Siz aç yatarken nerdeydi bu iyilik meleği kvCanım benim ya hayatımın içinde misin kayınvalidemi tanıdığımdan beri bana hediyeler alır sürprizler yapar oğluna yapmadıklarını bana yapar hatta kendine yapmadıklarını bana yapar ben de onu kendi annem gibi sevip sayarım hayatında böyle şeylerle hiç karşılaşmadığın için inanamayabilirsin normal
Anne kiz gibilerse, küçük bebeği var ve emziriyorken tek öğün yemek makarna yediği günlerde arayabilseymiş kendisini. Konu içinde ciddi tutarsızlıklar vardı başında beri yine var.Kaynana hicbiseye para harcamaz diyodu, gelin aşkına bak sen
Mutlu evliliği olan biri eşi bir gün eve geç geldi diye iki gün trip atar mı?Anne kiz gibilerse, küçük bebeği var emziriyorken tek öğün yemek makarna yediği günlerde arayabilseymiş kendisini. Konu içinde ciddi tutarsızlıklar vardı başında beri yine var.
Mutlu evliliğim vardı demesine de şaşmamak lazım. Kendi kendini kandırma da oldukça başarılı çünkü.
Bazıları için evliliği olması mükemmel olması için yeterliBu arada hayatımda çok dengesiz gördüm ama bu kadarını görmedim. Mükemmel evliliğim var derken adamın yaptıkları ortada. Ailem sahip çıkar ben çocuklara daha iyi bakarım derken aile günlerce kızını aç bıraktı sözde para bile göndermedi. Bi yorumunda yuvam yıkılmasın derken Bi kaç yorum sonra dönse de affetmem dedi, döner dönmez affetti. Burda yorumlarda bile Bi yorumuma Allah razı olsun bana iyi geliyorsunuz derken Bi yorum sonra çemkirdi. Ayrıyken kvsinin esamesi okunmuyordu Bi anda mükemmel Bi kv oldu. Bi maddi durumu iyi gibi konuştu, sonra Bi anda hem ailesi hem eşi sanki aç geziyormuş gibi yazdı. Saysam bitmez çelişkileri. Ani duygu değişimleri olan hata yapmaya aşırı müsait biri. Çok zor, dediğim dedik, ama kendi de ne söylediğini bilmeyen biri. O yüzden sonunda hepimizi kötü ilan etmesine Şaşırmıyorum. Çıkarına nasıl denk gelirse öyle konuştu hep. Şahsen bana insanlar bin
Tane yorum yapmış kafa patlatmış olsa sert Bi yoruma bile hakaret edip gitmem.
Eee yalvardı işte ben de inandım nabayım.İstikrarda Topsom gibi ol
O değil de aldatma mevzuu ne oldu. Eminim biri var diyordu. Adam dönünce o konu Bi anda kapandı mı?Eee yalvardı işte ben de inandım nabayım.
Kaynana kurbanı boşuna mı kesiyor tatile boşuna mı gönderiyor? Bi zahmet kapansın o konu.O değil de aldatma mevzuu ne oldu. Eminim biri var diyordu. Adam dönünce o konu Bi anda kapandı mı?
Konu sahibinin dediği herşey şüpheli. Ben de aç kaldığına inanmıyorum. Aslında Bi çok şeye inanmıyorum. Söylediği herşey tam tersi de olabilir.Ben konu sahibinin annesinin evine gittiğine hiç inanamıyorum doğrusu . Evde hiç yemek yoktu , aç kaldik diyor. Yani kırk yıllık kurulu bir ev değilim. ona rağmen Bir ay evden hiç cikmasak alışveriş yapmasak aç kalmayız şükür. Kenarda bir paket makarna ,bir bakliyat en kötü un ,şehriye falan olur yani.
Ya acisin herkes diye öyle abartti bilemedim .
Kıskanma senin kaynanan seni tatile göndermiyor diye. Kadın kadının düşmanı gerçekten.Kaynana kurbanı boşuna mı kesiyor tatile boşuna mı gönderiyor? Bi zahmet kapansın o konu.
Yok hala eminmiş ama üstüne gitmeyecek belli.O değil de aldatma mevzuu ne oldu. Eminim biri var diyordu. Adam dönünce o konu Bi anda kapandı mı?
Ay doğru ya ,kaynanası tapıyor konu sahibine , başka sebep olabilemez.Kıskanma senin kaynanan seni tatile göndermiyor diye. Kadın kadının düşmanı gerçekten.
Kaynana iki çocuğu kurtarayım derken gelecek yıllarda gelecek iki-üç çocuğu hesaba katmamış belli.Kaynana kurbanı boşuna mı kesiyor tatile boşuna mı gönderiyor? Bi zahmet kapansın o konu.
Doğru. Evi terk etmesinin sebebi aldatılma değildi. Adam ayrılacam diye tutturduğu içindi.Yok hala eminmiş ama üstüne gitmeyecek belli.
Sonuçta biri varsa da hamile kalsa da gelipbana söylesin beraber çözeriz diyen insan kendisi.
Baştan da inansa da inanmasa da çok takmamıştı zaten.
Sürekli küçük çocuğum olsun diye hayatına devam edecek büyük ihtimalle. Üzücü aslında umarım aydınlanır.
Hahaha şu kadınla o kadar uğraştınız size iyi oldu kırk metre öteden geri döneceği belliydisizle dalga geçti geçti üyelik iptali yaptırdı simdi tatilde kocişiyle aşk tazeliyordur
Hatun üyelik iptalinde bile tutarlı değil. Bi gdip Bi geliyo.Konu dışarıda akşam yemeğiyle başlayıp, evde birşey yoka, makarnayla tek öğün besleniyoruma indi. Eşi yeni ev tutacağım derken, çocukların yanına geleceğim ama param yoka döndü en son tatil ve kurbanla bitti.
Tutarlılıkta Topsom ve eşi gibi olun.