- 19 Mayıs 2020
- 46.404
- 207.546
Gerçekten durumun ciddi, hafife alma. İki çocuğun var, kendine gel.Benim beynimde bu olayı bitirmem lazım onu da zamanla yapıcam.o beni yalnız bıraktı .yalnızlaştırdı.belki o da etkilidir .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten durumun ciddi, hafife alma. İki çocuğun var, kendine gel.Benim beynimde bu olayı bitirmem lazım onu da zamanla yapıcam.o beni yalnız bıraktı .yalnızlaştırdı.belki o da etkilidir .
Ben kadınları ikinci sınıf asla görmüyorum.sadece kendimle kendi güçsüzlüğümle ilgili sıkıntılarım var .mesela şu an evde kimse olmasın sadece çocuklar olsun sabaha kadar uyuyamam yani anlayın hassas ve zayıf halka olduğumuSizin düşünceleriniz Afganistan gibi geldi yok erkeksiz olmaz yok erkek yapar kızınla nasıl. Yaşıyorsun falangeri kafalisin kadınları ikinci sınıf gören yapın var
Gün geçtikçe daha iyi olucam daha güçlü40 dk önce "Ama neden ağlıyor madem hali iyi" diyordunuz.
İyi bari, bu da bi gelişmedir.
Konun seyrini bence aniden değiştirdim bilseydim baştan beri söylerdim bu kadar sinirlerimiz yıpranmadan demek ki anlıyormuş ama anlamak istemiyormuş40 dk önce "Ama neden ağlıyor madem hali iyi" diyordunuz.
İyi bari, bu da bi gelişmedir.
Onların ne bakımını ne duygularını ne ihtiyaçlarını aksattım.onlar için yaşıyorımm.ama bu adam beni mahvettiGerçekten durumun ciddi, hafife alma. İki çocuğun var, kendine gel.
Tabi ki anlıyorum ben daha önceki sayfalarda da söyledim .biliyorum farkındayım ama uygulamada sorun yaşıyorum diye söyledim.kendi yapımla ilgili sorun yaşıyorum dedimKonun seyrini bence aniden değiştirdim bilseydim baştan beri söylerdim bu kadar sinirlerimiz yıpranmadan demek ki anlıyormuş ama anlamak istemiyormuş
O çocuklar sana muhtaç. İnan ki, anlıyorlar, hiçbirşeylerini aksatmıyorum diye avunma, onlar bizden akıllı, herşeyi anlıyorlar. İlerde sana saygı duysunlar istiyorsan dik dur.Onların ne bakımını ne duygularını ne ihtiyaçlarını aksattım.onlar için yaşıyorımm.ama bu adam beni mahvetti
1.5 yaşındaki çocuğum bile ağladığımı görünce bakıyor dikkatli dikkatli ne oldu diye sormak ister gibi .O çocuklar sana muhtaç. İnan ki, anlıyorlar, hiçbirşeylerini aksatmıyorum diye avunma, onlar bizden akıllı, herşeyi anlıyorlar. İlerde sana saygı duysunlar istiyorsan dik dur.
İşe yarar mı ki öyle gitme ihtiyacı Duymadım hiç ama aklım onda olduktan sonra inş işe yararTek başına bunca sene yapamamışsın. Destek al.
Psikolojik destek al, ne kadar erken toparlanırsan onlara o kadar az zarar vermiş olursun.1.5 yaşındaki çocuğum bile ağladığımı görünce bakıyor dikkatli dikkatli ne oldu diye sormak ister gibi .
Öyle yapıcam ama onların da diyeceği aslıjda hep bilinen şeylerPsikolojik destek al, ne kadar erken toparlanırsan onlara o kadar az zarar vermiş olursun.
Hanfendi memurlar insan değil mi ?onların da duyguları yok mu?ben bir kadın için demiyorum o lafı yoldan geçen bir kadın için demiyorum.deflaarca kez mesaj attığım halde hala eve gelmeye devam eden için söyliyormmBu konudan ötürü isim soyismi verilir mi bilmiyorum keşke verilse, ben buradaki hanımefendinin yazışmalarının incelemeye alınmasını çok isterdim. Bir memurun bir kadın için orda burda orospu demesi yok böyle yaptım şöyle yaptım bu hayat tarzı çok berbat devlet psikolojik destek sağlasın ücretsiz olarak gerçekten
Vermiş olduğunuz cevaplar çok saçma yalnız böyle yansitiyorsunuzBen kadınları ikinci sınıf asla görmüyorum.sadece kendimle kendi güçsüzlüğümle ilgili sıkıntılarım var .mesela şu an evde kimse olmasın sadece çocuklar olsun sabaha kadar uyuyamam yani anlayın hassas ve zayıf halka olduğumu
Sen yap. İrdeleme.Öyle yapıcam ama onların da diyeceği aslıjda hep bilinen şeyler
YapıcamSen yap. İrdeleme.
Ben genel olarak kadınlar şöyle böyle demiyorum ki özelimde şahsım adına konuşuyorum bu hallimden ben de hiç memnun değilimVermiş olduğunuz cevaplar çok saçma yalnız böyle yansitiyorsunuz
Öğretmenler en azından belli bir eğitim almış insanlar ya hani. Dünya görmüşsünüz sanmıştım.Hanfendi memurlar insan değil mi ?onların da duyguları yok mu?ben bir kadın için demiyorum o lafı yoldan geçen bir kadın için demiyorum.deflaarca kez mesaj attığım halde hala eve gelmeye devam eden için söyliyormm