Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapar bu herif. Beklerim.
Aynen .bir kere içip içip sarhoş oldu bu.Bana da içirdi.baktım üstüme saldıracak.yüzünü yıkamaya gidince ben hemen kapıdan kendimi dışarı attım ama o gün çok kötüydü.başım döne döne merdivenlerden indim karakola gittim hemen.peşimden bu da gelmiş.polislere bile küfür ediyordu .nezarete attılar.orda o Demir kapıyı tekmeleyişi vardı hala aklımda hem bağırıp hem tekmeliyordu çok korkunç bir gündü

Aynen .bir kere içip içip sarhoş oldu bu.Bana da içirdi.baktım üstüme saldıracak.yüzünü yıkamaya gidince ben hemen kapıdan kendimi dışarı attım ama o gün çok kötüydü.başım döne döne merdivenlerden indim karakola gittim hemen.peşimden bu da gelmiş.polislere bile küfür ediyordu .nezarete attılar.orda o Demir kapıyı tekmeleyişi vardı hala aklımda hem bağırıp hem tekmeliyordu çok korkunç bir gündü
Ailen de ne kadar kötü gerçekten bu mükemmel kocayla yaşayıp gitmeyi hakediyorken siz, sahip çıkmış destek olmuş, sınav paranızı bile yatırmış. Hiç olacak iş değil.

Zaten 2019 dan beri ayrıyız yani birlikte değiliz ki devam da etmek istemiyorum
Evet de asla tam da bitmiyor bizde aralık 25 ayrıldık. Hpv teshisi kondu bana kendisi tek partnerimdi bu yuzden subata kadar iletişimde olmak zorunda kaldık, ameliyat oldum yani sayesinde. En son subat 21 bazı salak davranısları oldu engelledim gitti daha da yüzüne bakmadım içimdr sogudu.

Ben de o kadar iletişimde kalınca bi ara acaba mı dedim, döner mi bu ilişki dedim ama baktım mal aynı mal, kestim attım direkt... siz kesip atmıyoesunuz siz öyle de olsun böyle de olsun dur bakalım belki döner...Yapmayın gunlerdir eşinizi savunuyorsunuz dayak yemişssiniz, sosyal siddet var, psikolojik var...

Siz de engelleyin ve kesin bitsin gitsin artık yokunuza bakın ve cok samimi söylüyorum pişman olmucak geri dönmicek adam yanınızdayken size kıymet vermemiş arkanızdan pişman olup kıymet mi vercek... kendinizi kandırmayın, kesin atın.

Ailen de ne kadar kötü gerçekten bu mükemmel kocayla yaşayıp gitmeyi hakediyorken siz, sahip çıkmış destek olmuş, sınav paranızı bile yatırmış. Hiç olacak iş değil.
Yok ailem kötü değil aksine çok iyi ama işte 3 yıllık evlilikti zaten oturmayan bir evlilikti maddi sorunlar çözülünce yine de iyidi K karışmasalardı keşke

Evet de asla tam da bitmiyor bizde aralık 25 ayrıldık. Hpv teshisi kondu bana kendisi tek partnerimdi bu yuzden subata kadar iletişimde olmak zorunda kaldık, ameliyat oldum yani sayesinde. En son subat 21 bazı salak davranısları oldu engelledim gitti daha da yüzüne bakmadım içimdr sogudu.

Ben de o kadar iletişimde kalınca bi ara acaba mı dedim, döner mi bu ilişki dedim ama baktım mal aynı mal, kestim attım direkt... siz kesip atmıyoesunuz siz öyle de olsun böyle de olsun dur bakalım belki döner...Yapmayın gunlerdir eşinizi savunuyorsunuz dayak yemişssiniz, sosyal siddet var, psikolojik var...

Siz de engelleyin ve kesin bitsin gitsin artık yokunuza bakın ve cok samimi söylüyorum pişman olmucak geri dönmicek adam yanınızdayken size kıymet vermemiş arkanızdan pişman olup kıymet mi vercek... kendinizi kandırmayın, kesin atın.
ZAten artık dönüşü olmaz bu olayın .sizin partner de mi çok eşliydi.belki de ben de kaptım hastalık

Yok ailem kötü değil aksine çok iyi ama işte 3 yıllık evlilikti zaten oturmayan bir evlilikti maddi sorunlar çözülünce yine de iyidi K karışmasalardı keşke
Biraksalardi da bir cinnet anında öldürseydi kocanız sizi değil mi?

Hayır sizin de çocuğunuz, kızınız var böyle bir kocanın yanında bırakır mı aklı olan?

Bu zihniyetiniz değişir umarım da çocuklarınızı aklı selim yetiştirebilirsiniz.

Ah keşke karışmasalardı da 40 bin kredi çektirip öyle bassaydı tekmeyi kıymetli herifin.

ZAten artık dönüşü olmaz bu olayın .sizin partner de mi çok eşliydi.belki de ben de kaptım hastalık
Benden önce ilişkileri olmus biriydi ama Allah için ben bu adama laf söyleyemem bu konuda cunku beni hiç bi şekilde aldatmadı buna cok eminim, şiddettin ş si olmadı... siz çok rezil seyler yasıyorsunuz kusura bakmayın ama kendiminkiyle kıyaslatmam...

Biraksalardi da bir cinnet anında öldürseydi kocanız sizi değil mi?

Hayır sizin de çocuğunuz, kızınız var böyle bir kocanın yanında bırakır mı aklı olan?

Bu zihniyetiniz değişir umarım da çocuklarınızı aklı selim yetiştirebilirsiniz.
ZAten gözü görmüyor sinirlenince .

Benden önce ilişkileri olmus biriydi ama Allah için ben bu adama laf söyleyemem bu konuda cunku beni hiç bi şekilde aldatmadı buna cok eminim, şiddettin ş si olmadı... siz çok rezil seyler yasıyorsunuz kusura bakmayın ama kendiminkiyle kıyaslatmam...
Benimkiyle kıyaslanacak bir ilişki yoktur Türkiye de tekimdir ben

Benimkiyle kıyaslanacak bir ilişki yoktur Türkiye de tekimdir ben
Eee o zaman bitirin artık her anlamda kafada da bitirin. Fiilen de.. enerjiniz evlatlarınıza aksın. Ayrıca da gençsinşz hala 34 mü 36 mı öyle bişi demiştiniz hayat devam ediyor takılı kalmayın bi adamda

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Ne yapacagim diyor bide🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X