Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ben misiniz hocam? Ben İngilizce öğretmeni değilim ama dilciydim, şimdi Almancacıyım Almanca da ekledim üstüne bakalım iki üniversite okuyorum şuan. Çocuk gelişimi ve Almanca Tercümanlık. Formasyon hakkım olunca kullanacağım çocuk gelişimi de o yüzden ekledim. Valla düşünsenize zümremizde böyle biri var kafayı yerdik herhalde 🥴🥴😂😂
:)

Siz ben misiniz hocam? Ben İngilizce öğretmeni değilim ama dilciydim, şimdi Almancacıyım Almanca da ekledim üstüne bakalım iki üniversite okuyorum şuan. Çocuk gelişimi ve Almanca Tercümanlık. Formasyon hakkım olunca kullanacağım çocuk gelişimi de o yüzden ekledim. Valla düşünsenize zümremizde böyle biri var kafayı yerdik herhalde 🥴🥴😂😂
Yok canım , ben kitap okuyacak zaman bulamıyorum. Maşallah sana . Ben keşke yüksek lisans yapsam diyorum ama bir 5 yıl var . Çocuklar elden çıkmadan yapamam herhalde .

İşte o yüzden terapiste gidelim diyoruz .belki başlarda biraz yadırgıcaz ama zamanla her şey unutulup yine eskiye dönücsz
Bu kadar yüzgöz olduktan sonra eskiye dönmek nerdeyse imkansız. Yine aynı şeyler olacak, evi terkedeceksin, yine eve kadın alacak senin yatağında yatıracak. Ben değişen adam görmedim, değişseler de eski rahatı hep arıyorlar, en iyi ihtimal bu.

Bu kadar yüzgöz olduktan sonra eskiye dönmek nerdeyse imkansız. Yine aynı şeyler olacak, evi terkedeceksin, yine eve kadın alacak senin yatağında yatıracak. Ben değişen adam görmedim, değişseler de eski rahatı hep arıyorlar, en iyi ihtimal bu.
İşte ben de o hatayı yapmam.evi terk etmem.zaten buradan da uzaklaşmış olucaz .o benim ailemi takıntı etmicek artık .Zaman geçecek ve zamanla eskiye dönülecek isteğim bu şu an .dediğim gibi ben aramıcam sormucam artık düşünmücem de .artık bundan sonrasını kendi bilir

İşte ben de o hatayı yapmam.evi terk etmem.zaten buradan da uzaklaşmış olucaz .o benim ailemi takıntı etmicek artık .Zaman geçecek ve zamanla eskiye dönülecek isteğim bu şu an .dediğim gibi ben aramıcam sormucam artık düşünmücem de .artık bundan sonrasını kendi bilir

Aman ne güzel, bari kadın olmayan bir yere gidin, için rahat eder.👀

Eski eşinizin meslegi ne

Tabi ki suçun büyüğü onda kandırmak için söylemiştir de bu lafları tahmin ederim ama ben kadına kocamın bana yazdığı mesajları gönderiyorum .fotoğraflarımızı gönderiyorum .eşimle beraber olduğuma kadar ve eşimin işten izin alıcam haftaya gelirsin dediği mesajları gönderiyorum .ama kadın bana değil kendisiyle gönül eğleyen adama inanıyor
Neden kocam diyosun inatla merak ettim cidden? Resmi nikahınız yok ama dini nikahınız mı duruyo? Ki bu durumda dini nikah da kalmamıştır eminim bundan da merak ediyorum gerçekten neden hala kocam dediğini.

Öyle yaşıyoruz çünkü dediğim gib hiç ayrılmadık dini nikah var
Dini nikahınız çoktaaan bozulmuştur, resmiyette de boşandınız çünkü. Adam gitmiş başkasını bulmuş nikah mı kalmış ortada.
Ayrıca evli gibi yaşamanız sizin karı koca olduğunuz anlamına gelmez. Çünkü sen RESMİ olarak BEKARSIN kabul et bunu artık gözünü sevim ya.

Bilmiyorum öyle swarm filan benim yanımda giremez öyle düşürmek de kolay değildir bu kadın 1 senede düştü
Yapacak. Hep yapacak. Zincire de vursan yapacak. Alıştı. Neyse ya, bence kapattır bu konuyu. Sana yardımcı olabileceğimiz birşey yok. Şayet evlenebilirsen bizi haberdar et olur mu, merak ederiz.

E
Dini nikahınız çoktaaan bozulmuştur, resmiyette de boşandınız çünkü. Adam gitmiş başkasını bulmuş nikah mı kalmış ortada.
Ayrıca evli gibi yaşamanız sizin karı koca olduğunuz anlamına gelmez. Çünkü sen RESMİ olarak BEKARSIN kabul et bunu artık gözünü sevim ya.
Tamam sevgilim diyim anlayın neden bu kadar takılsidnz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X