- 19 Mayıs 2020
- 46.369
- 207.463
Ne demeye kullansın? Bekar kadınsın, Allah Allah. O kim ki kullansın?Bence de yani gayet normal ama bunu kullanmasa bana bari bu pislik
İşte eşiniz nasıl bi hanzo buyrun görün, bakın evlatlarınızın hatrına su hatanızdan hemen suan dönün, hepimiz sert konustuk ama suan ben dönmek istiyorum bana akıl verin yardım edin deseniz yine eminim yardıma kosarız yani... kimse vicdansız degil.O evlatlar bir de masum o kadar ki o sevmediği oğlu var ya öyle masum .neden sevmiyor ?kız gibi yetiştirmiş benim ailem onu lütfen diyormuş mesela bunu kızlar dermiş
Yok artık kime ne yaparsa ne küfür ederse etsin bıraktım gitti .artık zaten ağzıyla kuş tutsa eskisi gibi olmazdı.layık olduklarına gitsinSiz artık sadece çocuklarınıza odaklanın.. bırakın o adamı ya!!! Ne giydiğini ne yediğini bilmesin!! Mis gibi evlat kokusunu çek içine , herkes layık olduğu yerde kalsın, yanımda olsan omuzlarından tutup silkeleyeceğim seni !
2 hafta önce çılgın gibi telefonumu karıştırıyordu kim arıyor diyeNe demeye kullansın? Bekar kadınsın, Allah Allah. O kim ki kullansın?
Çok kırıldım hemde çok, artık yüzüne bakmak gelmiyor içimdenKeşke az daha bekleseydin, adamın tek sıkıntısı buydu belki, normale dönerdi.
Yardım olayını kesinlikle alacağım .psikolog yeter bana .o pislik o kadını alsın alsın da o zaman görsün şüpheyi.onu gerçekten diyorum öldürür.gerçi bananeİşte eşiniz nasıl bi hanzo buyrun görün, bakın evlatlarınızın hatrına su hatanızdan hemen suan dönün, hepimiz sert konustuk ama suan ben dönmek istiyorum bana akıl verin yardım edin deseniz yine eminim yardıma kosarız yani... kimse vicdansız degil.
ama önce kendinize durust olun bir de aklınızı basınıza bi alın artık.
gerekirse yardım alın psikolog kesmezse psikiyatri verecegi tek bi ilaç bile su sureci daha iyi atlatmanızı saglar, cok sevdigim bi ögretmenim 7 yıllık ilişkisini noktalarken böylr bi psikiyatrik destek almıstı. Cok etkili olduggunu ve astıgını söylemişti.
evlatlarınızın hatrına kendinize gelin bu yanlıstan dönün. Belliki kocanız yolunu çizmiş, gidene yollar otoban....
Kendinize hiç sayginiz yok sizin. Bir mesajinizda kadina ulasamiyorum diyorsunuz. Her bir mesajiniz ayrı şok etkisi yapiyor. Herkes ayni şeyi düşünüyordur eminim. Neden bunu yapiyorsunuz kendinize . hic iyi degilsiniz gercektenŞimdi şöyle düşünün eşini çok seviyorsun çocukların da var .evden gitmişsin adam boşta.gel diyor gitmiyorsun.aile terapisti alalım diyorsun.bişeylerin aniden düzelmesini bekliyorsun adam da bu boşlukta eve kadın almış sevmemiş ya da onla bir gelecek düşünmüyor boşanır mısın hemen
Çünkü iyi hissettirilmedim .kırıldım .paramparça edilip bırakıldım .Kendinize hiç sayginiz yok sizin. Bir mesajinizda kadina ulasamiyorum diyorsunuz. Her bir mesajiniz ayrı şok etkisi yapiyor. Herkes ayni şeyi düşünüyordur eminim. Neden bunu yapiyorsunuz kendinize . hic iyi degilsiniz gercekten
Konu sahibi resmen o benim kocam çocuklarımın babası döver de sever de söver de hatta erkektir yalnız kalmış ne yapsin aldatır da demek istiyorBen hayretler içinde konu sahibinin yorumlarını okudum.. Siz bu kadar insanın aklıyla dalga geçiyorsunuz... Konunuzda yalan bence!!! Aklınızca başına kötü şeyler gelip, aldatılıp, dayak yiyen ve buraya sıkıntısını yazanlarla dalga geçiyorsunuz!!
Ee daha ne o zaman hala dönmeyi dusunuyorsunuz.Çünkü iyi hissettirilmedim .kırıldım .paramparça edilip bırakıldım .
