Arkadaşlar siz beni linclerlerken ailem geldi ve ben oglusumu yanima aldim çok şükür eşimle bi cafede buluştuk herşeyi konuştuk neden böyle yaptığıni vs sordum tabi bende boşanmak istediğimi defalarca söyledim hiç birse demedi
Suan oturduğum evde oturmaya devam edicm kira elektrik su telefn faturamı evin genel giderlerini vs herşeyi karşılayacak
Şart olarak ailemim yakınlarında ev tutmasini ve bütün giderlerimi karşılaması gerektiğini söyledim yani elektrik su kira çocukların giderleri gibi
Çünkü şuan oturduğumz yer şehir merkezinden uzak tek başıma cocuklarla kalamm oda bunu biliyo bana zaman ver yapcm dedi bende o zmn bosaniriz dedim
Sonuç olarak böyle
Evet sonuç onu gosteriyoYani boşanıyor musunuz?
Arkadaşlar siz beni linclerlerken ailem geldi ve ben oglusumu yanima aldim çok şükür eşimle bi cafede buluştuk herşeyi konuştuk neden böyle yaptığıni vs sordum tabi bende boşanmak istediğimi defalarca söyledim hiç birse demedi
Suan oturduğum evde oturmaya devam edicm kira elektrik su telefn faturamı evin genel giderlerini vs herşeyi karşılayacak
Şart olarak ailemim yakınlarında ev tutmasini ve bütün giderlerimi karşılaması gerektiğini söyledim yani elektrik su kira çocukların giderleri gibi
Çünkü şuan oturduğumz yer şehir merkezinden uzak tek başıma cocuklarla kalamm oda bunu biliyo bana zaman ver yapcm dedi bende o zmn bosaniriz dedim
Sonuç olarak böyle
Onun evinde oturup onun getirdiği ekmeği yemeğe devam ettiğiniz sürece isteseniz de başkası olamaz zaten sizin için, ama onun tonla olur. Paranın ne demek olduğunu anlamışsınızdır.Bir insan yuvasını neden yıkmak isterki hicbir şey yokken neden
Siz inanmiyorsunuz ama kendisine de aynısını söyledim evliligimizde hiç birseymisz yoktu beni hiç incitmedn kırmadın üzmedn dedim neden dedim hiç birse soyleyemedi
Çok şeyler konuştuk hatırlamıyorum ama. Ben hayatima kimseyi almcm senin hemen olur dedi saçmalama beni hiç mi tanimiyosun 2 tane oğlum var birisi olması şart değil yoluma bakarım dedim gerçekten de öyle bu tarz konuştuk sonuç olarak böyle iste
karı koca çalışan insanlar geçinmekte zorlanıyor. bu adam kuş kadar maaşıyla söylediklerinizi tek başına nasıl yapacak ben anlamadım gerçektenArkadaşlar siz beni linclerlerken ailem geldi ve ben oglusumu yanima aldim çok şükür eşimle bi cafede buluştuk herşeyi konuştuk neden böyle yaptığıni vs sordum tabi bende boşanmak istediğimi defalarca söyledim hiç birse demedi
Sonuç olarak böyle
Bilemiyorum artık yeni bir işe girmiş girdiği yeri patronunu vs biliyorum artık.nasil yapar gerçekten bilmiyorum ve ailemin bulunduğu semte 1.+1 evler bile 4000bin TL den başlıyor ordan ev tutarım.dedi yapacak ama nasilkarı koca çalışan insanlar geçinmekte zorlanıyor. bu adam kuş kadar maaşıyla söylediklerinizi tek başına nasıl yapacak ben anlamadım gerçekten
Ne demek istediniz anlmdmOnun evinde oturup onun getirdiği ekmeği yemeğe devam ettiğiniz sürece isteseniz de başkası olamaz zaten sizin için, ama onun tonla olur. Paranın ne demek olduğunu anlamışsınızdır.
imkansızBilemiyorum artık yeni bir işe girmiş girdiği yeri patronunu vs biliyorum artık.nasil yapar gerçekten bilmiyorum ve ailemin bulunduğu semte 1.+1 evler bile 4000bin TL den başlıyor ordan ev tutarım.dedi yapacak ama nasil
Öf yapmayın ya.Ne demek istediniz anlmdm
Yapmayacak tabi ki.Bilemiyorum artık yeni bir işe girmiş girdiği yeri patronunu vs biliyorum artık.nasil yapar gerçekten bilmiyorum ve ailemin bulunduğu semte 1.+1 evler bile 4000bin TL den başlıyor ordan ev tutarım.dedi yapacak ama nasil
zaten oda bilerek soruyor biri olur hayatında diye sizde tam da istediği cevabı vermişsiniz hayır olmaz cocuklarım var ." Evet olur zaman gösterir hayatımı düzene elbette sokacağım" deseydiniz de size yaptığını, sizin aldatılınca hissettiğniz duyguyu oda biraz olsun hissetseydi gururu kırılsaydı.Bir insan yuvasını neden yıkmak isterki hicbir şey yokken neden
Siz inanmiyorsunuz ama kendisine de aynısını söyledim evliligimizde hiç birseymisz yoktu beni hiç incitmedn kırmadın üzmedn dedim neden dedim hiç birse soyleyemedi
Çok şeyler konuştuk hatırlamıyorum ama. Ben hayatima kimseyi almcm senin hemen olur dedi saçmalama beni hiç mi tanimiyosun 2 tane oğlum var birisi olması şart değil yoluma bakarım dedim gerçekten de öyle bu tarz konuştuk sonuç olarak böyle iste
En azından oturup konuşmuşsunuz. Bu da bir gelişme. Boşan yada boşanma iki tane çocuğunuz var ömür boyu yüzyüze bakmak, konuşmak zorundasınız. Peki sen şimdi çocuklarla eve gideceksin ya, annenlere yakın ev tutana kadar orada kalacaksın ya onduracak eşin nerede kalacak?Bilemiyorum artık yeni bir işe girmiş girdiği yeri patronunu vs biliyorum artık.nasil yapar gerçekten bilmiyorum ve ailemin bulunduğu semte 1.+1 evler bile 4000bin TL den başlıyor ordan ev tutarım.dedi yapacak ama nasil
Tek maaşla biraz zor bu dedikleriniz. Kendinize bir adamın sözlerinden daha garantiler bulmanızı öneririm. Gelecek planınız bu olmamalı. Olacak şey değil çünküBir insan yuvasını neden yıkmak isterki hicbir şey yokken neden
Çok şükür oglunuz artık annesinin yanında umarım bundan sonra mantıkli hareket eder çocuklarınızı kimseye bırakmazsiniz. Çocuklar büyüyünce ise girin kendi hayatinizi kurun omrunuz boyunca nafaka ile gecinemezsiniz.Arkadaşlar siz beni linclerlerken ailem geldi ve ben oglusumu yanima aldim çok şükür eşimle bi cafede buluştuk herşeyi konuştuk neden böyle yaptığıni vs sordum tabi bende boşanmak istediğimi defalarca söyledim hiç birse demedi
Sonuç olarak böyle
Adam yeni birini bulana kadar. Daha erken de olabilir. Ama ben eminim ayrılmayacaklar.Gelecek planınız şahane yalnız.
Kaç yıllık plan bu? İki çocuk da üniversiteyi bitirene kadar mı?
Ya dediğiniz iki seçenek ya da adamın matematikten zayıf.Adam yeni birini bulana kadar. Daha erken de olabilir. Ama ben eminim ayrılmayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?