- 14 Haziran 2019
- 14.427
- 69.831
Ay aynısı ya bu erkekler.BEnım kız 3 yasında (bunu da imza olarak ekletecem alta fgkdfklfkl her yorumda söylüyorm)10 aylıkken basladım ise yarım gün ,babası baktı ,anneannyle donusumlu.
Bak bugun hasta bıraktım babasına geldım.
Anne nasl bısy bılıyor musun?O evın duzenını ben saglıyorm.Hersey elimin altında,aradıgı oyuncak nerde ben bilirim,atletleri nerde?Pijamaları nerde?2 senedir baktıgı cocuga her wc ye gttiklerinde üst bas değistiriyorlar ,bi sekılde ıslatıyor,Ve hersefernde nerde camasırları diye arıyor beni.Sütünün sıcaklık derecesini bile ben bilirim.O derecede olmasın geri gönderir sıcak bu diye.
Annelik öyle bisey.Biz baba bakamaz demiyoruz ,komsu da bakar ihtiyac halinde.Ama anne gözünden anlar.
Oğlumun dışarı giyeceği tshirtler askıdadır, ev tipi olanlar katlı durur. Çekmecede don atlet durur. Her seferinde bulamaz. Beni arar, e ev olan hangisiydi der. Yüz tanede tshirti yok. Yani on tane dışarlık on tane de ev için olan var geri kalanlar da küçül zaten. Uani sen beş senedir çocuğun kıyafetlerini nasıl öğrenemedim be adam diyorum ben. Gidiyor boyu düdük şeyi dışarı giydiriyor üç yıldır üstünde delinmiş artık diyorum. E bunu bir ara dışarı giydiriyordun ya diyor. Evet iki sene önce hayatım diyorum artık. Gerçekten erkekler ayırt edemiyor ya