- 28 Şubat 2017
- 7.952
- 22.183
Siz şu eşi aniden değişsen hanımsınız değil miAmeliyat tarihi net değil, 1-2 ay sürebilirmiş pıhtının dağılması.. ben açtım davayı , kızımla sakin bir hayat istiyorum.. şu giden 6-7 ayı kimse geri veremez ne kızıma nede bana..
Zaten ben çıkarmıştım baktı bende ses yok bir nabız ölçtü yine defoldu gitti gitsinBugune kadar ne yaşandıysa yaşandı. Önünüze bakin artik, daha fazla çirkinleşmeden o adami once kafanizdan sonra hayatınızdan çıkarın.
Dayak yemişsin dayak. Çocuğun kreşine gidecek para zoruna gitmiş herifin, ama güzeldi de mi motor falan. Offf. Kime anlatıyorum.Ama o aralar tek sorun oydu ev değiştirmiştik işimiz eve yakındı maddi sorunları aşmıştık .İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmamıştı hem de motorla:)güzeldi ya
Rahatım o kadar iyi ki bu yüzden gitmiyorum .hapisten 2019 aralıkta çıktı o zamandan beri gitmiyorumTabi insan alışınca o dayakları arıyor değil mi?
Hayat boyunca, evli insanlar 1000 tane sorunla karsilasiyo, sence kaci senin gibi dayaga, aldatilmaya falan eyvallah diyo, dahasi bunlar bahane midir, hakli cikarir mi bu adamin yaptiklarini, kafadan darbe mi aldin, banim yeni bitti, delirtme beniAma o aralar tek sorun oydu ev değiştirmiştik işimiz eve yakındı maddi sorunları aşmıştık .İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmamıştı hem de motorla:)güzeldi ya
Sen o adamı boşver!!! kendinle ilgilen, sen öğretmen olamazsın!!!! Hiçbir meslektaşıma senin şu tavrını yakıştıramamOooo bunda çocuk sevgisi de yok.karı bulmadan önce her akşam görüntülü arar ağlardı kıza bakıp bakıp.meğer o da yalanmış:)
Stockholm Sendromu denmektedir. Bu sendromun anlamını genişleterek insanın kendisini zora sokan, üzen koşulları benimsemesi, savunması ve bu koşulları yaratan nedenleri görmemesi, ezenin yanında yer alması olarak da tanımlayabiliriz.İşte ruh halimi o bozdu Veya bende ona karşı bir hayranlık mı var acaba ?çok kendine güvenlidir bir ortamda kendini hemen belli eder sesi çıkar yani pasif bir insan değildir
EvetSiz şu eşi aniden değişsen hanımsınız değil mi
Evet zoruna gitti .onun söylediği merdiven altı kreşte 2hafta denememi olmazsa yine benim MEB e bağlı olan kreşe vermemi söyledi.asıl olay bu da değil başvurduğum krediyi annem ve kardeşimle konuştuktan sonra iptal ettim .(şu an ödeyemeyebilirsin dediler)o da bunu öğrenince çocuğu aldı gitti .1 hafta onları aradım deli gibiydimDayak yemişsin dayak. Çocuğun kreşine gidecek para zoruna gitmiş herifin, ama güzeldi de mi motor falan. Offf. Kime anlatıyorum.
2019'dan beri ailenizin yanında mısınız?Rahatım o kadar iyi ki bu yüzden gitmiyorum .hapisten 2019 aralıkta çıktı o zamandan beri gitmiyorum
Bunu ben de düşündüm evet .durumum buna çok uyuyorStockholm Sendromu denmektedir. Bu sendromun anlamını genişleterek insanın kendisini zora sokan, üzen koşulları benimsemesi, savunması ve bu koşulları yaratan nedenleri görmemesi, ezenin yanında yer alması olarak da tanımlayabiliriz.
Bence sizde bu tarz bi sorun var bi yardım alsanız iyi olucak.
Krediyi neden çekecektin?Evet zoruna gitti .onun söylediği merdiven altı kreşte 2hafta denememi olmazsa yine benim MEB e bağlı olan kreşe vermemi söyledi.asıl olay bu da değil başvurduğum krediyi annem ve kardeşimle konuştuktan sonra iptal ettim .(şu an ödeyemeyebilirsin dediler)o da bunu öğrenince çocuğu aldı gitti .1 hafta onları aradım deli gibiydim
Hayir çıkarmadınız. Ya siz once bi kendiniz içinizde çözün bu durumu. Neden bu adama baglisiniz, neden bu kadar zaafiniz var, neden barışma umudu taşıyorsunuz?Zaten ben çıkarmıştım baktı bende ses yok bir nabız ölçtü yine defoldu gitti gitsin
Evet haftasonları çocuklarla ve kendisiyle zaman geçirirdik ama en son kasımdan şubata kadar yanına hiç gitmedik .o arada sevgili yapmış2019'dan beri ailenizin yanında mısınız?
Araba alacaktık.o zaman 35 40 bin arası yetiyordu o civar bir krediydiKrediyi neden çekecektin?
Ben haklı görmüyorum ki bu durumla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorumHayat boyunca, evli insanlar 1000 tane sorunla karsilasiyo, sence kaci senin gibi dayaga, aldatilmaya falan eyvallah diyo, dahasi bunlar bahane midir, hakli cikarir mi bu adamin yaptiklarini, kafadan darbe mi aldin, banim yeni bitti, delirtme beni
Rahatım o kadar iyi ki bu yüzden gitmiyorum .hapisten 2019 aralıkta çıktı o zamandan beri gitmiyorum
BitmisEvet haftasonları çocuklarla ve kendisiyle zaman geçirirdik ama en son kasımdan şubata kadar yanına hiç gitmedik .o arada sevgili yapmış
Profesyonel yardimlaBen haklı görmüyorum ki bu durumla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum