İşte onun da bana ettiği laflar bişeye yaramazBoşanmışsınız zaten, olabilir. Neyine yarar bu onun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte onun da bana ettiği laflar bişeye yaramazBoşanmışsınız zaten, olabilir. Neyine yarar bu onun.
O zaman bundan sonra ki konuşmalarına dikkat edersin umarım. Çocukları alcam demiyo mu bu adam? Böyle bi adamdan her türlü pislik beklenir...Neye lazım olcak ki orda ben de pot kırdım biriyle görüşüyorum dedim
Lafta sen üç kuruş maaş alıyordun ama, seni paran için istemiyordu lafta. Ama aynı adam işsiz kalsan yüzüne de bakmazdı de mi, ahh neler de bulmuştun kendini kandırmaya? O kadın çalışıyor mu?Asla 2 çocuğuma da bir faydası yok olmadı.oğlumun sünnetini kendim yaptırdım o hastanede poz poz resim verdi.kızımın doğumunu kontrolleri sezeryanı hepsini ben kendim yaptım o hiçbir şey yapmadı
Sanmam ama umarım. Sadece o evlatlara acırım...Yapmayın yahu konuğu başından beri takip ediyorum gayet eski eski eşinizle barışma umudunuz vardı.
Kadını ciddiye almıyordunuz kendinizce.
Artık o umudunuz bitmiştir umarım
Pisliğin önde gideni .
Kendi değerini kendi biçer insan bu hayatta.. Evet kötü şeyler yaşıyorsun, bende yaşadım, bu sayfada birçok kadında yaşadı!!! Hatta benim keşke eşim beni aldatsaydı da böyle olmasaydı dediğim oldu!!! Velasılkelam birsey olduktan sonra çizgini iyi çizeceksin.. benim eşim evi terketti gitti, küfür vs.. yok .. Çoçuğunla konuşmak istediğinde arayabilirsin dedim,önce aramadı sonra gerekli gereksiz her saat aramaya başladı; orada dur dedim Beni 9 dan sonra arayamazsın, görüntülü arayacağın zaman önce arayıp izin isteyeceksin ve çocuğa nereye gittiğimizi vs.. sorular sormayacaksın çünkü sen artık sadece babasın bizim hayatımızın bir parçası değilsin dedim... sende kurallarını çizgini belirle, ne demek benim hayatımda biri var demek, o adam kim ki söylüyorsun!!Onlara dört dörtlük bakıyorum merak etmeyin
Sakın bir daha ona hakaret tehdit falan etme. Seni dava eder, tazminatı ile dostuna incili don alır. Yapar bunu.İşte onun da bana ettiği laflar bişeye yaramaz
Öyle bir şey demedi.küfür edip engelledi .bana sanki nabız yoklar gibi geldi.çünkü telefonumda yabancı bir numaradan aranıp kapatılıyordu .şimdi durumlara baktı küfür edip kapattıO zaman bundan sonra ki konuşmalarına dikkat edersin umarım. Çocukları alcam demiyo mu bu adam? Böyle bi adamdan her türlü pislik beklenir...
Abla seninki en son ameliyata giriyordu, var mı bir gelişme?B
Kendi değerini kendi biçer insan bu hayatta.. Evet kötü şeyler yaşıyorsun, bende yaşadım, bu sayfada birçok kadında yaşadı!!! Hatta benim keşke eşim beni aldatsaydı da böyle olmasaydı dediğim oldu!!! Velasılkelam birsey olduktan sonra çizgini iyi çizeceksin.. benim eşim evi terketti gitti, küfür vs.. yok .. Çoçuğunla konuşmak istediğinde arayabilirsin dedim,önce aramadı sonra gerekli gereksiz her saat aramaya başladı; orada dur dedim Beni 9 dan sonra arayamazsın, görüntülü arayacağın zaman önce arayıp izin isteyeceksin ve çocuğa nereye gittiğimizi vs.. sorular sormayacaksın çünkü sen artık sadece babasın bizim hayatımızın bir parçası değilsin dedim... sende kurallarını çizgini belirle, ne demek benim hayatımda biri var demek, o adam kim ki söylüyorsun!!
BAkalım ne dicek diye söyledim arama dedim baktım neler söylediB
Kendi değerini kendi biçer insan bu hayatta.. Evet kötü şeyler yaşıyorsun, bende yaşadım, bu sayfada birçok kadında yaşadı!!! Hatta benim keşke eşim beni aldatsaydı da böyle olmasaydı dediğim oldu!!! Velasılkelam birsey olduktan sonra çizgini iyi çizeceksin.. benim eşim evi terketti gitti, küfür vs.. yok .. Çoçuğunla konuşmak istediğinde arayabilirsin dedim,önce aramadı sonra gerekli gereksiz her saat aramaya başladı; orada dur dedim Beni 9 dan sonra arayamazsın, görüntülü arayacağın zaman önce arayıp izin isteyeceksin ve çocuğa nereye gittiğimizi vs.. sorular sormayacaksın çünkü sen artık sadece babasın bizim hayatımızın bir parçası değilsin dedim... sende kurallarını çizgini belirle, ne demek benim hayatımda biri var demek, o adam kim ki söylüyorsun!!
Hakaret etmedim .biriyle görüşüyorum dedim .şimdi sizden daha fazla linç yicem ama söyliyim nasılsa her şeyi konuştuk .ben trendtoldan indirimde diye sütyen bralet almıştım.sipariş sayfamı attım bak ben de bunları giycem sevgilimle dedi m maalesefSakın bir daha ona hakaret tehdit falan etme. Seni dava eder, tazminatı ile dostuna incili don alır. Yapar bunu.
Ameliyat tarihi net değil, 1-2 ay sürebilirmiş pıhtının dağılması.. ben açtım davayı , kızımla sakin bir hayat istiyorum.. şu giden 6-7 ayı kimse geri veremez ne kızıma nede bana..Abla seninki en son ameliyata giriyordu, var mı bir gelişme?
Ay nolmuş? O da kadına aldığı donu demişti sana.Hakaret etmedim .biriyle görüşüyorum dedim .şimdi sizden daha fazla linç yicem ama söyliyim nasılsa her şeyi konuştuk .ben trendtoldan indirimde diye sütyen bralet almıştım.sipariş sayfamı attım bak ben de bunları giycem sevgilimle dedi m maalesef
Çocukları o almazsa bile bu gidişle devlet alır. Bu kadar küfür, seviyesiz konuşmalar normal değil o yüzden yazdıklarına, konuştuklarına dikkat et diyorum. Nolur nolmaz yani...Öyle bir şey demedi.küfür edip engelledi .bana sanki nabız yoklar gibi geldi.çünkü telefonumda yabancı bir numaradan aranıp kapatılıyordu .şimdi durumlara baktı küfür edip kapattı
O evlatlar bir de masum o kadar ki o sevmediği oğlu var ya öyle masum .neden sevmiyor ?kız gibi yetiştirmiş benim ailem onu lütfen diyormuş mesela bunu kızlar dermişSanmam ama umarım. Sadece o evlatlara acırım...
Keşke az daha bekleseydin, adamın tek sıkıntısı buydu belki, normale dönerdi.Ameliyat tarihi net değil, 1-2 ay sürebilirmiş pıhtının dağılması.. ben açtım davayı , kızımla sakin bir hayat istiyorum.. şu giden 6-7 ayı kimse geri veremez ne kızıma nede bana..
Bence de yani gayet normal ama bunu kullanmasa bana bari bu pislikAy nolmuş? O da kadına aldığı donu demişti sana.
Siz artık sadece çocuklarınıza odaklanın.. bırakın o adamı ya!!! Ne giydiğini ne yediğini bilmesin!! Mis gibi evlat kokusunu çek içine , herkes layık olduğu yerde kalsın, yanımda olsan omuzlarından tutup silkeleyeceğim seni !Hakaret etmedim .biriyle görüşüyorum dedim .şimdi sizden daha fazla linç yicem ama söyliyim nasılsa her şeyi konuştuk .ben trendtoldan indirimde diye sütyen bralet almıştım.sipariş sayfamı attım bak ben de bunları giycem sevgilimle dedi m maalesef
Onun ahını çekecek o resmen sevmiyor çocuğumu kızı seviyor bu pislik ama bu kız onu sevmicekSizin aranızdaki ilişkiyi bilemem ama oğlunuza ettigi lafa cok üzüldüm.
Masum yavruya bir de
Diyecek söz bulamıyorum.