Senin yazdıklarına dayanarak böyle yorumlar alıyorsun. Hani kocan cebindeki son kuruşa kadar verir ya, dün çocuğunu getirip gösterdi ya, maaş da almıştı hani, 5 aylık bir bebek de senin yanında ya, hadi sana bırakmadı o bebeğin ihtiyaçları için neden para bırakmadı. İnsanlarla dalga geçen sen olabilir misin? Pazartesi 5.36! da yani salı sabaha karlı açtığın konuda evindesin, salı 2.27 de yani çarşamba sabaha karlı açtığın konuda evi terk etmişsin okuma yazmamız var tarihi de görüyoruz sonra 3 gün oldu evi terk edeli diyorsun, 24!saatte herşey olmuş bitmiş . İnsanlar soru sorup mantıklı şeyler söyleyince de çemkiriyorsun. Sen bizden ne istiyorsun. Boşa diyoruz bıttırı bırtırı şartlar bu madem evine dön diyoruz bıttırı bıttırı. Toplayıp gidip kocanla sevgilisini mi dövelim. Bi sal artık insanalrı,Yani Allah'ın iznin aşkına söyleyin size niye yalan söyleyeyim sizi tanımıyorum siz beni tanımıyorsunuz size neden yalan söyleyeyim ben bir durumumu açtım içimi döktüm beni ne duruma koydunuz kötü anne bakamayan anne neden paran yok neden açsın vs arkadaşlar yaşadım durumu bilmiyorsunuz evimi bilmiyorsunuz maddi durumumu bilmiyorsunuz nasıl bu kadar rahat yorum yapabiliyorsunuz