Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlAr bugün anneme mesaj atmış .açsın telefonu kızımı versin telefona diye.ben de açtım ne istiyorsun bak ben yeni hayatımdayım benim de görüştüğüm biri var filan dedim mahsustan.o da seni birinin altında görsem kılım kıpırdarsa Allah canımı alsın yazmış.umrumda değilsin yazmış.bir de o kadına hamilelik durumum var demişsin ben de ona dedim ki s. Şip s .. şip geliyor bana öyle diyor öyle bir durum yok dedim diyor.kadına demişsin ki çocuklar için değil benim için beni arıyor soruyor demişsin s..Mde değil dedim diyor bir de sümüklü mendil emojisi yapmış .ben bu pisliğe nasıl dayanıcm bakın ben aramıyor sormuyordum yine pisliğini yaptı engelledi beni delirtecek artık

Ailem dünya iyisi ama işte yine de bıraksalardı belki öyle devam ederdik o 8 ay olduğu gibi .ailem KPSS form parasına kadar sınava gireceğim şehire kadar onlar ilgilendi haklarını ödeyemem .şu an işim olmasa ben bitmiştim
Hala biraksalardi diyorsunuz ya pes 🖐️

Yoo ondan değil başkası zaten hemen gitti birini bulup evlendi .burda iyi bir doktor vardı .daha önce İstanbul’dayken çok hastane gezmiştik .strestendir filan demişlerdi ama buraya gelince hemen tedavimi olur olmaz hamile kaldım .hapise girdiğinin 3. Günü öğrendim hamile olduğum u
Anlayamadim kim kimle evlendi

Umarım inşallah 2 çocukla kim alırsa beni artık ben sonuçta değer görmemiş başarısız bir evlilik yapmış işe yaramazın tekiyim .yemek güzel yapamam erkeğe kadınlık yapamam vs

Illaha birinin sizi "almasi" mi lazim? Ilk önce su heriften kurtulup kendinize ve cocuklariniza odaklanin. Bir hayat kurun. Bu kafa yapisi ile gider yine böyle bir ise yaramayan hanzoyu bulursunuz. Önce bir kendinize gelin, kendinize cocuklariniza layik bir hayat kurun

Illaha birinin sizi "almasi" mi lazim? Ilk önce su heriften kurtulup kendinize ve cocuklariniza odaklanin. Bir hayat kurun. Bu kafa yapisi ile gider yine böyle bir ise yaramayan hanzoyu bulursunuz. Önce bir kendinize gelin, kendinize cocuklariniza layik bir hayat kurun
Öyle .kesinlikle bu 2 masum yavrum için bundan sonra .o gününü gün etsin .bakalım ne kadar devam edecek böyle bu hayat

Ailem dünya iyisi ama işte yine de bıraksalardı belki öyle devam ederdik o 8 ay olduğu gibi .ailem KPSS form parasına kadar sınava gireceğim şehire kadar onlar ilgilendi haklarını ödeyemem .şu an işim olmasa ben bitmiştim
E

Birde utanmadan ailenizi sucluyordunuz, onlar yüzünden böyle olduk öncesinde iyiydik diye🤦 atanmadan önce sürekli dayak yiyormussuniz zaten. Size sahip çıkan insanlara nankörlük edip eltinizle dedikodularini yaptınız.

Siz akillanmazsiniz. Şimdi ki konuşmayı da hazmedersiniz neleri hazmetmemişsiniz.
Tek sorun kreş değilmiş? Zaten inanmıyordum da iyice emin oldum. Kreşi de kesin para gidecek diye istememiştir, karılara don almak çocukların eğitiminden önemli. Çoğu hanzonun yapmadığı yemek, temizlik işlerini yapınca amma büyümüş gözünde.

E

Tek sorun kreş değilmiş? Zaten inanmıyordum da iyice emin oldum. Kreşi de kesin para gidecek diye istememiştir, karılara don almak çocukların eğitiminden önemli. Çoğu hanzonun yapmadığı yemek, temizlik işlerini yapınca amma büyümüş gözünde.
Aynen öyle, dayak yiye yiye anlama kabiliyetini kaybetmiş bence. Sınav parasına kadar kendiyle ilgilenen ailesi için keşke biraksalardi diyor hala. 🤢

Öyle .kesinlikle bu 2 masum yavrum için bundan sonra .o gününü gün etsin .bakalım ne kadar devam edecek böyle bu hayat

O gününü gün etsin diye kendinizi bosuna doldurup asaya cekmeyin. Yeterli kadar bu adamin yaninda durdunuz. Size verebilecegi hayat ortada. Siddetin, hakaretin, sadakatsizligin bol oldugu dört duvar ve bir cati. Bu mu yani? Bir evliligin bitmesi kolay bir durum degildir, ama siz önce bir kendiniz icin ayaga kalkin. Zamanla bu durumdan uzaklasip iyilestikten sonra "ben bu herife neden bunca zaman katlandim" diyeceksiniz.

Evet çok acı bir şekilde gördüm .bir kere namaz kılarken Allahım bu çok kötü bir insan diye ağladığımı hatırlıyorum .atanmadan önce düzenli dayak yiyordum .atanıp geldim o aradaki 8 ay iyi geçindik baya iyiydik
“Düzenli dayak yiyordum.” cümlesi aslında herşeyi anlatmış. Çok üzücü... bence ruh halinizi bi gözden geçirin. Normal mi sizce?

Ne yapcaz demişsiniz ben uyuyacağım. Sizde evinize döneceksiniz. Diğer üyeleri bilmiyorum herkesin planı vardır. 🙈

E

Ama o aralar tek sorun oydu ev değiştirmiştik işimiz eve yakındı maddi sorunları aşmıştık .İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmamıştı hem de motorla:)güzeldi ya :KK43:

“Düzenli dayak yiyordum.” cümlesi aslında herşeyi anlatmış. Çok üzücü... bence ruh halinizi bi gözden geçirin. Normal mi sizce?
İşte ruh halimi o bozdu Veya bende ona karşı bir hayranlık mı var acaba ?çok kendine güvenlidir bir ortamda kendini hemen belli eder sesi çıkar yani pasif bir insan değildir

Aynen öyle, dayak yiye yiye anlama kabiliyetini kaybetmiş bence. Sınav parasına kadar kendiyle ilgilenen ailesi için keşke biraksalardi diyor hala. 🤢
Diyorum ya, kocam görmesin. 🤣 Adam kendi eliyle götürdü beni sınavlara, yemek yapmayı ondan öğrendim, çocuklara çikolata almadığı gün başı ağrır; bütün bunların ödülü başka bir kadın, dayak atmak, namusuma laf etmek değil ama, püh.

Bugune kadar ne yaşandıysa yaşandı. Önünüze bakin artik, daha fazla çirkinleşmeden o adami once kafanizdan sonra hayatınızdan çıkarın.

Diyorum ya, kocam görmesin. 🤣 Adam kendi eliyle götürdü beni sınavlara, yemek yapmayı ondan öğrendim, çocuklara çikolata almadığı gün başı ağrır; bütün bunların ödülü başka bir kadın, dayak atmak, namusuma laf etmek değil ama, püh.
Oooo bunda çocuk sevgisi de yok.karı bulmadan önce her akşam görüntülü arar ağlardı kıza bakıp bakıp.meğer o da yalanmış:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X