Senin eşin de kadınlardan etkileniyor, bi kadinla illa aldatacagı anlamina mi geliyor bu?Konuyu inandirici bulmamakla birlikte, boyle hayatlar olmaz demiyorum, olur ama boyle olmaz.
En basta her seyi kabul etmişsiniz, sorun değil demissiniz, erkeklere bakmasini da sorun etmedim demissiniz hatta.. E simdi noldu?
Sorun ne? Birakin takılsin, siz de devam edin her seyi ödemeye
Ne askmis arkadas
Farkli bir yonelim var burada, konu sahibi de bunu kabul edip, kendisini paravan olarak kullanmasina izin vermiş neticede, o yuzden suan bik bik etmesine gerek yok.Senin eşin de kadınlardan etkileniyor, bi kadinla illa aldatacagı anlamina mi geliyor bu?
Bu konudaki adamın problemi karaktersizliginin üstüne bipolar, biseksuel, asalak, bencil ve saygısız oluşu.
Ablacım sen hiç gözünü açmadın mı ? Polyanna gibi mi büyüttüler seni. Okumuşsun üni ortamına girmişsin, iş hayatına atılmışsın iyi kötü hayat tecrübesi edinmişsin. Bu nasıl bir mantık benim gerçekten aklım almadı.evet ama aldatacağı anlamına gelmiyordu ki. ben de o zaman erkeklerden hoşlanıyorum diye o da beni kabul etti öyle düşünün. aldatmak bir tercih.
Öncelikle geçmiş olsun. Evet hastalığının arkasına çok sığınıyor. Ailesi de öyle. Çok korumacılar..Şuursuz biri için sana ölümü mü tavsiye vericez sanki de ölmeyi düşünmüyorum yazıyorsun peşinen?
Kac yasinda bu? 40 ina kadar bi bipolardan stabilizasyon bekleme bi kere. Bipolarim dedigi noktada ta en basta bi durmaliydin zaten. Düşünmeliydin ömürlük bi arıza bu çünkü. Sen hep her seye anında okay demis olmalisin ki adam taze aldatmasinin üstüne seni arayip böyle yaptim diye aktario yürek yemis gibi essahtan bi is yapmis gibi. Niye bunun bugune kadar haltini hallederiz askim modunda dinledin ki sen bu kadar? Bi bipolar olarak konusuorum eşin bence hastaliginin yanısira karaktersiz de. Bu kadar pişkin olunmaz bi hastaligin arkasına sığınılıp da. Üstüne üstlük cinsellikte sinirlari olmayan biri. Muhtemelen ilk cinsel deneyimini bi travesteyi vererek falan yaşamıştır. Nasi olsa elif aysu affeder modunda oldugu icin de anlattigi buysa anlatmadigi kim bilir neler vardi mani dönemlerinde yanında misin? senin yerinde olsam ikide bi cinsel teste gitmekten kafayi yerdim heralde. Sen nasi bu kadar guveniosun anlamadim.
Bak kimsenin hatrina sevisme kimseyle. Bu hayır işi degil. Insan manideyken nemfoman gibi oluo bazen inan seni istediği icin degil sirf sevismeden duramadigi icin sevisio onun yerine çıksın koşsun sen istemiosan yani. Aldatmamak da cok zor aslinda gencsen ve manideysen hatta biseksuel olmayana bile biseksuellik durtuleri getirebilio anlık degisik bi beyin kimyasi bu. Ama hasta diye kimse seni kullanamaz kendi problemi bu. Senin parani canını malını duygularini somurmesine izin verme lutfen. Vicdanli bi insan olsa yapmaz. Uzulecegini düşünüp arayip anlatmaz. Ben reelde olmayan seyi aldatma olarak görmem bu arada, ama gelip anlatmasi evde oturup calismamasi falan cok piskince geldi.evet doğru. bunu yaptıysa beni sevmiyordur dimi?
seviyorum diyor ama salak gibi hissediyorum.
ya da sakadatini bitirecek ne yaptım diyorum. kendine suç bulma demişti.
cinsel olarak onu tatmin etmeye çalışıyordum. hatta baya istekliydi. bana karşı da istekliydi. bazen işten geldiğimde yorgun da olsam onu kırmamak için yapıyorduk.
bazen de yorgun oluyordum ama yine elimden geldiğince tatmin etmeye çalışıyordum
Öncelikle merhaba, sağ olun yorumunuz için. Evet maalesef öyle büyüdüm. Ailem iyidir ama hepsi iyi niyetlidir inanın kurnaz bir aile değiliz..Ablacım sen hiç gözünü açmadın mı ? Polyanna gibi mi büyüttüler seni. Okumuşsun üni ortamına girmişsin, iş hayatına atılmışsın iyi kötü hayat tecrübesi edinmişsin. Bu nasıl bir mantık benim gerçekten aklım almadı.
