyorlar. Yeri geliyor onlarca korumayla gezen insanları takip ediyorlar. Ayrıca dedektiflikte öncelik emniyet mensuplarına verilirPöh'ün peşine hangi aklı başında dedektif takılır?
Konu sahibi, bence eşinizin mesai arkadaşlarının ailesiyle irtibatta olun. Sonuçta göreve ekip olarak gidiyor pöhler, abireysel görevi falan olamaz.
Bu zamana kadar çok iyi dayanmışsınız ben olsam mesaj bana geldiği anda eşimle konuşurdum.Ama mantıklı olan sizinki biraz daha gözlemleyin eşinizin arama geçmişi için operatör şifresini almanız lazım smsle.Bu arada bazı operatörlerde mesaj gidiyor.Eğer vodafone sa gitmiyor sadece sms ile şifreyi öğrenip gelen mesajı silmeniz yeterli ertesi günde bakabilirsiniz ama turkcellse mesaj gidiyor bakıldığında bizzat eski erkek arkadaşıma o şekilde yakalanmıştım.
Bu hayatta şüphe kadar kötü birşey yok.Umarım şüpheleriniz yersiz çıkar hakkınızda hayırlısı olsun.Eevt bunu yapacaktim, ama firsat bulamadim. Önceligim whatsapp web falan ayarlamakti. Dün gece de cesarete edemedim cunku kavga etmistik. Bundan sonra da firsat bulabilirmiyim bilmiyorum.
Eşinizin aldattigina ya yüzde yüz eminsiniz ya da peygamber gibisiniz!Yahu tam sirasi iste mesaji gosterip sorsaniza yerimde olsan ne yapar ve ne düşünürdün diye..En nihayetinde polis isterse telin sahibini bile bulur kendini aklama şansı vermemissiniz bu demek oluyor ki eminsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?