Bakın ben şiddeti hiçbir zaman normalleştirmedim .bunu bana yaptığı her anın cezasını çekti.aldatmayı şöyle anlarım.bu kadın beni tayin alıp bırakıp gitti.üstüne boşadı.üstüne evde yalnız bıraktı .gel nikah kıyalım tekrar dediğim halde.diye düşünüp kadın almasını bile anlarım ama o kadınla benim hakkımda o şekilde konuşmasını asla.bir de bana seni biriyle olurken görsem kılım kıpırdamaz diyorKonu sahibi resmen o benim kocam çocuklarımın babası döver de sever de söver de hatta erkektir yalnız kalmış ne yapsin aldatır da demek istiyor
Kk da okudugum en igrenc abuk otesi msj olabilir,nasil bi iliski yumagi bu?Kadına neler yazdım altına s .. sın dikkat et dedim ters ilişki yaşıyor.ilk bana kızgınlıkla o mesajı atmıştı eşim orda okudum.kadında sınır yok
İşte ne görüp duyduysam buraya yazdım .etrafımda kimse de bırakmadı çünkü bu adam yalnızlaştırdıKk da okudugum en igrenc abuk otesi msj olabilir,nasil bi iliski yumagi bu?
Dönmeyi düşünmüyorum ki kafamda artık düşünmemek kesip atmak istiyorumEe daha ne o zaman hala dönmeyi dusunuyorsunuz.
Cunku adam pisligin teki seni onu gozunde ne kadar aklamaya calissan da adam tam bir pislikBakın ben şiddeti hiçbir zaman normalleştirmedim .bunu bana yaptığı her anın cezasını çekti.aldatmayı şöyle anlarım.bu kadın beni tayin alıp bırakıp gitti.üstüne boşadı.üstüne evde yalnız bıraktı .gel nikah kıyalım tekrar dediğim halde.diye düşünüp kadın almasını bile anlarım ama o kadınla benim hakkımda o şekilde konuşmasını asla.bir de bana seni biriyle olurken görsem kılım kıpırdamaz diyor
Buna mı cinlendin? Tabi canım kadınlara senin gibi bir namus abidesi hakkında nasıl konuşur öyle? Dövsün, namusuna laf etsin, aldatsın, sömürsün lafı olmaz, ama kadınlara lafını etmesin. İyiymiş. Kadın da sen de o..değilsiniz onu bir kabul et evvel, farklı bir tarafınız yok, bunu da anlayabilirsen mis gibi olacaksın.Bakın ben şiddeti hiçbir zaman normalleştirmedim .bunu bana yaptığı her anın cezasını çekti.aldatmayı şöyle anlarım.bu kadın beni tayin alıp bırakıp gitti.üstüne boşadı.üstüne evde yalnız bıraktı .gel nikah kıyalım tekrar dediğim halde.diye düşünüp kadın almasını bile anlarım ama o kadınla benim hakkımda o şekilde konuşmasını asla.bir de bana seni biriyle olurken görsem kılım kıpırdamaz diyor
Allah akıl fikir versin size . Keşke çocuklarınız hiç olmasaydı . Hala belki düzelir diyorsunuz . Düzelmesini beklediğiniz şey nedir ? Yazık , yazık !!!!Çok kırıldım hemde çok, artık yüzüne bakmak gelmiyor içimdençok acıdı içim , davayı açınca güzel günlerim geldi aklıma, nikah tarihi aldığımız, çocuğumuzun olduğu vs.. oturdum ağladım bankta.. yaşadıklarım çok ağır geldi, belki düzelir ama ben düzelmem artık..
Kesinlikle öyle .hapisteyken O evin tüm kirasını ben ödemiştim orda yaşamadığım halde.meğer eve kadın alsın diye ödemişim .bilemedimCunku adam pisligin teki seni onu gozunde ne kadar aklamaya calissan da adam tam bir pislik
Yaaa birak artik bu isleri simdi sana msj atsa ozur dilese sen yine kosa kosa ona gidersinKesinlikle öyle .hapisteyken O evin tüm kirasını ben ödemiştim orda yaşamadığım halde.meğer eve kadın alsın diye ödemişim .bilemedim
Hala istiyorum diyorsun yuh artık . İstemeyeceksin kesip atacaksın . Allah Allah ya .Dönmeyi düşünmüyorum ki kafamda artık düşünmemek kesip atmak istiyorum