Eşim beni anneme attı

benim ikinci cocuğu erken yapmamın sebebi çocuk cok şımarıklaştı
8 aylık hamilesin, bebeğin de şu an 2 yaşında....yani "bu çocuk çok şımarıklaştı, kardeş yapayım da düzelsin bari " dediğinde mevcut çocuğun 1 yaşındaymış....1 yaşında bebek nasıl şımarıklastı da uzman psikolog kararıyla hamile kaldin? 1 yaşında "şımarıklaşan" bebek neler yaptı da 2. çocuk iyi gelir dediler? Biraz anlatsana.... Bu "cins" çocuk 1 yaşında şımarıkligiyla sana neler çektirdi kimbilir? Anlat biraz daha hak verelim sana ...

Son düzenleme:
Tek üzüldüğüm nokta çocuğunuz oldu diğer kalan kısım sizin seçimleriniz çünkü. O masum meleğe bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Umarım iki çocuğunuzda mutlu huzurlu bir ortamda büyüyebilir.

ne abue cuburu ya nerenle oluyorsun 2 yaşındaki çocuğun abur cuburla beslenmeyeceğini biliyorum

1 bucuk yaşındaydı zaten 11 aylıktan beri yürüyor bazı şeyler belli ediyor kendini

18 yaşında adamla birden pat diye kaçmadınız ya öncesinde bir şey vardı demekki.
Çocuğun şu ortamda nasıl mutlu huzurlu olmasini beklersiniz kendince tepki veriyor işte. Boğazına sarılmış bir baba var daha ötesi var mı.

Cok haklisiniz, oyle bi anlatmis ki iki kisi de basa cikamayip sinir krizi geciriyor, insanin aklina hiperaktivite geliyor direkt..
Tabi ki öyle anlatacak yoksa biz nasıl ona vah vah sana, ne cins 2 yaş beben varmış diyeceğiz..

Bebek hiperaktif değil Annesiyle babası hiperaktif baba ayrı beceriksiz çocuğun boğazını sıkacak kadar.. Allah bilir bunlar daha çocuğa neler yapıyorlar. İyice sinirlendim bunlara da ailelerine de

Aklı başında, anne anne yada baba anne bunlara destek olsaydı keşke. Herkese püskürmüşler etraflarında yardım edecek insan bırakmamışlar. Şimdi de yok babam kindar annem ilgisiz diyorlar.

İkinci çocuk noktasında bile kendinizi düşünmüşsünüz. İlk çocuk durulsun, birlikte oynasınlar rahatlayalım...
Hiç çocuklarınızın öncelikli olduğu bir konu var mı? Merak ettim. Yazık gerçekten...

1 bucuk yaşındaydı zaten 11 aylıktan beri yürüyor bazı şeyler belli ediyor kendini
Yürüyor diye mi şımarıklaştığını düşündünüz ? 11 aylık bebek yürürken ne tür şımarık davranışlarda bulunur? Yürümesi, ağlaması, yemek su ve oyun istemesi..... Resmen doğduğundan beri herşeyi batmış size....2 yaşındayken cins, şımarık diyip boğazı sıkılan bir bebek ve anası yine gebe... ya yemin ederim aklımı kaçırıcam ben bu ülkede

O yavrucagin ileride nasil bir insan olacagini tahmin ediyoruz az cok. Umarim en kisa zamanda cocuga bir yardim eli uzanir.
Anası ihmalden öldürmezse veya yine sinir anında bigun babasının elinde kalmazsa nur topu gibi bir toplum zararlısı olacak tabii ki... Sokaktaki milyonlarca ruh hastası ve yobaz da tarlada değil böyle evlerde yetişiyor işte. Biz de niye şaşırıyorsak hala?

Bu masallari cocuguna da anlatiyor musun?

Her şeyi usulüne göre yapıyorsunuz ya uzmanları dinleyin tabi. Uzmanlar erken evliliğin zararlarını da anlatıyor keşke onu da dinleseydiniz. Birinciye bakamıyorsunuz doğru düzgün kaçıp gittiğiniz aileden medet umuyorsunuz bu kadar az farkla ikinciyle layığıyla bakabileceğinizi düşünmeniz sadece cehalet. Madem öyle illa uzmanı dinleyesiniz vardı 7den sonrayı ne gerekçeyle beklemediniz? Bu da bir seçenek değil mi illa yanlışı mı seçmeliydiniz? Sussun diye her şeye tamam dediğiniz çocuğun şımarık olması sürpriz değil.

Aileniz sizi eve kapatmış ama fayda etmemiş bulmuşsunuz birini o koşulları altında bile kaçıp gitmişsiniz işte. Aileniz ortama değil size güvenmiyordur bekli. Hayır madem kaçma potansiyeliniz vardı o yaşta koca peşine düşeceğinize eğitim peşine düşseydiniz. Büyü saçmalığına da siz inanıyor olabilirsiniz ama biz inanmıyoruz. Size büyü yaptılar madem o zaman neden istedikleri kişiyle evli değilsiniz şimdi? Tutmadı mı büyü? Aile lafı çekmek zor ama koca lafı çekmek kolay tabi size

Bayanlar çok kırıcı yorumlar yazmışsınız
Hanım efendi sadece yardım ve nasıl davranacağını soruyor
Lütfen kırıcı olmayalım destek olalım birbirimize
Zaten bilsek böyle olacağını evlenmeyiz
Kimse kaderini eliyle çizmiyor
Herşey insanlar içindir iyisi ve kötüsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…