Eşim beni çok üzüyor :(

Çok yüz vermişsiniz...
Size SAYGI duymayı öğrenmeli...

KİME NE Kİ YA HAYRET BİŞEYSİNİZ
Forum kurali baskasinin konusuna kendi sorunlarini ekleyemezsin , buyuk harfle yazamazsin burasi dingonun ahiri degil uye olurken kurallarida okusaydin ayrica burda oyle sana ne tarzi ilk okul cocugu duzeyinde uslubunlada kiblenirsin

Şeytan en çok yatakta karı koca arasında girermiş. Senin o kocan varya koca kafalı salak k bakmada Senin gibi gül gibi kızın kıymetini nasıl bilmez bilemedim. Bacım boşver o senin affedeceğini peşinden gideceğini bilio ya ona göre davranıyo bence gitme sende konuşma yatma bakalım o neyapacak az sabret olmadı hala devam mı edio al karşına senin için aile kavramının ne kadar önemli olduğunu seni ne kadar kırdığını anlat. Eşşek değil ya anlar inşallah kurban olsun sana

sadece bir gurur uğruna herşeyi bitirincede acı çekmez mi insan.. tamam diyelim gittik terkettik o da acı çekse bile sırf gurur uğruna ya arayıp sormazsa artık herşey tamamen biterse..
Sen hangi dünyada yaşıyorsun ya.Ne gururu.Döven söven kocayı bırakıp gitmek gururdan mı oluyor.Yazık ya.Vallahi acıyorum.Nasıl kendinizi kandırıyorsunuz.Arayıp sormazsa ölürsün acından.Nefes alamazsın.Kocasız kalırsın.Sen dayağını ye otur aşağı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…