Eşim beni aldattı

Konuyu inandirici bulmamakla birlikte, boyle hayatlar olmaz demiyorum, olur ama boyle olmaz.
En basta her seyi kabul etmişsiniz, sorun değil demissiniz, erkeklere bakmasini da sorun etmedim demissiniz hatta.. E simdi noldu?
Sorun ne? Birakin takılsin, siz de devam edin her seyi ödemeye 😂
Ne askmis arkadas
Senin eşin de kadınlardan etkileniyor, bi kadinla illa aldatacagı anlamina mi geliyor bu?

Bu konudaki adamın problemi karaktersizliginin üstüne bipolar, biseksuel, asalak, bencil ve saygısız oluşu.

Senin eşin de kadınlardan etkileniyor, bi kadinla illa aldatacagı anlamina mi geliyor bu?

Bu konudaki adamın problemi karaktersizliginin üstüne bipolar, biseksuel, asalak, bencil ve saygısız oluşu.
Farkli bir yonelim var burada, konu sahibi de bunu kabul edip, kendisini paravan olarak kullanmasina izin vermiş neticede, o yuzden suan bik bik etmesine gerek yok.

Kimsenin seçimlerine karışmam ama bu ne ya, niye niye. Size baştan söylemiş. Gay birini nasıl sevip evlenebildiniz. Adam zaten paravan evlilik yapmış, gay birinin bir kadını sevdiğinide sanmıyorum:KK12::KK12:

evet ama aldatacağı anlamına gelmiyordu ki. ben de o zaman erkeklerden hoşlanıyorum diye o da beni kabul etti öyle düşünün. aldatmak bir tercih.
Ablacım sen hiç gözünü açmadın mı ? Polyanna gibi mi büyüttüler seni. Okumuşsun üni ortamına girmişsin, iş hayatına atılmışsın iyi kötü hayat tecrübesi edinmişsin. Bu nasıl bir mantık benim gerçekten aklım almadı.

Şuursuz biri için sana ölümü mü tavsiye vericez sanki de ölmeyi düşünmüyorum yazıyorsun peşinen?

Kac yasinda bu? 40 ina kadar bi bipolardan stabilizasyon bekleme bi kere. Bipolarim dedigi noktada ta en basta bi durmaliydin zaten. Düşünmeliydin ömürlük bi arıza bu çünkü. Sen hep her seye anında okay demis olmalisin ki adam taze aldatmasinin üstüne seni arayip böyle yaptim diye aktario yürek yemis gibi essahtan bi is yapmis gibi. Niye bunun bugune kadar haltini hallederiz askim modunda dinledin ki sen bu kadar? Bi bipolar olarak konusuorum eşin bence hastaliginin yanısira karaktersiz de. Bu kadar pişkin olunmaz bi hastaligin arkasına sığınılıp da. Üstüne üstlük cinsellikte sinirlari olmayan biri. Muhtemelen ilk cinsel deneyimini bi travesteyi vererek falan yaşamıştır. Nasi olsa elif aysu affeder modunda oldugu icin de anlattigi buysa anlatmadigi kim bilir neler vardi mani dönemlerinde yanında misin? senin yerinde olsam ikide bi cinsel teste gitmekten kafayi yerdim heralde. Sen nasi bu kadar guveniosun anlamadim.
Öncelikle geçmiş olsun. Evet hastalığının arkasına çok sığınıyor. Ailesi de öyle. Çok korumacılar..
Ben de vicdanlı biri olduğum için hastalığını söylediğinde hep üzülüyorum..
Mağdur olan bendim ama bunu içten içe biliyordum..
Çok zor evet onun için de ama bunu yapması gerekmezdi. Yürek yedi çünkü ben o cesareti verdim. Doğru söylüyorsunuz hep pışpışladım. Doğruyu söylemek gerekirse çok kendime güvensizdim ilk tanıştığımda. Onun beni sevmesi iyi hissettirmişti. Ruh eşiyiz dedik. Herkes bizi benzetti.. Huylarımız zevklerimiz beraber şarkı söylemelerimiz.. Onun ailesi de başta normal gelmişti. Zaten erkenden nişanlandık. 2018 eylül'de..
Ailesi hatta bu kızı kaçırma demişti..
Hepsi mutlu etti tabii başarılı hissettim.. Nişanlısına destek olan biriydim.. Sonra evlilik.. Sonra bu yaşadığım her şey.. Olanlar oldu.
Çok kabul etmişim. Çok güvenmişim.. ÇÜNKÜ her şeyini anlatırdı bana. ayrıntısına kadar. gözünün içine baktığımda iyilik gördüm hep saflık gördüm. Saf olan benmişim.
Anlatmadıkları var mı bilmiyorum..
Hatta çocuk bile düşündük bir ara çalışmadığı halde. Olmadı aylarca denedik. kullandığı ilaçlar da engellemiş olabilir. benimle ilgili de olabilir tabii ki adetim falan düzenli ama yine de olabilir elbette.
Hep kıyamadım.. işe girdi.. işten atıldı.. 4 - 5 sefer böyle oldu. İlaçları arttı. Zyprexa, lityum, depakin, dideral..
elleri titrer dideral alır.. başarısız oldum der destek olurum ağlar yanında olurum..
bir yandan kendi mücadelem.. İş hayatı zor. İşimde başarılı olmaya çalıştım. Kedilerimle ilgilendim. Geçimle uğtaştım.. O 12 lere kadar uyurken ben 5.50 lerde kalktım işte gittim.. kıyamam sana demedi hiç! yorulmama rağmen söylendiğimde bana kızdı. çok yorulunca bazen söyleniyorum evet. ama bu yaşadıklarıma bakılırsa sizce normal değil mi ? ha bir de gece beni bazen uyutmuyor diye kızıyordum erken kalkacağım için. Bunu bile hayatımı kısıtlıyorsun şeklinde yorumladı..
Ablası zaten kardeşine sen bostancı çocuğusun, mutluydun sen, böyle bir mahallede oturuyorsun kaliten düştü gibi yorumlar yapmış arkamdan.. mahkemede cinsel yönelimini kullanıırmışım onun. o yüzden aysu'ya söyleme demiş..
Bunlar 14 şubatta oldu. bana hepsini anlattı ablasının söylediklerini. ablasının engelledim zaten.
bir yandan da ailesi de destek değil anlayacağınız. Çareyi kendi arkadaşlarımla dertleşmekle, namazımla kuranımla bulmaya çalıştım. iş arkadaşımla bile dertleştim. O bile bana karşı bunu kullandı. annem babam kardeşim hariç herkes yalanmış zaten bunu da gördüm..
Ailemle çok az görüşebildim. Hep fedakarlık yaptım... Buralara yazıyorum çünkü artık son raddedeyim. 30 a merdiven dayadım artık. Artık gerçekten akıllanmalıyım.

