Bi üye yazmıştı senin eşinin aldatma hikayesi yalan senin burnun sürsün diye uydurdu diye. Gerçekten böyle olma ihtimali olabilir mi acaba.
Yani hiç bilemiyorum defalarca eşimle aram bozukken beni aldatıyor musun diye sordum defalarca hayır dedi eşim şöyle yani bir şey içinde tutamaz ve hemen eline yüzüne bulaştırır
iki hafta boyunca saklayamazdı benden millet şey demiş aylardır ilişkisi falan vardır hayır öyle bir şey olsaydı benden saklayamazdı zaten bana her şeyi an ve an rapor eden bir adamdı ve ben anlardım zaten
Bak dedim hayatında biri varsa ben hemen ayrılırım senden dedim hayır dedi öyle bir şey yok bana dedi süre ver dedi verdim bir şey değişmedi yine tabii bana yine çok soğuk bu sürede toparlanmak için hiçbir şey yapmıyor ve yemin ederim ben eşimi ilk defa böyle gördüm
Ayrilacagiim gün Tekrar sordum hayatında başka biri mi var dedim bana hayır dedi kesinlikle öyle bir şey yok dedi
Ama WhatsApp'ta sürekli çevrimiçisin diyorum biz kavgalı olduğumuz için mi öyleyim ben sürekli çevrimiçi değil miyim sen benim isimi bilmiyor musun diyor
Israr ettiğimde bana dedi ki evet hayatımda biri var
Ama ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum onu hiçbir şekilde sevmiyorum dedi daha farklı şeyler söyledi ama ben burada söylemek istemiyorum çünkü gerçekten çok onur kırıcı
Artık o benim için bir heves değil ben ondan hoşlanıyorum dedi
Parça parça anlatıyorum çünkü böyle konuştuk sordum ben bir şeyler hatırlamıyorum sonra bana o elin o..u karşı ne hissedeceğim falan dedi o kadar tutarsız konuştu ki ne yapacağımı şaşırdım hiç mesaj falan vesaire hiçbir şey görmedim kızın adını dahi bilmiyorum ama böyle biri olduğuna da eminim üstelik kayınvalidem de tutarsız konuşuyor öyle bir şey varsa o kızı da parçalarım oğlumu da parçalarım sen çok haklısın dedi şimdi bana diyor ki öyle bir kız yokmuş ve bir taraftan diyor ki ben o kızı bulacağım onu mahvedeceğim sizin yuvanızı yıktı diyor yani kendi çapında çok tutarsız konuşuyorlar ben anlamıyorum bana kayınvalidem diyor ki oğlumun psikolojisi çok bozuk o sana kendinde değil diyor (kendinde olup olmaması beni ilgilendirmiyor onlar öyle söylüyor ben istediğimden değil yani)
Üstelik eşim bana senin hayatında biri var beni istemiyorsun zaten bana karşı soğuksun sen beni sevmiyorsun diyor ama öyle bir şey yok öyle bir şey yoktu aramızda bunu kendine de biliyor neden bana böyle şeyler yapıyorlar ben bilmiyorum