eşim beni artık sevmediğini söyledi

Bazı yorum yazanlar kendileri bu evliliğin içindeymiş de, sen onlara kötü davranıyorsun gibi tavırlara bürünmüşler, bu ne hırs. :KK71::KK71:Komedi KK :rolleyes:

aynen valla kocama hayati zindan ettim de bana bu kadar laf saymadi:KK70: kraldan çok kralci olmak bu sanırım

Onun sevgisine alıştığını söylemişsin.
İşte sorun da orada.
Seni çok sevdiği için çantada keklik sanmışsın adamı belli ki.
Araya aileleri karıştırıp huzursuzluk da yaratınca bu sonuç normal.
Benim de kuzenim bu sebepten boşandı. Senin gibi kıymet bilmeyen ve sıkıntı yaratan bir tipti.
Hiç üzülmüyorum sizin gibi insanlara. =)
Kocanın bir daha sana güvenmemesi lazım.
Hahaha yorum süperdi

Ben de o suçlu sandım ama siz suçluymuşsunuz, bence zaman verin yani ona sormayın beni seviyor musun falan diye zamanla siz kendiniz anlarsınız zaten . Doğum günü fikri de güzel...

amin canim ilgin icin Allah razi olsun dualarini bekliyorum. dun gece sohbet ettik konustuk mesela iki gundur konusmalarima evet hayir tamam diye cevap verirdi dun gece muhabbete dahil oldu o da anilarini anlatti. benim sohbetimi çok sever. hatta espri yaptim bi iki kez kizmadida normalde kizar sinirliyken espri yapilmasindan hoslanmaz.
sevindim:)
inşallah her şey düzelir
dua ederim tabi:)

helenus helenus kaç kilosun. kilomdan eşim de şikayetçi ben çirkef değilim ama dikbaşlılığım onu yıldırmış durumda. kilomla ilgili hantallığım, ev işlerini yetiştirememem, evine hakim bi ev hanımı olamamam onu çıldırtıyor. 5 yıllık evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var. bundan 2-3 ay önce bir boşanma konuşması da biz yaptık ve zayıflamazsam boşanacağımız düşünüyorum. ben 114 kiloyum tabi. bakımsızlığım da var tabi. çocuk olunca başka şeyler de azaldı tabi :oops:

ben bundan sonra çok çok az konuşup bana bişey söylediğinde bin kere düşünüp öyle cevap verip bir de zayıflarsam çözülebileceğini düşünüyorum. ama bu 2-3 ayda pek bişey yapmadığım için onun canına tak etti galiba. ben bi vazgeçmişlik seziyorum.

çok acil gözle görülür bişeyler yapmamız lazım bence :KK14:

kilo vermeyi düşüniyorsan cuma zayıflama yarışmasına gir kk daEn Büyük KK

helenus helenus kaç kilosun. kilomdan eşim de şikayetçi ben çirkef değilim ama dikbaşlılığım onu yıldırmış durumda. kilomla ilgili hantallığım, ev işlerini yetiştirememem, evine hakim bi ev hanımı olamamam onu çıldırtıyor. 5 yıllık evliyiz 1 yaşında bebeğimiz var. bundan 2-3 ay önce bir boşanma konuşması da biz yaptık ve zayıflamazsam boşanacağımız düşünüyorum. ben 114 kiloyum tabi. bakımsızlığım da var tabi. çocuk olunca başka şeyler de azaldı tabi :oops:

ben bundan sonra çok çok az konuşup bana bişey söylediğinde bin kere düşünüp öyle cevap verip bir de zayıflarsam çözülebileceğini düşünüyorum. ama bu 2-3 ayda pek bişey yapmadığım için onun canına tak etti galiba. ben bi vazgeçmişlik seziyorum.

çok acil gözle görülür bişeyler yapmamız lazım bence :KK14:

kilo vermeyi düşüniyorsan cuma zayıflama yarışmasına gir kk daEn Büyük KK
bende hemen hemen senin kadarim caniko ayy durumlarımiz nerdeyse ayni artik ölümüne kanka olabiliriz bence:KK3:

bende hemen hemen senin kadarim caniko ayy durumlarımiz nerdeyse ayni artik ölümüne kanka olabiliriz bence:KK3:

bence de.. bişey diyim mi kilo versen çok şey düzelir. bi de sen de benim gibisin biraz. biraz cool ol. tamam biz suçluyuz ama yiğitliğe de b*k sürdürmemek lazım :KK48:

ben kilo vermeye odaklanıcam tamamen ve kocamla daha az konuşucam. zaten o kadar gevezeyim ki bi sorun olduğunu anlayacak kesin.

ya ne zaman az yesem bana bakışı değişiyor.

son 2 ayda 10 kio verdim. 5 haziranda 122 ydim 114 e düştüm. inşallah zayıflarım.

benimki de bana erkek gibi tavırların var. ince, zarif olmanı istiyorum erkek gibi değil kadın gibi düşünmeni istiyorum diyor :KK14:

bence de.. bişey diyim mi kilo versen çok şey düzelir. bi de sen de benim gibisin biraz. biraz cool ol. tamam biz suçluyuz ama yiğitliğe de b*k sürdürmemek lazım :KK48:

ben kilo vermeye odaklanıcam tamamen ve kocamla daha az konuşucam. zaten o kadar gevezeyim ki bi sorun olduğunu anlayacak kesin.