Evet direkt net bir aldatma değil.. Ama devamı gelebilir. Asla gerçeğini yapmam dedi o ayrı.Bak kimsenin hatrina sevisme kimseyle. Bu hayır işi degil. Insan manideyken nemfoman gibi oluo bazen inan seni istediği icin degil sirf sevismeden duramadigi icin sevisio onun yerine çıksın koşsun sen istemiosan yani. Aldatmamak da cok zor aslinda gencsen ve manideysen hatta biseksuel olmayana bile biseksuellik durtuleri getirebilio anlık degisik bi beyin kimyasi bu. Ama hasta diye kimse seni kullanamaz kendi problemi bu. Senin parani canını malını duygularini somurmesine izin verme lutfen. Vicdanli bi insan olsa yapmaz. Uzulecegini düşünüp arayip anlatmaz. Ben reelde olmayan seyi aldatma olarak görmem bu arada, ama gelip anlatmasi evde oturup calismamasi falan cok piskince geldi.
senle evlenmiş olması da hayatının geri kalanında bi erkek eksikliği çekmeyeceği anlamını taşımıyorsağ olun gerçekten ya.. ben şunu diyemedim. yani ben kabul ettim ama beni aldat demedim..
bipolar olduğu için de terk edecek biri değildim. mücadele ederiz dedim. kaldı ki çevrem herkes eşimi sever, bipolar olduğunu bilirler bizim için normalleşmişti bu durum grip gibiydi..
hep destektik ailece..
o yüzden bunları bilemedim tabii ki.
bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. yorumunuz için teşekkür ederim.
aynen öyle inanın çok zor valla.. iş yerimde de birçok bekar arkadaşım var hiç evlenmeyin diyorum :) şakayla karışık da olsa öyle. Doğru kişiyi bulmak zormuş. ben buldum sandım ruh eşim sandım.. değilmiş. salaklık işteYahu arkedeş biz nasıl evlencez yea
Görücü evlensen karşındakini tanımıyorsun severek evlensen sevgiden gözün kör oluyor. Nasıl bulcez bu doğru kişileri yea nasıl
kesinlike güvenimi sarstı bir kere. Gerçekten şok oldum dediğim gibi.senle evlenmiş olması da hayatının geri kalanında bi erkek eksikliği çekmeyeceği anlamını taşımıyor
ama bu da aldatmasını haklı veya normal, olağan bi davranış yapmaz
öyle bi duygu hissederse, benim artık bi karım olsun değil kocam olsun hissine kapılırsa
alır seni karşına, anlatır kendisini, boşanmak ister sonra dilediği haltı yer .
aldatmak çok başka bi olay
ama gay değildi. Biseksüel. Yani beni de seviyordu. seviyorum diyor hala. Sonuçta 6 sene bu. Hiç sevgi hissetmesem evlenmezdim ki.Kimsenin seçimlerine karışmam ama bu ne ya, niye niye. Size baştan söylemiş. Gay birini nasıl sevip evlenebildiniz. Adam zaten paravan evlilik yapmış, gay birinin bir kadını sevdiğinide sanmıyorum
30 yaşında bu arada. söylemeyi unutmuşum. 40 a kadar durulumuyorlar öyle mi..Şuursuz biri için sana ölümü mü tavsiye vericez sanki de ölmeyi düşünmüyorum yazıyorsun peşinen?
Kac yasinda bu? 40 ina kadar bi bipolardan stabilizasyon bekleme bi kere. Bipolarim dedigi noktada ta en basta bi durmaliydin zaten. Düşünmeliydin ömürlük bi arıza bu çünkü. Sen hep her seye anında okay demis olmalisin ki adam taze aldatmasinin üstüne seni arayip böyle yaptim diye aktario yürek yemis gibi essahtan bi is yapmis gibi. Niye bunun bugune kadar her haltini hallederiz askim modunda dinledin ki sen bu kadar? Bi bipolar olarak konusuorum eşin bence hastaliginin yanısira karaktersiz de. Bu kadar pişkin olunmaz bi hastaligin arkasına sığınılıp da. Üstüne üstlük cinsellikte sinirlari olmayan biri. Muhtemelen ilk cinsel deneyimini bi travesteyi vererek falan yaşamıştır. Nasi olsa elif aysu affeder modunda oldugu icin de anlattigi buysa anlatmadigi kim bilir neler vardi mani dönemlerinde yanında misin? senin yerinde olsam ikide bi cinsel teste gitmekten kafayi yerdim heralde. Sen nasi bu kadar guveniosun anlamadim.
Haklısınız.. Çok seçeneğim var aslında. Bırakacağım zor olsa da başarmalıyım. 1 sene belki atlatmakla uğraşırım ama ne yapayım..Gencecik bir kızın böyle bir adamla ne işi var? Herşeyi sineye çekmişsiniz. Sanki başka seçeneğiniz yok. Bırakın şu adamı, önünüze bakın.
Terapi gereksiz bu adam için. En iyi çözüm boşanmak.Annesi bu yönelimini biliyordu çok kızdığı konuyu kapatmıştı.
şimdi terapi alacaksak ben karşılaşayacağım bir de terapi masrafını ? en azından kayınvalidem bilirse destek olur diye düşündüm.
Atlatırsın. Ne güzel genceciksin. Çocuğun da yokken ayrıl.Haklısınız.. Çok seçeneğim var aslında. Bırakacağım zor olsa da başarmalıyım. 1 sene belki atlatmakla uğraşırım ama ne yapayım..