• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni beğenmiyor, ne yapmalıyım, lütfen yardım edin!..

deryadeniz0606

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
55
2
16
Ankara
Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Evde makyajlı gezen var mı buarada, her gece yıkamak zor olmuyor mu?
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Lütfen kızlar fikir verin bana, siz ne yapıyorsunuz, eşim beni nasıl beğenir?
Eşim önemli olan iç güzellik diyor.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

maa$in varsa çekip harcayacksin, sen para gitmesin diye çabaldikça adam araba koleksiyonu yapiyor baksana.. hiç acimayacaksin ..
bi allik bi goz kalemi daha bi ayri hava katabilir sana ..
yuz için çok meske var goz alti içinde ara$tir onuda yap bu konuda bilgim yok pek ayrintili ..
e$in geziyorsa sende gez o kafaleri ayrica ..

biras karışık olmuş ama şunu söleyebilirimki o kadar da paraya bakmıyo
ben kuaföre saçımı kestirmek için bide ağdaya giderim o kadar
yani ojemi kendim sürerim saçımı kendim yaparım
evde giydiğim kıyafetler ev için şık kıyafetler ama asla pahalı deil
ben biras tutumluyumdur bu konuda mesela mağazalarda kapının önüne astıkları sepete koydukları
ürünler oluyo 5- 7 milyon falan bunlardan evde giymelik usturuplu şeyler bulabilirsin

kendini kesinlikle salma erkek için deil kendin için
mühim olan kocaın seni beğenmemesi değil sen kendini o şekilde beğenmemelisin
ve bu yüsden toplanmalısın bence ve kendine bu lafların denmesine asla izin vermemelisin

Kızlar eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum. Yani flört dönemimizde buluşmadan önce kendisi için 5 saat süsleniyormuşum o günleri bekliyor sanırım. Ama o zamanki şartlarım bugünküyle aynı değil ki. Bekarken evimin altında kuaför vardı ojemi bile ona sürdürüyordum. Aylık cilt bakımımı, vucut bakımımı yaptırıyordum, bir sürü kıyafet alabiliyordum ki bunlar maddiyat demek o da şuan bende yok.
Diyorum bak güzellik paraylaydı, şuan olmuyor ama anlamıyor. Şuan tabiki kuaföre gidecek param var ama kuaför çok uzak oturduğum yere ve eşim beni zorla uzağa gönderiyor hele de tek başıma. Gerçi 20 dk yürüme mesafesinde var ama oraya da yalnız göndermiyor. Komşularıma rica edip gidebilirim aslında düşününce ama kime rica edicem.
Hamileyim buarada kilo aldım, birkaç kıyafetim oluyor üstüme onları da dışarda giyiyorum evde mecburen bedenime uyan birkaç tane pijamam var onlarla idare ediyorum.
Şimdi evde dışarı kıyafetiyle gez deseniz zaten 2-3 çeşitler onları da evde kirletir eskitirsem dışarda ne giyeceğim. Şuan bana uyan sadece 1 kot pantolonum var, 1 adet de taytım var mesela. Bu konuda yorumunuz nedir? evde güzel kıyafetlerle gezin diyen bayanların çok elbisesi var sanırım yoksa yanılıyor muyum.
Ne yapmam gerektiğini tam bilmiyorum. Saçlarımı yapabilirim bugünlerde biraz dikkat etmeye çalışıyorum.
Bir de göz altım mormuş kocam öyle diyor. Hergün kapatıcı sürmemi istiyor ama o kapatıcılar daha beter hale getiriyor biliyorsunuz. Kozmetik ürünüm var krem ama hamileyim. Doğuma 2 ay kaldı.
Buarada mesleğim ve maaşım var. Fakat nedense elimizde avucumuzda bişe kalmıyor. Bir mağazaya gidip açık hesap mı yaptırsam üstüme başıma bişe alsam, ne dersiniz?
elimizde avucumuzda neden bişe kalmıyor deseniz, işte eşimin saçma harcamalarına gidiyor altı ayda 3 araba değiştirdi ve hepsinden zarar etti örnek size.
Bir de haftada birkaç kere kafelere gidiyor ordaki hoş bayanları görüyor, nasıl öyle olabilirim bu durumda acaba
Dışarı gönderme diyceksiniz işte bindik bir alamete gidiyorz kıyamete, huyu kötü benim kocamın o konuyu hiiiiiç sormayın

