Böyle aldatma durumlarında ikinci kadın değil hanımefendi suçlu olan eşiniz. Dürüst olalım o kadın size ne sizi sevme sözü verdi ne sizle bir aile kurdu. bunu yapan eşiniz. Omurgasız olan kendisi. Size verdiği sözleri yıkıp geçen, başka bir seçenek çıktı karşısına deyip size sırt çeviren kendisi. Sizi evde çocuklara bakın hizmetçilik edin diye çağırıyor. O mesajlarınızın hepsi mahkemede delil. Velayeti de tam alırsınız güzel nafakanızı da hatta tazminatınızı da alırsınız.
Kafası karışıkken aldatır, karısı hamileyken aldatır, kavga ederler aldatır, maddi sorun yaşarken aldatır, yani bu erkek kısmında bahane bitmez ama siz bir mini etek giyip dışarı çıkmaya kalkın katil olucak raddeye gelir.
Başkasına yakınlık duymuş bi adamın koynuna nasıl gireceksiniz ve nasıl yüzüne bakacaksınız? Ben eşimle tartıştıktan sonra aynı çatı altında durmak zor geliyor bir de bu durum olsa hiç duramazdım.
çocuklar bana kalacak o gene hayatına devam edecek diye düşünmenize çok ama çok hak veriyorum ama maalesef çocuklar hele bu yaşlarda anneye ihtiyaç duyuyor. Ve zor bir hayatınız olur ayrılırsanız. Siz çocugu yetiştiren disipline eden kişi olurken eşiniz onları gezdiren eğlendiren her dediğine evet diyen bir olabilir. Ama yapacak birşey yok.