doğrusu hiç inanasım gelmedi, konu oldukça ütopik geldi bana ki insallah öyledir. çünkü kızlarımızın böyle saçma sapan bir şeye göm yumuyor olabileceği düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyor. hem bipolar, hem sapkın... ballı miks olmuş bu. allahim insallah gerçek değildir, tövbe kinamiyorum iki kizim var döner dolaşır evlatlarimdan çıkar. eğer gerçekse sisin kadar ailenize de üzülürüm. çok yazık, olay gerçekse size çok yazık, değilse de böylesine boş beleş uğraştığınız için yine size yazık. neresinden tutsan elinde kalıyor

evet doğru. bunu yaptıysa beni sevmiyordur dimi?
seviyorum diyor ama salak gibi hissediyorum.
ya da sakadatini bitirecek ne yaptım diyorum. kendine suç bulma demişti.
cinsel olarak onu tatmin etmeye çalışıyordum. hatta baya istekliydi. bana karşı da istekliydi. bazen işten geldiğimde yorgun da olsam onu kırmamak için yapıyorduk.
bazen de yorgun oluyordum ama yine elimden geldiğince tatmin etmeye çalışıyordum
Bak kimsenin hatrina sevisme kimseyle. Bu hayır işi degil. Insan manideyken nemfoman gibi oluo bazen inan seni istediği icin degil sirf sevismeden duramadigi icin sevisio onun yerine çıksın koşsun sen istemiosan yani. Aldatmamak da cok zor aslinda gencsen ve manideysen hatta biseksuel olmayana bile biseksuellik durtuleri getirebilio anlık degisik bi beyin kimyasi bu. Ama hasta diye kimse seni kullanamaz kendi problemi bu. Senin parani canını malını duygularini somurmesine izin verme lutfen. Vicdanli bi insan olsa yapmaz. Uzulecegini düşünüp arayip anlatmaz. Ben reelde olmayan seyi aldatma olarak görmem bu arada, ama gelip anlatmasi evde oturup calismamasi falan cok piskince geldi.