Cidden hiçbir şey anlamadım!
sen hamilesin, eşin için bunun önemli olması lazım tamam bakım önemli de, beni beğenmiyor ne demek? Eşin çok mu bakımlı? Bakım gerçekten parayla olur, he milyonları dökmek zorunda değilsin aslında. Ben de evliyim, elimden geldiğince bakımlı olmaya çalışıyorum. Misal işteyken makyajlıyım ya eve gelince silmiyorum, ya da makyaj yoksa evde hafif yapıyorum, koku sürünüyorum, saçıma doğal şekil veriyorum ya da bandana/taç takıyorum. Ama makyaj her gün olmaz, haftada 3-4 kere yapıyorum çünkü doğallık da güzel. Aslında erkekleri bu hale getiren biziz malesef. Madem güzel giyinmeni istiyor, basit gidip alışveriş yapacaksın, o da bir şey demeyecek. Madem o arabaya düşkün sen de görünüşüne ol:)

canım eşine hiç taviz verme ogeziyor sa sende gez .arkadaşın dediği gibi kendin için kendine bak.hamileliğinin verdiği hassasiyet de var sende.sende makyajsız durma hergün kuaföre gitmene ne gerek var.valla 3 cocugum var ev hanimiyim ama bi kalem se de cekeRim eger baska cocugun yoksa zamanin vardir zaten.kocanida salma cafe ye filan.ne işi varmış sensiz sende takıl peşine.bu arada bebeğini de sağlıklı kucağına alırsın ınş

Esin senin hamile oldugunun farkinda mi?
Ne munasebet hamile esini diger bayanlarla karsilastiriyor ?

Ayrica hamilelikde de oldukca bakimli ve temiz olunabilir ...

Ancak doguma 2 ayin kalmis vucut degisimi mutlaka insanin psikolojisini etkiliyor

Her gun makyaj yaparim calistigim icin..
onu da yatmadan cikaririm
Fakat hafta sonlari yapmam
Eve gelir gelmez de esofmanlarimi giyerim

Isin acigi sana nasil oneri sunacagimi bilemedim
Zira hamile esinin fiziksel ozelliklerini begenmeyen bir es var...

hayır anlayamadım yani kıyafet almaya hiç mi para ayıramıyorsun hem de çalışırken.

gayet uygun fiyata kıyafet bulabilirsin evde giyebileceğin hoş kıyafetler.

tabi ki makyaj yapmak evde olmaz sürekli ama belki bazen yüzüne renk versin diye hafif allık sürebilirsin dudakların daha hoş görünsün diye ruj olmasa da nemlendirici kullanabilirsin.

saçın için kuaföre gitmene gerek yok ki düzleştirici ya da maşa alıp evde kendin de yapabilirsin.

ben saçımı yapmak için her gün sadece 5 dakikamı ayırıyorum.zamanını almaz.

güzel görünmek senin psikolojini de etkiler.yoksa sen hamileyken kocanın tavrını hiç hoş bulmadım.

Evet kızlar aslında ucuz da olsa ev giyimi için birşeyler almalıyım. Aslında çarşıya pek çıktığım yok belki de bu yüzdendir. Eşim her ay birşey buluyor paramızı tüketmek için, ondan sonra da market alışverişini bile korka korka yapıyoruz. Benim aldığım herşey için ise çıldırıyor, pahalı alıyormuşum diye. Bu yüzden hamile kaldığımdan beri yani 7 aydır sadece 4 tane bluz alabildim, onların da biri giyilmeyecek durumda zaten artık. onların da son üçünü geçen ay aldım.

Ben anlamıyorum kadınların gebelik ve lohusa dönemlerinde erkelere ne oluyor? En fazla anlayışa ihtiyacımızın olduğu dönem ve yaşananlar üç aşağı beş yukarı aynı neden ama? 9 ay sizi doğal halinizle görse ne olacak yani? Ayrıca zamanın getirdiği engel olamadığımız değişimler de olacak yaşlanacak kırışacağız sarkacak deforme olacak vücudumuz ki kadınlar daha çabuk yıpranıyor maalesef e o zaman ne olacak boşayacak mı eşiniz sizi? Bence siz hiç kendinizi üzmeyin doğuma az kalmış bebeğinize odaklanın bu süreç çok önemli ve telafisi yok doğumdan sonra inşallah toparlanır eski günlerinize dönersiniz şu aşamada kişisel temizliğinize dikkat ediyor olmanız yeterli bence temiz akpak gezin evde işte daha ne istiyor ?

aaaa eski üye olmasan konu fake bile derdim

nasıl bir insanın eşi karnı burnundaki karısından biblo gibi gezmesini bekler
beklemekle kalmaz ta uzak kuaföre yollar şaka gibi

sen sağlığına temizliğine dikkat et yeter doğumuna surda ne kalmıs
doğumdan sonra zaten gene eski şık günlerine dönersin

hem para yok desin hem parayı savursun hemde evdeki gül gibi karısına bahane bulsun

bu erkeklerin hamilelik sendromları beni benden alıyor

Allah kolaylık versin

Böyle konuları okuyunuca hamile kalma çocuk yapma korkusu bende daha da artıyor :( Sen onun çocugunu taşi o senin gozunun altındaki morluklara takılsın.Eşinin yaptıklarını ve sana soylediklerini hoş bulmadım. Evde her zaman şık elbiseler giymem. Eskiden hazırlanıyordum, evde oturmak için giyinip saçımı makyajımı yapıyordum,benim ki kapıdan esotmanini giyip uzanıyor gel yanima uzan diyor eeeeeee ne anlamı kalıyor 2-3 sat suslenmenin???
Canım şu hepsi bir arada kremleri oneriyorum sana (SPF, nemlendirici ve foundation). Hem cildini korur,hem nemlendirir hem de dogal bir goruntu saglar. Alırken mutlaka cilt renginle uyumlu olmasına dikkat et. Saçindan bahsetmemişsin. Düz ise mesela banyo yaptıktan kuruladıktan sonra orebilirsin gece yatıp sabah açabilirsin dalgalanmış dogal ve degisik goruntuler yaratabilirsin kuafore gitmeden bile. Pijamalarla dolaşma bence, rahat ve şık olan bir kaç parça kıyafet alabilirsin. Bir kaç degisik renk de oje alip kendin surebilirsin evde otururken.
Aklıma şu an başka bir şey gelmiyor ama gelirse eklerim daha sonra.

Son düzenleme:
Evet kızlar aslında ucuz da olsa ev giyimi için birşeyler almalıyım. Aslında çarşıya pek çıktığım yok belki de bu yüzdendir. Eşim her ay birşey buluyor paramızı tüketmek için, ondan sonra da market alışverişini bile korka korka yapıyoruz. Benim aldığım herşey için ise çıldırıyor, pahalı alıyormuşum diye. Bu yüzden hamile kaldığımdan beri yani 7 aydır sadece 4 tane bluz alabildim, onların da biri giyilmeyecek durumda zaten artık. onların da son üçünü geçen ay aldım.
Bütün hamileliğimi neredeyse bir tunikle bitirdim kilodan dolayı..9 ayda 3 tunik giymişimdir,diğer 2 si bi kaç defa..
Aşırı kilom deşiğik kıyafetlere müsade etmedi,üstüme bulamadım birşey..ama eşim hala bana çok aşık..Kıyafetim yok diye,yada aşırı değişime uğradım diye beni hiç dışlamadı.

