özür diliyorum gerçekten bakmadan alıntı yapmışım affet lütfenÇok kırıldım hemde çok, artık yüzüne bakmak gelmiyor içimdençok acıdı içim , davayı açınca güzel günlerim geldi aklıma, nikah tarihi aldığımız, çocuğumuzun olduğu vs.. oturdum ağladım bankta.. yaşadıklarım çok ağır geldi, belki düzelir ama ben düzelmem artık..
İcinin karasi disina vurmus iste o sayede iyilik yapmislar sana aalinda ne mal oldugunu icindeki pisligi gordunO konuda hala suç buluyorum .bir kreş için birbirine düşen 3 senelik evliliğe keşke ve keşke müdahale etmselerdi
Herkesin sucu var, kadinin, senin, ananin, ucan kusun, ama bi kocan cok yuce bi sahsiyetO konuda hala suç buluyorum .bir kreş için birbirine düşen 3 senelik evliliğe keşke ve keşke müdahale etmselerdi
Kalbi guzel bi adama denk gelirsin umarim aail adamlik sevgi nasil olur yasarsin umarimYok artık baya zaman girdi araya .giderek soğuduk
Evet çok acı bir şekilde gördüm .bir kere namaz kılarken Allahım bu çok kötü bir insan diye ağladığımı hatırlıyorum .atanmadan önce düzenli dayak yiyordum .atanıp geldim o aradaki 8 ay iyi geçindik baya iyiydikİcinin karasi disina vurmus iste o sayede iyilik yapmislar sana aalinda ne mal oldugunu icindeki pisligi gordun
O pislik o çok ayrı bir pislikHerkesin sucu var, kadinin, senin, ananin, ucan kusun, ama bi kocan cok yuce bi sahsiyet
Artık o da suçlu, bayağı kadınların yanında küçük düşürmüş onu.Herkesin sucu var, kadinin, senin, ananin, ucan kusun, ama bi kocan cok yuce bi sahsiyet
Bunlara ragmen donmek istedin oyle mi valla uzuldumEvet çok acı bir şekilde gördüm .bir kere namaz kılarken Allahım bu çok kötü bir insan diye ağladığımı hatırlıyorum .atanmadan önce düzenli dayak yiyordum .atanıp geldim o aradaki 8 ay iyi geçindik baya iyiydik
Umarım inşallah 2 çocukla kim alırsa beni artık ben sonuçta değer görmemiş başarısız bir evlilik yapmış işe yaramazın tekiyim .yemek güzel yapamam erkeğe kadınlık yapamam vsKalbi guzel bi adama denk gelirsin umarim aail adamlik sevgi nasil olur yasarsin umarim
Baş suçlu o zaten ah pislik ahArtık o da suçlu, bayağı kadınların yanında küçük düşürmüş onu.
Hayvanin alacasi disinda insanin alacasi icinde demisler bosuna bidaha cocuk yapmissin sanki altindan adamin bi tarafi ne kadar deger vermissin boylesi adi bi insana kendini ne kadar dusurmussun insaAllah aklin baaina gelirEvet demek o 8 ay gözümü boyamış
2. Çocuk için o kadar mutluyum ki.iyi ki yapmışım .ben onu bana bağlansın diye yapmadım o evlat sevgisi bilmez ki.hem oğluma kardeş olsun diye hatta tedavi olarak yaptım.6 senedir olmuyorduHayvanin alacasi disinda insanin alacasi icinde demisler bosuna bidaha cocuk yapmissin sanki altindan adamin bi tarafi ne kadar deger vermissin boylesi adi bi insana kendini ne kadar dusurmussun insaAllah aklin baaina gelir
Canım daha düne kadar '' O kadınla gönül eğliyor, istesem gider kovarım kocam da gel deyip duruyor zaten, ağlıyor taşınalım diye, o..lara meydan vermem yuvamı yıkıp. Hem biliyor musunuz yemek bile yapıyor, zaten aldığım üç kuruş maaş, neden beni para için tutsun. '' diye geziyordun. Beğenmediğin kadın sana tercih edildi, ondan bu nefret.Baş suçlu o zaten ah pislik ah
Eee iki arada bi derede yapmistin kocan baskasiyla evlenecek korkusundan hani2. Çocuk için o kadar mutluyum ki.iyi ki yapmışım .ben onu bana bağlansın diye yapmadım o evlat sevgisi bilmez ki.hem oğluma kardeş olsun diye hatta tedavi olarak yaptım.6 senedir olmuyordu
Ne demisArtık o da suçlu, bayağı kadınların yanında küçük düşürmüş onu.
Yoo ondan değil başkası zaten hemen gitti birini bulup evlendi .burda iyi bir doktor vardı .daha önce İstanbul’dayken çok hastane gezmiştik .strestendir filan demişlerdi ama buraya gelince hemen tedavimi olur olmaz hamile kaldım .hapise girdiğinin 3. Günü öğrendim hamile olduğum uEee iki arada bi derede yapmistin kocan baskasiyla evlenecek korkusundan hani
Birde utanmadan ailenizi sucluyordunuz, onlar yüzünden böyle olduk öncesinde iyiydik diyeEvet çok acı bir şekilde gördüm .bir kere namaz kılarken Allahım bu çok kötü bir insan diye ağladığımı hatırlıyorum .atanmadan önce düzenli dayak yiyordum .atanıp geldim o aradaki 8 ay iyi geçindik baya iyiydik
Ailem dünya iyisi ama işte yine de bıraksalardı belki öyle devam ederdik o 8 ay olduğu gibi .ailem KPSS form parasına kadar sınava gireceğim şehire kadar onlar ilgilendi haklarını ödeyemem .şu an işim olmasa ben bitmiştimBirde utanmadan ailenizi sucluyordunuz, onlar yüzünden böyle olduk öncesinde iyiydik diyeatanmadan önce sürekli dayak yiyormussuniz zaten. Size sahip çıkan insanlara nankörlük edip eltinizle dedikodularini yaptınız.
Siz akillanmazsiniz. Şimdi en son konuşmayı da hazmedersiniz neleri hazmetmemişsiniz.