Eşim beni aldatmisti

Konu anne nasil cocugunu verdi degil. Buradaki baba sorumsuz , uckurunun derdine dusmus , muhtemelen bebek bakimindan bi haber . Çocugun babaya birakilma sebebi de tamda bu al sana cezan . Aksama kadar aglasinda sende bana kul köle ol diye . Yoksa çocuk sadece anneye ait değil.

Sosyal kullandigim kk var Şu yalanci , yapmacik fenomenlere ozenip evliligin oyle oldugunu dusunduklerinden galiba.

Bu arada baştan beri konu sahibi hiç Bi tavsiyemizi dinlemedi. İlk defa kocanla buluşma, adam senin artık ayrılığı kabullendiğini düşünsün ki ailesini kaybedeceğini anlasın dedik ve dinledi, ilk defa, Ve öyle de oldu. Ama yine biz fesat olduk, s.lak olduk. Vay be... Yazdığımız hiçbir şeyde kötü niyet fesatlık yoktu. Senin çocuğunu senden çok düşündük. Nankörlüğün de bu kadarı.

Bak hiç okumadım ama arkadaşların anlattığı kadarıyla kayınvalide yolluyor . Vay be milletin altından
Kayın valide keşke çocuğuna şampuan alamıyorken, ya da aç kalmışken destek çıksaydı. Ayrılsanız da sen ve çocuklarının yanındaydız deseydi. O zaman inanırdık çok sevdiğine.

Bana geri dönsün diye bırakmadım asla istemiyorum artık ben annesysem o da babasi

Hayr öncelikle her türlü bosanacagim
Önce aldatılan bir kadın psikolojisi olarak oyle dusundm sonra pişman oldum siz kizdiniz diye değil siz kimsiniz ki kivirirym

Burda post acicam en yakın zamanda kurtuldum diye

İstikrarda Topsom gibi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…