Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ameliyat tarihi net değil, 1-2 ay sürebilirmiş pıhtının dağılması.. ben açtım davayı , kızımla sakin bir hayat istiyorum.. şu giden 6-7 ayı kimse geri veremez ne kızıma nede bana..
Siz şu eşi aniden değişsen hanımsınız değil mi

Ama o aralar tek sorun oydu ev değiştirmiştik işimiz eve yakındı maddi sorunları aşmıştık .İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmamıştı hem de motorla:)güzeldi ya
Dayak yemişsin dayak. Çocuğun kreşine gidecek para zoruna gitmiş herifin, ama güzeldi de mi motor falan. Offf. Kime anlatıyorum.

Ama o aralar tek sorun oydu ev değiştirmiştik işimiz eve yakındı maddi sorunları aşmıştık .İstanbul’da gezmediğimiz yer kalmamıştı hem de motorla:)güzeldi ya
Hayat boyunca, evli insanlar 1000 tane sorunla karsilasiyo, sence kaci senin gibi dayaga, aldatilmaya falan eyvallah diyo, dahasi bunlar bahane midir, hakli cikarir mi bu adamin yaptiklarini, kafadan darbe mi aldin, banim yeni bitti, delirtme beni

Oooo bunda çocuk sevgisi de yok.karı bulmadan önce her akşam görüntülü arar ağlardı kıza bakıp bakıp.meğer o da yalanmış:)
Sen o adamı boşver!!! kendinle ilgilen, sen öğretmen olamazsın!!!! Hiçbir meslektaşıma senin şu tavrını yakıştıramam eğer gerçekten öğretmensen de lütfen sadece İngilizce anlat, hayatla ilgi , gelecekle ilgili tavsiyelerde bulunma çocuklara..

İşte ruh halimi o bozdu Veya bende ona karşı bir hayranlık mı var acaba ?çok kendine güvenlidir bir ortamda kendini hemen belli eder sesi çıkar yani pasif bir insan değildir
Stockholm Sendromu denmektedir. Bu sendromun anlamını genişleterek insanın kendisini zora sokan, üzen koşulları benimsemesi, savunması ve bu koşulları yaratan nedenleri görmemesi, ezenin yanında yer alması olarak da tanımlayabiliriz.

Bence sizde bu tarz bi sorun var bi yardım alsanız iyi olucak.

Dayak yemişsin dayak. Çocuğun kreşine gidecek para zoruna gitmiş herifin, ama güzeldi de mi motor falan. Offf. Kime anlatıyorum.
Evet zoruna gitti .onun söylediği merdiven altı kreşte 2hafta denememi olmazsa yine benim MEB e bağlı olan kreşe vermemi söyledi.asıl olay bu da değil başvurduğum krediyi annem ve kardeşimle konuştuktan sonra iptal ettim .(şu an ödeyemeyebilirsin dediler)o da bunu öğrenince çocuğu aldı gitti .1 hafta onları aradım deli gibiydim

Bunu ben de düşündüm evet .durumum buna çok uyuyor

Krediyi neden çekecektin?

Zaten ben çıkarmıştım baktı bende ses yok bir nabız ölçtü yine defoldu gitti gitsin
Hayir çıkarmadınız. Ya siz once bi kendiniz içinizde çözün bu durumu. Neden bu adama baglisiniz, neden bu kadar zaafiniz var, neden barışma umudu taşıyorsunuz?

Sizi kınamıyorum yanlis anlamayin, sadece nedenini bulursaniz çözümünü de bulursunuz. Sizin ihtiyaciniz olan tek sey o adami kafanizda bitirmek. Bu kadar. Sonrasi zaten gelecek

Hayat boyunca, evli insanlar 1000 tane sorunla karsilasiyo, sence kaci senin gibi dayaga, aldatilmaya falan eyvallah diyo, dahasi bunlar bahane midir, hakli cikarir mi bu adamin yaptiklarini, kafadan darbe mi aldin, banim yeni bitti, delirtme beni
Ben haklı görmüyorum ki bu durumla nasıl başa çıkacağım diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…