ya ne zaman az yesem bana bakışı değişiyor.

son 2 ayda 10 kio verdim. 5 haziranda 122 ydim 114 e düştüm. inşallah zayıflarım.

benimki de bana erkek gibi tavırların var. ince, zarif olmanı istiyorum erkek gibi değil kadın gibi düşünmeni istiyorum diyor :KK14:

ay onlarda adami hasta etmesinler o zaman erkek gibi davranmayiz. bu heriflerin laflari beni öldürecek ayol:KK11:

:) bence sizi hala çok seviyor ama kırılmış gerçekten yani öyle tahmin ediyordun siz güzel davranislarda istikrar saglayin eminim eskisi gibi olacak herşey :)siz kazanacaksınız hem şöyle düşünün o kaç kez sarılmak istediğinde siz onu ittiniz yada sarilmadiniz belki de bu duyguyu yaşamanız gerekiyor ki eşinizi boz yere bir daha kırmayın diye :) düzelicek meraklanmayin

Konuyu aratınca çıkı çok yakın şeyler yaşıyorum evliliğimde kendimi bitürlü düzeltemedim siz başarabildiniz mi artık bıktırdım eşimi huysuzluğumla bana akıl verin lütfen

benle samimi olarak yorumlasan tum hanim kardeslerime tesekkur ediyorum gerçekten çok sıkıntılı bir donemdeyim uzgun ve mutsuzum Allah yardimcimiz olsun hepimizin. bana uzulmedigini soyleyen kiymetli arkadasima gelince ben olsam bende bana uzulmezdim ama herseyin bir soylenme uslubu var sonucta bu bir flort değil evlilik. kiskancligin ozguvensizlik kisvesine burundugunu dusunen arkadasa gelince; sahsi fikrim OZGUVENIN VE KISKANCLIGIN ALAKASIZ OLDUĞU BIR INSAN ASIRI OZGUVEN pATLAMASI YASIYOR BILE OLSA SEVDIGINI UCAN KUSTAN BILE SAKINDIGIDIR. tutkudan ve aşırı sevgiden bi haber olan kisilerin bunu anlamasini beklemiyorum zaten. ortam fotosu atmak ne benim ne esimin agrina gitmez çünkü dedigim gibi denk kiskancliktayiz yeri gelir o da benden ister ici rahat olacaksa tabikide ceker yollarim onun gönlünun rahat etmesinden muhim değil
Katılıyorum tamamen

evet kızlar dun açık açık söyledi. onu ailesine karsi cok rencide ettim ailesinide rencide ettim onlara karsi verdigim sozleri tutamadim delikanli gibi gerci nedenleri var ama olsun söz ağızdan çıkmıştı. kendi ailemin cirkefliklerini ona yansittim hareketlerimle dengesizliklerimle ona asi gitmemle cok yiprattim onu. biz 7 yildir tanisiyoruz 1 evliyiz. icim kan ağlıyor benim sevdigim beni nasıl sevmez bana icimde sana zerre sevgi kalmadi dedi o zaman neden evleniyorsun benle dedim sevgine duydugum hurmetten dedi birde sorumluluk hissediyor sonucta nikahina girdim. once madem sevmiyorsun bosanalim dedim bisi demedi ama sonra yapamadim ben bu addami birakamam baskasinin yaninda gorursem ölürüm. bir dedigimi iki etmedi el ustunde tuttu hep. cok aşırı seviyorum cok bagliyim. sonra zamana yayalim belki bir iki hafta icinde eskisi oluruz sana cok kirgin ve kizginim dedi. mesela bi yere giderken hala ortamin resmini cekiyor kiskaninca aciklama yapiyor falan ama bana duydugu saygidanmis oyle dedi. offf napicam ben bu herifin gonlunu nasil kazanicam ya. 2 hafta sonra dogum gunu bizz ilk izmirde tanıştık sevgili olduk öpustuk. acaba orayami götürsem dogumgununde? ben bu adamin sevgisine oyle alistim ki sanki hayat onun sevgisi ile var. Allahim tam bir bagimli olmusum :KK43:simdiden sagolun kizlar.

Cidden ilginc durumunuz, cocugunuz var mi tam anlamadim, birde cinsel hayatiniz nasil ? Kocanizin surekli dedigi birsey mi yoksa hani bazen kavgayla sinirle sevmiyorum falan gibi birsey mi dedi. Yani dusunerek hissederek konustugu birsey mi acaba yoksa sizin baska turlu degismeyeceginizi dusundugu icin son kartini mi oynadi ki ?
Herneyse kocanizin yeniden kazanmak istiyorsaniz yada iliskinizi yurutmek bu kada sculu psikolojisine girmeyin bence normal davranin ama eski hatalarinizi da tekrarlamayin.

Bu isler cicekle bocekle olacak seyler degil. Yazdiginiz hatalari duzelterek kocanizi yeniden kazanabilirsiniz. Yok kilo vermeyle tanistiginiz yere gitmekle cozulecek seyler degil gibim3 geliyor. Adamin gonlunu karakterinizle kazanmaniz lazim

X