- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Sakin üslup kullanmadığı için dayağı haketmiş size göre. Umarım üslubunuzu hayat boyu korursunuz. Bir çılgınlık anında bozupta dayağı haketmezsiniz..
Dayağı haketmis cümlesini siz kullaniyirsuniz, ben degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin üslup kullanmadığı için dayağı haketmiş size göre. Umarım üslubunuzu hayat boyu korursunuz. Bir çılgınlık anında bozupta dayağı haketmezsiniz..
esim taxi suruyor ve genelde hic evde degil bir cocugumuz var bugun nedense gezmeye gidelim dedi gittigimiz yerdede zaten göl gibi bi yerdi uyudu cogu zamani
Her neyse eve geldik kahveye gidecem diye tutturmus bugun sabaha kadar calismis adam daha tam uykusunu alamamis kahveye gidecem diyor bende kizdim bagirdim tabi uykunu almamissin kahveye gidion cocugun var senin kac haftadir görmuyorsun umrunda degil bir bos zamanindada hemn kahve öyle baya söylendim agzima cok kötu vurdu kanadi tabi suan sis bana ayrilin demeyin ama hala kendisini hakli göruyor böyle insanlara nasil ders verilir? Suan gururuma cok dokaniyor dayak yemem agliyorum yazarken (
Haklisin ama üslubun yanlış..
Bu üslup dayak yedirir maalesef.
Dayağı haketmis cümlesini siz kullaniyirsuniz, ben degil
Kadında öfkesini kontrol Edip kızıp bağırıp çağırmasa, muhtemelen adamda ofkelenmeyecekti.
Ben dayagi savunmadim. Aksine konu sahibine "haklisiniz" dedim.. ama "üslup yanlis" dedim. Ne var bunda.. bundan esin seni iyilik dövmüş gibi bir anlam cikariyirsaniz anlayışıniza hayranım.
Ustteki mesaj size ait. Hala haketmis demedim diyorsunuzDayağı haketmis cümlesini siz kullaniyirsuniz, ben degil
tabi haklisin önemli olan onun ofkelenmemesi sen ögrendigin ben dili ile inş hic dayak yemezsin.Kadında öfkesini kontrol Edip kızıp bağırıp çağırmasa, muhtemelen adamda ofkelenmeyecekti.
Haklisin ama üslubun yanlış..
Demek istediğiniz ben diliBiliyorsunuz ki ne dediğimiz değil nasıl dediğimiz olay, aynı şeyleri daha güzel bir ifade ile, ben dili ile duygularını one sürerek, sen dili kullanıp suçlamadan ifade etseydi, kesinlikle dayak yemezdi
Şiddetin hiç biri affedilir ,kabuk edilir değildir ! Bunun içine hayatına müdahale etmek ,sözlü olarak taciz etmek, insanın damarına basmak gibi gibi ....esim taxi suruyor ve genelde hic evde degil bir cocugumuz var bugun nedense gezmeye gidelim dedi gittigimiz yerdede zaten göl gibi bi yerdi uyudu cogu zamani
Her neyse eve geldik kahveye gidecem diye tutturmus bugun sabaha kadar calismis adam daha tam uykusunu alamamis kahveye gidecem diyor bende kizdim bagirdim tabi uykunu almamissin kahveye gidion cocugun var senin kac haftadir görmuyorsun umrunda degil bir bos zamanindada hemn kahve öyle baya söylendim agzima cok kötu vurdu kanadi tabi suan sis bana ayrilin demeyin ama hala kendisini hakli göruyor böyle insanlara nasil ders verilir? Suan gururuma cok dokaniyor dayak yemem agliyorum yazarken (
Ben gerçekten anlatamıyorum. Anlaşılamıyorum şu an da. Milletin dilinde “öfke kontrolu” diye bir teşhis var almış başını gidiyor yahu. Nedir bu öfke kontrolu doğan yeni bebeğe bile öfke kontrolu teşhisi koyacaklar pes. Şiddet bu ya? Şiddetin neresini kabul edelim? Akıl almaz iş değil. Konu sahibinin sorusuna göre cevap yazdım. Diyor ki başta;Haniefendi öfke kontrolu diye birsey var.
Her bize kizani dovuyor muyuz.
Nasil bakis acilari bunlar?
Kadina bu sekilde destek olmuyorsunuz şu anda.