Çünkü eşim ne tipime,nede giydiğime aşıktı..çünkü asıl olan kimliğe aşık olmak..

Dış görünüşe aşırı önem veren insanlarda,aşırı sevgi olduğunu düşünmüyorum,helede hamile bir kadın söz konuysa..

Son düzenleme:
ne vicdansızlık bu böyle ya...
senin çocuğunu taşıyor o adam, gözaltı mormuşmuş... bebişe bakarken uykusuzluktan daha da morarmayacak mı?
bence eşine güzel gözükmeye çalışmaktansa oturup hamile olduğunu, bir kaç aya daha paspal gözükebileceğini anlat...
temiz olduğunu varsayarak konuşuyorum tabi...
karısı olmanı geç iki canlı olduğun için el üstüne tutması gerek seni, el üstünde tutmuyorsa bari psikolojini bari bozmasın...

Hamile halinizle size bunları düşündürebilen bir adamsa eşiniz kimse kusura bakmasan o adamdan koca da olmaz baba da . Vicdan ,merhamet, sevgi, bağlılık denen şeyler erkeklere de verilmiştir diye umuyorum yaratılırken hep bir yerlerini kullanacaklarına bir taraflarıyla karşılarındaki kadını göreceklerine biraz da gönül gözüyle sevgiyle, merhametle görmeyi becerebilsinler bir zahmet. Hamile kadından bile her gün Adriana Lima olmasını beklemek kadar saçma bir bakış açısı olabilir mi ve siz de bu yolda o çok düşünceli eşinizi memnun etmek için çabalıyorsunuz. Lütfen kendiniz ve bebeğiniz düşünü öncelikle eşiniz zaten düzgün bir eşse kadınların en hassas dönemleri olan hamilelik döneminde böyle saçma sapan isteklerde bulunmaz.

evet bende hamile kaldıgımdan beri cok az kıyafet aldım cunku hıc guzel hamıle kıyafeti yok. zaten kilo problemi oluo. eşlerimizin buna anlayıs gostermeleri gerek. sonucta bebeğimiz için vucudu bozulan kilo alan hayatını bebege endeksleyen bizleriz. bize minnettar olmaları gerek. eşin sana haksızlık etmiş gercekten. takma kafana zaten az kalmış. hamilelik bitince toparlanırsın.

Oncelikle esiniz bence ne istedigini bilmiyor gibime geldi, yani biliyorda isine gelmior, hem bakimli olmani istiyor hemde para harcayinca firca atio ee nasil bi istir bu ?

Ama neyse sen bunlara takilma

Bak simdi sabah uyaninca illaki deo ve parfumunu sik, nemlendirici gunluk kullanabilecegin fondotenler var ondan sur, allik ayri bi renk katio onuda kullan, tabi mascara ve kalem olmazsa olmazlardan; Sonrasinda oldu bitti iste al sana bakimli kadin :) Bukadar cok gorundugunede bakma 15 dakkani bile almaz bunlari yapman :)

Ben böyle adama süslenesim varsa da süslenmem. Ne bu ya? Beyefendi keyfine para harcayacak, benim üstüme başıma almaya para kalmayacak, üstüne bir de hamile olucam, haspa beni beğenmeyecek. Böyle adama çocuk bile vermem de neyse... Şuan asıl kaygınız sağlıklı bir hamilelik geçirmek olmalıydı, gözünüzün altındaki morluklar değil. En basit bir makyaj malzemesine bile 3 haneli rakamları gözden çıkarsın bak nasıl beğeniyor karısını.

kırmızı cümleler çelişmiyor mu canım?

Back