Yahu arkedeş biz nasıl evlencez yea
Görücü evlensen karşındakini tanımıyorsun severek evlensen sevgiden gözün kör oluyor. Nasıl bulcez bu doğru kişileri yea nasıl

Ablacım sen hiç gözünü açmadın mı ? Polyanna gibi mi büyüttüler seni. Okumuşsun üni ortamına girmişsin, iş hayatına atılmışsın iyi kötü hayat tecrübesi edinmişsin. Bu nasıl bir mantık benim gerçekten aklım almadı.
Öncelikle merhaba, sağ olun yorumunuz için. Evet maalesef öyle büyüdüm. Ailem iyidir ama hepsi iyi niyetlidir inanın kurnaz bir aile değiliz..
kendi ablam da boşandı.. o da çok çekti.. hep böyle denk geldi.. kader mi bilmiyorum. En büyük ablam bir tek evli şu an iki çocuğu var mutlu diyebilirim.
sanırım mutluluğu yanlış yerlerde aradım fark edemedim.. Hayat tecrübesi aslında evlendiğimden beri arttı çünkü evlenmemle iş hayatına girmem aynı anda oldu..
Keşke önceden atılsaydım iş hayatına. ama yüksek lisans yaptım bir de üstüne. Okudum ama okumakla göz açılmıyor malesef.
Ama iş hayatı konusunda haklısınız orada uyanık olmak gerekiyor. Zaten birçok şeyi gördüm iş yerimde de çeşitli insanlar tanıdım gerçekten. Tabii ki hala yolun başındayım biliyorum. Gözümü anca açabiliyorum. Allah acıdı belki de görmemi sağladı artık. Umarım doğru yolu bulup şu 3 günlük dünyada daha fazla eziyet çektirmem kendime :KK43:

Bak kimsenin hatrina sevisme kimseyle. Bu hayır işi degil. Insan manideyken nemfoman gibi oluo bazen inan seni istediği icin degil sirf sevismeden duramadigi icin sevisio onun yerine çıksın koşsun sen istemiosan yani. Aldatmamak da cok zor aslinda gencsen ve manideysen hatta biseksuel olmayana bile biseksuellik durtuleri getirebilio anlık degisik bi beyin kimyasi bu. Ama hasta diye kimse seni kullanamaz kendi problemi bu. Senin parani canını malını duygularini somurmesine izin verme lutfen. Vicdanli bi insan olsa yapmaz. Uzulecegini düşünüp arayip anlatmaz. Ben reelde olmayan seyi aldatma olarak görmem bu arada, ama gelip anlatmasi evde oturup calismamasi falan cok piskince geldi.
Evet direkt net bir aldatma değil.. Ama devamı gelebilir. Asla gerçeğini yapmam dedi o ayrı.
Siz çok iyi anlıyorsunuz gerçekten. İsteği çok fazla aynen. Bazı zamanlar inanın bunu utanarak söylüyorum annemlere kalmaya geldiğimizde eşim gündüz vakti istiyordu.. arzuluyordu duramıyordu.. odaya çağırıyordu annemler salondayken..
Bu belki çok anormal değil bilmiyorum ama bu kadarı fazla geliyordu bana. haklısınız yanlış yaptım kullandırdım kendimi. hem çalıştım geçindirdim düzelir dedim..
Babam bile geçen gün araştırmış bipoları. Kıyamadı demekki o yüzden iştahlıymış dedi.
Ama eşimin asıl sorunu dediğiniz gibi vicdanlı olsa kıyamazdı. Dün dedim ki ben izindeyken ailemin yanındayken arayıp anlatıyorsan beni zaten düşünmemişsindir.
Evde çalışmaması cidden pişkince. İş bulamaması değil. Bu konuda çaba da gösterdi ama. Yok ben öğretmenlik yapmam yok o iş şöyle bu iş böyle.. Ben bilim insanıyım vs vs . hep çok yükseklerde gözü. ailesi de zaten bu konuda baskı yapıyordu kasiyerlik falan yapsa yani küçümserler. Çünkü onlar elit modern ya... evine para götürmek için çalışması ailesine tuhaf geliyordu. Mesela iş bulamadığında yazın bir ara tarot bakmıştı. Annesi çok kızmıştı. Sırf para getirmek için yapılır mı gibisinden..

sağ olun gerçekten ya.. ben şunu diyemedim. yani ben kabul ettim ama beni aldat demedim..
bipolar olduğu için de terk edecek biri değildim. mücadele ederiz dedim. kaldı ki çevrem herkes eşimi sever, bipolar olduğunu bilirler bizim için normalleşmişti bu durum grip gibiydi..
hep destektik ailece..
o yüzden bunları bilemedim tabii ki.
bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. yorumunuz için teşekkür ederim.
senle evlenmiş olması da hayatının geri kalanında bi erkek eksikliği çekmeyeceği anlamını taşımıyor
ama bu da aldatmasını haklı veya normal, olağan bi davranış yapmaz
öyle bi duygu hissederse, benim artık bi karım olsun değil kocam olsun hissine kapılırsa
alır seni karşına, anlatır kendisini, boşanmak ister sonra dilediği haltı yer .
aldatmak çok başka bi olay

