O kadınla dedim o ... demedim artık ona da kızamıyorum.Buna mı cinlendin? Tabi canım kadınlara senin gibi bir namus abidesi hakkında nasıl konuşur öyle? Dövsün, namusuna laf etsin, aldatsın, sömürsün lafı olmaz, ama kadınlara lafını etmesin. İyiymiş. Kadın da sen de o..değilsiniz onu bir kabul et evvel, farklı bir tarafınız yok, bunu da anlayabilirsen mis gibi olacaksın.
Adam seni manipule ediyo ters psikoloji yapiyo sen alismissin heo itilip kakilmaya o da anladigin dilden konusuyoYaaa birak artik bu isleri simdi sana msj atsa ozur dilese sen yine kosa kosa ona gidersin
Hapse neden girmişti . Ciddi ciddi soruyorum . Küfreden kimse hapse girmez .Kesinlikle öyle .hapisteyken O evin tüm kirasını ben ödemiştim orda yaşamadığım halde.meğer eve kadın alsın diye ödemişim .bilemedim
Nasıl yani bunları bilinçli mi yapıyor olayın içindeyken inanın göremiyorumAdam seni manipule ediyo ters psikoloji yapiyo sen alismissin heo itilip kakilmaya o da anladigin dilden konusuyo
İşte bulduk sorunu.... siz bu adama muhtaç kalmıssınız... Bu yuzden bırakmak da iki kat zor geliyor.İşte ne görüp duyduysam buraya yazdım .etrafımda kimse de bırakmadı çünkü bu adam yalnızlaştırdı
Aynı kullanıcı değil kızAllah akıl fikir versin size . Keşke çocuklarınız hiç olmasaydı . Hala belki düzelir diyorsunuz . Düzelmesini beklediğiniz şey nedir ? Yazık , yazık !!!!
Hala o kadını öldürür vs yazıyorsunuz tövbe tövbe. Aklı başında olması gereken bir insandınız , öğretmensiniz , annesiniz hala çirkin çirkin laflar edip , kat be kat fazlasını duyup yerinize oturuyorsunuz .
Yok neymiş paramparça olmuşsun da bırakılmışsın .
Sayfalarca gitsem ertesi gün nikah kıyarız diyordunuz . Umarım akıllanırsınız .
Çocuklarınıza bir daha böyle derse kayıt altına alın ve tazminat davası açın .
Aman ne bileyim çocukların sizinle kalmadı da bana pek sağlıklı gelmiyor çünkü siz de offff yazamıyorum vallahi .
Öğrencilerime sürekli söylediğim söz “ kötü insanlar kötü konuşur . “
Patladığın nokta o olmuş. Beni bayağı kadınların yanında nasıl öyle konuşur diye içerlemişsin, seni artık kıskanmadığını sahiplenmediğini görünce soğumuşsun.O kadınla dedim o ... demedim artık ona da kızamıyorum.
Bak bu adam icin aileni silecektin nerdeyse onlara suc buluyodun hayatinin icine edecektin soyle bi çamur icinAsla gitmicem.benim rahatım da iyi düzenim de iyi .onun kokuşmuş evinde ne yapayım
Yemin ederim küfür .tedbir kararı aldırmıştı teyzem onu ihlalden aldılarHapse neden girmişti . Ciddi ciddi soruyorum . Küfreden kimse hapse girmez .
Yok yani sen bu dile alismissin adam o yuzden rahat ne bok yerse yesin ona donecegini biliyo ondan dedimNasıl yani bunları bilinçli mi yapıyor olayın içindeyken inanın göremiyorum
O hangisiydiAynı kullanıcı değil kız
Evet soğudum gerçekten adam değil.Patladığın nokta o olmuş. Beni bayağı kadınların yanında nasıl öyle konuşur diye içerlemişsin, seni artık kıskanmadığını sahiplenmediğini görünce soğumuşsun.
Alıntıladığınız kullanıcı konu sahibi değil.O hangisiydi
Malesef bundan dolayı, yaptığı şeyden özür dileyip '' Seni başkası ile görürsem vururum. '' dediği anda yine başa saracaksın.Evet soğudum gerçekten adam değil.
Gerçekten dönmücem.kendisinin deyimiyle o kadınla 3 ay olup benim verdiğim tarihte o yine gelecek .hadi gidek Mersin’e kafa dağıtakkk dicek ama yok .geçen yaz nasıl gitmedimsw daha gitmicemYok yani sen bu dile alismissin adam o yuzden rahat ne bok yerse yesin ona donecegini biliyo ondan dedim
Gerçekten ilk defa soğudum içim buz gibi ve gerçekten bunu çok defa dedim yüzü gözümün önüne gelince midem bulanıyorMalesef bundan dolayı, yaptığı şeyden özür dileyip '' Seni başkası ile görürsem vururum. '' dediği anda yine başa saracaksın.
O konuda hala suç buluyorum .bir kreş için birbirine düşen 3 senelik evliliğe keşke ve keşke müdahale etmselerdiBak bu adam icin aileni silecektin nerdeyse onlara suc buluyodun hayatinin icine edecektin soyle bi çamur icin
İnsaAllah dedigin gibi olurGerçekten dönmücem.kendisinin deyimiyle o kadınla 3 ay olup benim verdiğim tarihte o yine gelecek .hadi gidek Mersin’e kafa dağıtakkk dicek ama yok .geçen yaz nasıl gitmedimsw daha gitmicem