Şuursuz biri için sana ölümü mü tavsiye vericez sanki de ölmeyi düşünmüyorum yazıyorsun peşinen?
Kac yasinda bu? 40 ina kadar bi bipolardan stabilizasyon bekleme bi kere. Bipolarim dedigi noktada ta en basta bi durmaliydin zaten. Düşünmeliydin ömürlük bi arıza bu çünkü. Sen hep her seye anında okay demis olmalisin ki adam taze aldatmasinin üstüne seni arayip böyle yaptim diye aktario yürek yemis gibi essahtan bi is yapmis gibi. Niye bunun bugune kadar haltini hallederiz askim modunda dinledin ki sen bu kadar? Bi bipolar olarak konusuorum eşin bence hastaliginin yanısira karaktersiz de. Bu kadar pişkin olunmaz bi hastaligin arkasına sığınılıp da. Üstüne üstlük cinsellikte sinirlari olmayan biri. Muhtemelen ilk cinsel deneyimini bi travesteyi vererek falan yaşamıştır. Nasi olsa elif aysu affeder modunda oldugu icin de anlattigi buysa anlatmadigi kim bilir neler vardi mani dönemlerinde yanında misin? senin yerinde olsam ikide bi cinsel teste gitmekten kafayi yerdim heralde. Sen nasi bu kadar guveniosun anlamadim.
Öncelikle geçmiş olsun. Evet hastalığının arkasına çok sığınıyor. Ailesi de öyle. Çok korumacılar..
Ben de vicdanlı biri olduğum için hastalığını söylediğinde hep üzülüyorum..
Mağdur olan bendim ama bunu içten içe biliyordum..
Çok zor evet onun için de ama bunu yapması gerekmezdi. Yürek yedi çünkü ben o cesareti verdim. Doğru söylüyorsunuz hep pışpışladım. Doğruyu söylemek gerekirse çok kendime güvensizdim ilk tanıştığımda. Onun beni sevmesi iyi hissettirmişti. Ruh eşiyiz dedik. Herkes bizi benzetti.. Huylarımız zevklerimiz beraber şarkı söylemelerimiz.. Onun ailesi de başta normal gelmişti. Zaten erkenden nişanlandık. 2018 eylül'de..
Ailesi hatta bu kızı kaçırma demişti..
Hepsi mutlu etti tabii başarılı hissettim.. Nişanlısına destek olan biriydim.. Sonra evlilik.. Sonra bu yaşadığım her şey.. Olanlar oldu.
Çok kabul etmişim. Çok güvenmişim.. ÇÜNKÜ her şeyini anlatırdı bana. ayrıntısına kadar. gözünün içine baktığımda iyilik gördüm hep saflık gördüm. Saf olan benmişim.
Anlatmadıkları var mı bilmiyorum..
Hatta çocuk bile düşündük bir ara çalışmadığı halde. Olmadı aylarca denedik. kullandığı ilaçlar da engellemiş olabilir. benimle ilgili de olabilir tabii ki adetim falan düzenli ama yine de olabilir elbette.
Hep kıyamadım.. işe girdi.. işten atıldı.. 4 - 5 sefer böyle oldu. İlaçları arttı. Zyprexa, lityum, depakin, dideral..
elleri titrer dideral alır.. başarısız oldum der destek olurum ağlar yanında olurum..
bir yandan kendi mücadelem.. İş hayatı zor. İşimde başarılı olmaya çalıştım. Kedilerimle ilgilendim. Geçimle uğtaştım.. O 12 lere kadar uyurken ben 5.50 lerde kalktım işte gittim.. kıyamam sana demedi hiç! yorulmama rağmen söylendiğimde bana kızdı. çok yorulunca bazen söyleniyorum evet. ama bu yaşadıklarıma bakılırsa sizce normal değil mi ? ha bir de gece beni bazen uyutmuyor diye kızıyordum erken kalkacağım için. Bunu bile hayatımı kısıtlıyorsun şeklinde yorumladı..
Ablası zaten kardeşine sen bostancı çocuğusun, mutluydun sen, böyle bir mahallede oturuyorsun kaliten düştü gibi yorumlar yapmış arkamdan.. mahkemede cinsel yönelimini kullanıırmışım onun. o yüzden aysu'ya söyleme demiş..
Bunlar 14 şubatta oldu. bana hepsini anlattı ablasının söylediklerini. ablasının engelledim zaten.
bir yandan da ailesi de destek değil anlayacağınız. Çareyi kendi arkadaşlarımla dertleşmekle, namazımla kuranımla bulmaya çalıştım. iş arkadaşımla bile dertleştim. O bile bana karşı bunu kullandı. annem babam kardeşim hariç herkes yalanmış zaten bunu da gördüm..
Ailemle çok az görüşebildim. Hep fedakarlık yaptım... Buralara yazıyorum çünkü artık son raddedeyim. 30 a merdiven dayadım artık. Artık gerçekten akıllanmalıyım.