Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmen misiniz gerçekten?👀 E Emremir
Öğretmenler en azından belli bir eğitim almış insanlar ya hani. Dünya görmüşsünüz sanmıştım.
Ayrıca size ne? Adam alıyor ki geliyor orospu mu oluyor yani? Siz kadını bağlamıyorsunuz ki kadınla tek ortak noktanız adam. Adam da kadını çağırıyor işte o da geliyor çok ta tınsınız yani kadın için. İşte siz de onu onun sizi takmadığı gibi takmayın. Gerçekten destek alın bence. İnşallah size iyi gelen bir psikologla karşılaşırsınız
Kadına mesaj attım buna rağmen geliyor diyorum eve geldiğimi belli ediyorum 2 çocuğumuz var sorun düzeltme aşamasındayız çık git artık diyorum ben de istiyorum ki hayatında kadın olmayan sen gelene kadar ben de mala vururum gelmiyorsan eğer diyen bir adam var diyorum .eşinden ayrılmış bir fa...işe yazan mesajını gönderiyorum eşimin bana gönderdiği.ona rağmen geliyor diyorum.memur öğretmen olmak tekrar söylüyorum eğer duyguslasankz hassassanız bir anlam ifade etmiyor direkt duygularınızla hareket ediyorsunuz

Kadına mesaj attım buna rağmen geliyor diyorum eve geldiğimi belli ediyorum 2 çocuğumuz var sorun düzeltme aşamasındayız çık git artık diyorum ben de istiyorum ki hayatında kadın olmayan sen gelene kadar ben de mala vururum gelmiyorsan eğer diyen bir adam var diyorum .eşinden ayrılmış bir fa...işe yazan mesajını gönderiyorum eşimin bana gönderdiği.ona rağmen geliyor diyorum.memur öğretmen olmak tekrar söylüyorum eğer duyguslasankz hassassanız bir anlam ifade etmiyor direkt duygularınızla hareket ediyorsunuz
Siz mesleği bırakın :duduk: sizin çocuklarımıza öğretebileceğiniz hiç bir şey yok
Gidin tedavi olun

Hem de İngilizce öğretmeniymiş . Ben de duyunca inanmamıştım .
Evet ilkokul İngilizce öğretmeniyim .neden İngilizce öğretmenleri sorun yaşayamaz mı?kendini alışveriş merkezinde kendini tersten atan (çakılacağı yeri görmemek için) bir psikiyatrist haberlerini de izledik

Tövbe yarabbi ya sen gelene kadar ben de mala vururum ne ne pis ağızlı bir adamla beraber olmak için kendinizi yerden yere vurduğunuzu farkında mısınız? Gelir ya gelir tabii ki siz de aldatılmanıza rağmen dayak yemenize rağmen ailenize küfürler edilmesine rağmen gitmek için yol aramıyor musunuz? Acilen tedavi olun kim bilir sizin için de o kadına neler diyordur kendinize bunu yapmayın tedavi olun. Zaten doktorunuz size doğruyu gösterecektir

Tövbe yarabbi ya sen gelene kadar ben de mala vururum ne ne pis ağızlı bir adamla beraber olmak için kendinizi yerden yere vurduğunuzu farkında mısınız? Gelir ya gelir tabii ki siz de aldatılmanıza rağmen dayak yemenize rağmen ailenize küfürler edilmesine rağmen gitmek için yol aramıyor musunuz? Acilen tedavi olun kim bilir sizin için de o kadına neler diyordur kendinize bunu yapmayın tedavi olun. Zaten doktorunuz size doğruyu gösterecektir
UmArım

Çok teşekkür ederim.bakın şu an bir kadının yaşayabileceği en zor durumlardan birindeyim.ve her şeyin farkındayım sadece kocamı kaybetmek istemiyorum.eskiye dönmek istiyorum .eskisi gibi olmak istiyorum .olay bu.çocukları mutlu etmek için her şeyi de yapıyorım kaldı ki psikoloji bozmak Veya zarar vermek
Hala kocamı kaybetmek istemiyorum diyorsunuz. Ne diyim herkes hak ettiği hayatı Yaşar. Gözünüzden sakındığınız çocuklarınız ilerde abuk subuk ilişkilerde kendilerini heba ettiklerinde umarım bunun sizin eseriniz olduğunu anlar pişmanlık duymazsınız

Evet ilkokul İngilizce öğretmeniyim .neden İngilizce öğretmenleri sorun yaşayamaz mı?kendini alışveriş merkezinde kendini tersten atan (çakılacağı yeri görmemek için) bir psikiyatrist haberlerini de izledik
Tabi ki sorun yaşarız , hata yaparız , aldanırız ,,,, ama sizde insanları gıcık eden şey , mesleğinize yakıştırılmayan şey bu kuru inadınız , kör cahilliğiniz , muhtemelen kafanızda yukarı doğru yükselen oluşumlar oksijen seviyenizi azaltıyor . Anlamıyorsunuz .
Gerçi ben sizin fake olduğunuza inanıyorum hala .

:) güzel de yazıyorlar
Aşkım güzel yazıyorsak iki lafımızı dinle ya. Benim kocam ay pardon sevgilim bak babasının 5-6 yerde şirketi var, mahkumiyeti yok, dayağı yok, karı kız ayağı yok, aileme küfrü saygısızlığı yok, ben hala adamla kavga etmeye konu buluyorum benimki sende olsa ayağının suyunu mu içecen napıcan 🤣🤣🤣

Tabi ki sorun yaşarız , hata yaparız , aldanırız ,,,, ama sizde insanları gıcık eden şey , mesleğinize yakıştırılmayan şey bu kuru inadınız , kör cahilliğiniz , muhtemelen kafanızda yukarı doğru yükselen oluşumlar oksijen seviyenizi azaltıyor . Anlamıyorsunuz .
Gerçi ben sizin fake olduğunuza inanıyorum hala .
Biliyor musun bence de fake son mesajları bana da öyle hissettirdi. O yüzden dalgaya vuracağım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X