SEN ÇOK KOCA BOŞARSIN BEN SANA DİYEYİM
Birileri çok güzel pörtletmiş konuyuKızlar konu dewamediyomu .. 2013 te acılmısta...
Devam etmiyordu sayende başladıKızlar konu dewamediyomu .. 2013 te acılmısta...
MESELE GİTMEK DEĞİL GİTMEK EN BASİT EYLEM.. MESELE EN ZOR ANLARDA BİLE KALABİLMEK .. ÇÜNKÜ BU HEP BÖYLE GİTMİYOR İYİ GÜNLER KÖTÜ GÜNLERDENDE FAZLA.. İNSAN SEVDİĞİNDEN NASIL GİDEBİLİR Kİ... SORARIM SİZE KİMİN HAYATI DÖRT DÖRTLÜK..Arkadas belki biraz sert konusmus ama haksiz sayilmaz, boyle demeyin kendinize kiymet verdiginizde kiymetli olursunuz insan esini ne kadar sevse de aslolan kendini sevmektir. Bosamak bosamamak degil mesele, asil mesele sizi mutlu edecek adimlari atabilmek, bu tabi kolay degildir ama inanin sizi seven insan bu yolda mutlaka sizinle adim atacaktir. Hakkinizda hayirlisi umarim mutlu olursunuz
Konu sahibi artık bu konu ile ilgilenmiyor bile konuyu neden güncelliyorsunuz? bir sorununuz varsa konu açınMESELE GİTMEK DEĞİL GİTMEK EN BASİT EYLEM.. MESELE EN ZOR ANLARDA BİLE KALABİLMEK .. ÇÜNKÜ BU HEP BÖYLE GİTMİYOR İYİ GÜNLER KÖTÜ GÜNLERDENDE FAZLA.. İNSAN SEVDİĞİNDEN NASIL GİDEBİLİR Kİ... SORARIM SİZE KİMİN HAYATI DÖRT DÖRTLÜK..
Bnden önce kac kişi yazmıs bi ona bak ondan sonra konus ...Devam etmiyordu sayende başladı
Şaka misin gardaş? Evliliğinle ilgili tek soyleyebildigin sey hayatin cok acimasiz oldugu mu?canımsın ben seni çok iyi anlıyorum.. bazen eşimde beni çok üzüyor.. özellikle annesi aramıza çok griyor.. ne zaman mutluyuz desem hep eşimi arar bişeyler der onu kışkırtır.. onda da allah inancı çok olduğu için hep korkar hakkını helal etmezse dye ve beni üzer. bşey yapmasamda.. bazen vurur bana.. ağlarım ben sabahlara kadar ama gelipte gözyaşımı bile silmez.. ya ben helal etmiyorsam hakkımı bunun mnemi yok işte.. ben ne anneme ne kardeşime nede bir arkadaşıma anlatabiliyorum bunları.. o kadfar det ettim kendime ve üzülüyorum ki bazen tükürdüğümde kan geliyor ağzımdan.. bu hayat gerçekten çok acımasız..
MESELE GİTMEK DEĞİL GİTMEK EN BASİT EYLEM.. MESELE EN ZOR ANLARDA BİLE KALABİLMEK .. ÇÜNKÜ BU HEP BÖYLE GİTMİYOR İYİ GÜNLER KÖTÜ GÜNLERDENDE FAZLA.. İNSAN SEVDİĞİNDEN NASIL GİDEBİLİR Kİ... SORARIM SİZE KİMİN HAYATI DÖRT DÖRTLÜK..
Bu kadar sinir neden ?Bnden önce kac kişi yazmıs bi ona bak ondan sonra konus ...
Konu sahibi artık bu konu ile ilgilenmiyor bile konuyu neden güncelliyorsunuz? bir sorununuz varsa konu açın
Suçluyu buldumcanımsın ben seni çok iyi anlıyorum.. bazen eşimde beni çok üzüyor.. özellikle annesi aramıza çok griyor.. ne zaman mutluyuz desem hep eşimi arar bişeyler der onu kışkırtır.. onda da allah inancı çok olduğu için hep korkar hakkını helal etmezse dye ve beni üzer. bşey yapmasamda.. bazen vurur bana.. ağlarım ben sabahlara kadar ama gelipte gözyaşımı bile silmez.. ya ben helal etmiyorsam hakkımı bunun mnemi yok işte.. ben ne anneme ne kardeşime nede bir arkadaşıma anlatabiliyorum bunları.. o kadfar det ettim kendime ve üzülüyorum ki bazen tükürdüğümde kan geliyor ağzımdan.. bu hayat gerçekten çok acımasız..
K. Bakma kardeş.. Olmaması gereken tepkiyle yazmısım..Bu kadar sinir neden ?
yanlış görmüşüm
Yok canım şaka yaptım zatenK. Bakma kardeş.. Olmaması gereken tepkiyle yazmısım..
Niye olcak işte herkeste oldugu gibi bebimde bir derdim var;(
ALLAH ALLAH YA ATLAMAYAYDI HERKES O HALDESuçluyu buldum
Biri atlayınca atlarız biz dayanamayızALLAH ALLAH YA ATLAMAYAYDI HERKES O HALDE
Fark eder arkadaşım insanlar ilk sayfadaki konuya göre yorum yapıyorNe farkeder arkadasim dert ayni olunca buraya yazilmis boyle devam etmis bunlara takilmamak lazim