Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Araba alacaktık.o zaman 35 40 bin arası yetiyordu o civar bir krediydi
Ailene dua oku. O araba da puff gidecekti elinden, o kadını bindirirdi artık. Son kazığı da ailen sayesinde yemekten kurtulmuşsın bir daha yuvamı yıktılar dersen füze atacağım, yeter.

Evet haftasonları çocuklarla ve kendisiyle zaman geçirirdik ama en son kasımdan şubata kadar yanına hiç gitmedik .o arada sevgili yapmış
Eşim de eşim beni aldattı diyorsunuz birde hala.
Evlilik yok, eş yok hiçbirsey yok zaten ortada.
Bir orada bir burada kafaları karışmış çocuklar var sadece bilmem farkında mısınız?
Anneleri babaları birlikte mi değil mi belli değilmiş birkaç ay öncesine kadar.

Evet😔maalesef o benim.
Özür dilerim tekrar hatırlattığım için ama hanımefendi bahsedince ben de görüşümü yazmak istedim hatırladığım kadarıyla ben banlıydım size işte adamın beyninde bir şey varmışta o yüzden oluyormuş bilmem ne bir konu olmuştu ben de okurken kendi kendime şöyle dedim e bu hastalık sadece size karşı mı nefret ettirdi ? Sizden başka herkese iyi hoş bir size mi denk geldi yani ? Buna gerçekten inanabiliyor musunuz ben hep okurken sizin için samimi olarak üzüldüm ve mutlu olmanızı istedim bu adam gerçekten farklı işlerin peşinde hastalık yüzünden karakteri değişenin herkese değişir gibi geliyor bana

Eşim de eşim beni aldattı diyorsunuz birde hala.
Evlilik yok, eş yok hiçbirsey yok zaten ortada.
Bir orada bir burada kafaları karışmış çocuklar var sadece bilmem farkında mısınız?
Anneleri babaları birlikte mi değil mi belli değilmiş birkaç ay öncesine kadar.
Şu an oğlum 7 yaşında.5 yaşındayken daha babam asla değişmez anne diyordu .küçük bişey anlamıyor da büyük her şeyin farkında

Şu an oğlum 7 yaşında.5 yaşındayken daha babam asla değişmez anne diyordu .küçük bişey anlamıyor da büyük her şeyin farkında
Çocuk anlamış de size söylemiş nelere şahit olmuşsa artık.
Siz hala kocam da kocam.
Tebrik ederim. 👏

Ailene dua oku. O araba da puff gidecekti elinden, o kadını bindirirdi artık. Son kazığı da ailen sayesinde yemekten kurtulmuşsın bir daha yuvamı yıktılar dersen füze atacağım, yeter.
Valla yapardı o .içi de acımazdı.zaten duygu yok onda.hani annesi ölse ağlamaz bence veya bu çok seviyorum Dediği kızı

Aslında görüyorum her bir hatasını yüzüne söyüyorum ama kendi bildiğini okuyor

Alla alla, oysa hep sizin lafınızı dinleyen, hatalarından ders çıkaran, kibar bir beymiş, niye öyle yapıyor ki?
Beyin hücresi kaybettirmeye başladı konu artık bana, gidiyom ben yav.

Su konuyu actıgınız tarihte ilişkim bitmiş cinsellik olan bi ilişkiydi evli gibiydik diyebilirim... ben o gun engelledim kendisini içim de yavastan sogudu siz bi arpa boyu yol alamadınız ve Allah yukarıda benimki böyle rezill seyler yapmadı konusmadı... siz hala onu konusuyorsunuz onla konusuyorsumux savunuyorsunuz affetmeye calısıyorsunuz.

tamam cocuk faktoru var anlıyorum ama bu adam cocuklarından bile suphe duyuyor ki yuh yani... bitirin artık valla doldum tastım...

Su konuyu actıgınız tarihte ilişkim bitmiş cinsellik olan bi ilişkiydi evli gibiydik diyebilirim... ben o gun engelledim kendisini içim de yavastan sogudu siz bi arpa boyu yol alamadınız ve Allah yukarıda benimki böyle rezill seyler yapmadı konusmadı... siz hala onu konusuyorsunuz onla konusuyorsumux savunuyorsunuz affetmeye calısıyorsunuz.

tamam cocuk faktoru var anlıyorum ama bu adam cocuklarından bile suphe duyuyor ki yuh yani... bitirin artık valla doldum tastım...
Zaten 2019 dan beri ayrıyız yani birlikte değiliz ki devam da etmek istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X