Eşim beni çok üzüyor :(

SEN ÇOK KOCA BOŞARSIN BEN SANA DİYEYİM

Arkadas belki biraz sert konusmus ama haksiz sayilmaz, boyle demeyin kendinize kiymet verdiginizde kiymetli olursunuz insan esini ne kadar sevse de aslolan kendini sevmektir. Bosamak bosamamak degil mesele, asil mesele sizi mutlu edecek adimlari atabilmek, bu tabi kolay degildir ama inanin sizi seven insan bu yolda mutlaka sizinle adim atacaktir. Hakkinizda hayirlisi umarim mutlu olursunuz

Öncelikle ALLAH Yardımcınız OLsun.

Eşinizi Küçücük Bir Çocuk Alıştırmışsınız. İşiniz Kolay Olmayacak Ama İmkansız Değil.

Kızlar konu dewamediyomu .. 2013 te acılmısta...

MESELE GİTMEK DEĞİL GİTMEK EN BASİT EYLEM.. MESELE EN ZOR ANLARDA BİLE KALABİLMEK .. ÇÜNKÜ BU HEP BÖYLE GİTMİYOR İYİ GÜNLER KÖTÜ GÜNLERDENDE FAZLA.. İNSAN SEVDİĞİNDEN NASIL GİDEBİLİR Kİ... SORARIM SİZE KİMİN HAYATI DÖRT DÖRTLÜK..

Konu sahibi artık bu konu ile ilgilenmiyor bile konuyu neden güncelliyorsunuz? bir sorununuz varsa konu açın

Şaka misin gardaş? Evliliğinle ilgili tek soyleyebildigin sey hayatin cok acimasiz oldugu mu?

Gitmek de zor kalmak da, yasayan bilir tabi ben size soyle yapin diyemem haddim degil, sadece kalsaniz da kiymetinizi bilin, bildirin diyebilirim, sevgi bu dunyadaki en guzel sey ama iste once kendinizi sevin, kendinizden gecmeyin sonra her sey yoluna girer bir bakmissiniz

Suçluyu buldum

konu neden hortlamış konuyu yazan arkadaş mı geldi sayfam donuyor bakamıyorum büi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…