Yahu arkedeş biz nasıl evlencez yea
Görücü evlensen karşındakini tanımıyorsun severek evlensen sevgiden gözün kör oluyor. Nasıl bulcez bu doğru kişileri yea nasıl
aynen öyle inanın çok zor valla.. iş yerimde de birçok bekar arkadaşım var hiç evlenmeyin diyorum :) şakayla karışık da olsa öyle. Doğru kişiyi bulmak zormuş. ben buldum sandım ruh eşim sandım.. değilmiş. salaklık işte

senle evlenmiş olması da hayatının geri kalanında bi erkek eksikliği çekmeyeceği anlamını taşımıyor
ama bu da aldatmasını haklı veya normal, olağan bi davranış yapmaz
öyle bi duygu hissederse, benim artık bi karım olsun değil kocam olsun hissine kapılırsa
alır seni karşına, anlatır kendisini, boşanmak ister sonra dilediği haltı yer .
aldatmak çok başka bi olay
kesinlike güvenimi sarstı bir kere. Gerçekten şok oldum dediğim gibi.
Daha düne kadar mutlu mutlu oturuyordum ailemle. (kör kör diyelim:) )
Keşke öyle dürüst davransa da beni yakmasa daha fazla. Direkt karşısına alsa. Ama işte kaçamak oynuyor. Seviyorum diyor. affet diyor. Bu da işi daha da zorlaştırıyor.

Kimsenin seçimlerine karışmam ama bu ne ya, niye niye. Size baştan söylemiş. Gay birini nasıl sevip evlenebildiniz. Adam zaten paravan evlilik yapmış, gay birinin bir kadını sevdiğinide sanmıyorum:KK12::KK12:
ama gay değildi. Biseksüel. Yani beni de seviyordu. seviyorum diyor hala. Sonuçta 6 sene bu. Hiç sevgi hissetmesem evlenmezdim ki.
Paravan olarak kullanmış olabilir ama bilinçaltında istemsizce yapmış olabilir. Çünkü evli olması dışarıdan daha kabul edilebilir hale getiriyor onu.
Yine sevmediği halde evlenecek biri değil o istemediği biriyle olmaz. Yani karakteri o değil.
Keşke sevmiyorsa dürüstçe söylese.
Bu arada ilk ilişkim o benim. 22 yaşımda ilk sevgilimdi. Bu da beni daha da kör yaptı. Çünkü kendimi beğenmiyordum o yaşlarda.. :/
Salakmışım diyorum şimdi. Yeni farkına varıyorum kendimin artık. Neleri başardığımın. ev geçindirdim birçok şey.
kedilerimin sorumluluğunu aldım.
Ama işte dediğim gibi bundan sonra ne yapacağım.

Gencecik bir kızın böyle bir adamla ne işi var? Herşeyi sineye çekmişsiniz. Sanki başka seçeneğiniz yok. Bırakın şu adamı, önünüze bakın.

Şuursuz biri için sana ölümü mü tavsiye vericez sanki de ölmeyi düşünmüyorum yazıyorsun peşinen?

Kac yasinda bu? 40 ina kadar bi bipolardan stabilizasyon bekleme bi kere. Bipolarim dedigi noktada ta en basta bi durmaliydin zaten. Düşünmeliydin ömürlük bi arıza bu çünkü. Sen hep her seye anında okay demis olmalisin ki adam taze aldatmasinin üstüne seni arayip böyle yaptim diye aktario yürek yemis gibi essahtan bi is yapmis gibi. Niye bunun bugune kadar her haltini hallederiz askim modunda dinledin ki sen bu kadar? Bi bipolar olarak konusuorum eşin bence hastaliginin yanısira karaktersiz de. Bu kadar pişkin olunmaz bi hastaligin arkasına sığınılıp da. Üstüne üstlük cinsellikte sinirlari olmayan biri. Muhtemelen ilk cinsel deneyimini bi travesteyi vererek falan yaşamıştır. Nasi olsa elif aysu affeder modunda oldugu icin de anlattigi buysa anlatmadigi kim bilir neler vardi mani dönemlerinde yanında misin? senin yerinde olsam ikide bi cinsel teste gitmekten kafayi yerdim heralde. Sen nasi bu kadar guveniosun anlamadim.
30 yaşında bu arada. söylemeyi unutmuşum. 40 a kadar durulumuyorlar öyle mi..

Gencecik bir kızın böyle bir adamla ne işi var? Herşeyi sineye çekmişsiniz. Sanki başka seçeneğiniz yok. Bırakın şu adamı, önünüze bakın.
Haklısınız.. Çok seçeneğim var aslında. Bırakacağım zor olsa da başarmalıyım. 1 sene belki atlatmakla uğraşırım ama ne yapayım..

Annesi bu yönelimini biliyordu çok kızdığı konuyu kapatmıştı.
şimdi terapi alacaksak ben karşılaşayacağım bir de terapi masrafını ? en azından kayınvalidem bilirse destek olur diye düşündüm.
Terapi gereksiz bu adam için. En iyi çözüm boşanmak.

X