- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.018
-
- Konu Sahibi ordinaryypersonn
8 aylık hamilesin, bebeğin de şu an 2 yaşında....yani "bu çocuk çok şımarıklaştı, kardeş yapayım da düzelsin bari " dediğinde mevcut çocuğun 1 yaşındaymış....1 yaşında bebek nasıl şımarıklastı da uzman psikolog kararıyla hamile kaldin? 1 yaşında "şımarıklaşan" bebek neler yaptı da 2. çocuk iyi gelir dediler? Biraz anlatsana.... Bu "cins" çocuk 1 yaşında şımarıkligiyla sana neler çektirdi kimbilir? Anlat biraz daha hak verelim sana ...benim ikinci cocuğu erken yapmamın sebebi çocuk cok şımarıklaştı
ne abue cuburu ya nerenle oluyorsun 2 yaşındaki çocuğun abur cuburla beslenmeyeceğini biliyorumİlk mesajını da okuduk.... 2 yaşındaki bebeğe defalarca cins dediğini, abur cuburla beslediğini, çocuğun kaygılı bağlanma tepkilerini de okuduk....sonraki mesajlarda burdan gelen tepkilere göre şöyle böyle ilgileniyorum diye sayiyorsun ama herşey ortada....
1 bucuk yaşındaydı zaten 11 aylıktan beri yürüyor bazı şeyler belli ediyor kendini8 aylık hamilesin, yani "bu çocuk çok şimariklasti, kardeş yapayım da düzelsin" dediğinde 1 yaşındaymış....1 yaşında bebek nasıl şimariklasti da uzman psikolog kararıyla hamile kaldin? 1 yaşında "şimariklaşan" bebek neler yaptı da 2. iyi gelir dediler? Biraz anlatsana....
18 yaşında adamla birden pat diye kaçmadınız ya öncesinde bir şey vardı demekki.ailemde büyüye başka şeye başvurdukları ve beni eve tıktıkları için kendilerindede hata olduğunu anladılar daha sonra kabul ediyoruz hafi düğün yapalm vs dediler 14 yaşımdan beri tanışıyorum yazdım sevgili değildik .İlgileniyorum herşeyle ona rağmen mutlu edemiyorum yada bi sakinlik kazandıramıyorum o yüzden cins diye bahsettim
ailemde büyüye başka şeye başvurdukları ve beni eve tıktıkları için kendilerindede hata olduğunu anladılar daha sonra kabul ediyoruz hafi düğün yapalm vs dediler 14 yaşımdan beri tanışıyorum yazdım sevgili değildik .İlgileniyorum herşeyle ona rağmen mutlu edemiyorum yada bi sakinlik kazandıramıyorum o yüzden cins diye bahsettim
Tabi ki öyle anlatacak yoksa biz nasıl ona vah vah sana, ne cins 2 yaş beben varmış diyeceğiz..Cok haklisiniz, oyle bi anlatmis ki iki kisi de basa cikamayip sinir krizi geciriyor, insanin aklina hiperaktivite geliyor direkt..
Çocuğun normak gelişimi' keşfetme duygusu olmasın onlar1 bucuk yaşındaydı zaten 11 aylıktan beri yürüyor bazı şeyler belli ediyor kendini
benim ikinci cocuğu erken yapmamın sebebi çocuk cok şımarıklaştı uzmanlar ya 3 ten ünce yada 7 den sonra yapın diyorlar yoksa kardeş olarak benimsemeyip kıskanclık oluyormuş bizde hem kardeşi olunca durulur hemde aralarında fazla yaş olmazsa daha iyi anlaşırlar dedik yoksa tutamamışlık yada bir başka şey değil
O yavrucagin ileride nasil bir insan olacagini tahmin ediyoruz az cok. Umarim en kisa zamanda cocuga bir yardim eli uzanir.Çocuğun normak gelişimi' keşfetme duygusu olmasın onlar
Yürüyor diye mi şımarıklaştığını düşündünüz ? 11 aylık bebek yürürken ne tür şımarık davranışlarda bulunur? Yürümesi, ağlaması, yemek su ve oyun istemesi..... Resmen doğduğundan beri herşeyi batmış size....2 yaşındayken cins, şımarık diyip boğazı sıkılan bir bebek ve anası yine gebe... ya yemin ederim aklımı kaçırıcam ben bu ülkede1 bucuk yaşındaydı zaten 11 aylıktan beri yürüyor bazı şeyler belli ediyor kendini
Anası ihmalden öldürmezse veya yine sinir anında bigun babasının elinde kalmazsa nur topu gibi bir toplum zararlısı olacak tabii ki... Sokaktaki milyonlarca ruh hastası ve yobaz da tarlada değil böyle evlerde yetişiyor işte. Biz de niye şaşırıyorsak hala?O yavrucagin ileride nasil bir insan olacagini tahmin ediyoruz az cok. Umarim en kisa zamanda cocuga bir yardim eli uzanir.
O yuzden devletin boyle konuları dikkate alip cocuga sahip cikmalari gerekiyorİhmalden anası öldürmezse veya yine sinir anında bigun babasının elinde kalmazsa nur topu gibi bir toplum zararlısı olacak.
O konuyu hiç açma bacım... Yoksa bı de oraya girip , bizim devletin konuya bakışını ve geldiği noktayı konuşursak ben evde kendi boğazımı sıkacam bugün kesinO yuzden devletin boyle konuları dikkate alip cocuga sahip cikmalari gerekiyor
ev ile yani ve kendi beslenmemiz genelde aperatif oluyor çocuğun yemek saatleri ve beslenme listesi sabit . Eşimin bu denli dolduğunu vs hiç fark etmedim ve daha önce böyle bi savranışı olmamıştı olsaydı tabiki ikinci cocuk yapmazdım kendimi kurtardığıma bakardım ama 14 yaşından beri tanıyorum böyle bi davranışını görmedim ben çocuğumla gayet iyi ilgileniyorum sadece çok hareket iatediği için karnımda büyüdüğünden baş edemiyorum 1 bucuk sene emzirdim tuvalete bile onla giriyorum tv telefon açıp önüne atmıyorum daha burnu bile kanamadı hep peşindeyim ben en azından karnım büyüyünce ilgilenir biraz yükümü alır diye düşündüm ama umduğumu bulamadım
benim ikinci cocuğu erken yapmamın sebebi çocuk cok şımarıklaştı uzmanlar ya 3 ten ünce yada 7 den sonra yapın diyorlar yoksa kardeş olarak benimsemeyip kıskanclık oluyormuş bizde hem kardeşi olunca durulur hemde aralarında fazla yaş olmazsa daha iyi anlaşırlar dedik yoksa tutamamışlık yada bir başka şey değil
durumumdan dolayı destek bekleme kaçmışsın yazmışlar benim ailem beni markete dahi yollamıyodu dağın başında oturuyoruz okuldanda ortam bozuk okul pis diye aldılar hep bi şüphecilik hep bişey sonrada istedikleriyle evleniyim diye büyüye başvurmuşlar yoksa biraz daha yaşımı beklerdim herhalde ailemin lafını çekeceğime doğrumudur
yemek yapıp yemekte oldukça zor ilgilenmeyince kriz geçiriyor bende hep aperatif bişeyler yapıyorum ,çocuk herzamanki gibi durmuyo hep bağırış hep istek , hep abue cubur
ne abue cuburu ya nerenle oluyorsun 2 yaşındaki çocuğun abur cuburla beslenmeyeceğini biliyorum