Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana gelene kadar taciCisi var tecavüzcisü var bu benim özelim hanfendi .gidip te çocuklara özel hayatınızda şöyle olun demiyorum aksine güçlü olmalarını isterim özellikle kız çocuklarının .
Siz önce kendiniz bir güçlü olun da size gelene kadar olanları elimizden geldiğince gördükçe şikayet ediyoruz zaten merak etmeyin siz bir şekilde bu zihniyette bir öğretmene sahip olmak istemem kimse de olsun istemem bir yolunu bulursam da gerçekten sizi şikayet edeceğim

Şikayet olsun kazen bilgileri veriyor bulunabilir bir kere kızın biri zorla bana uyuşturucu verdiler şu bu dedi de evine kadar polis gönderildi ya onu nasıl buldularsa öyle
Bu konudan ötürü isim soyismi verilir mi bilmiyorum keşke verilse, ben buradaki hanımefendinin yazışmalarının incelemeye alınmasını çok isterdim. Bir memurun bir kadın için orda burda orospu demesi yok böyle yaptım şöyle yaptım bu hayat tarzı çok berbat devlet psikolojik destek sağlasın ücretsiz olarak gerçekten

Şikayet olsun kazen bilgileri veriyor bulunabilir bir kere kızın biri zorla bana uyuşturucu verdiler şu bu dedi de evine kadar polis gönderildi ya onu nasıl buldularsa öyle
Siz önce kendiniz bir güçlü olun da size gelene kadar olanları elimizden geldiğince gördükçe şikayet ediyoruz zaten merak etmeyin siz bir şekilde bu zihniyette bir öğretmene sahip olmak istemem kimse de olsun istemem bir yolunu bulursam da gerçekten sizi şikayet edeceğim
Ben de sizden şikayetçi olurum karşılıklı şikayetçi oluruz görev ihmalim yok bir şeyim yok özelimde yaşadığım bir sorunu maalesef ki böyle bir platformlarda paylaşmak gibi bir hata yapmış olurum eğer böyle bir saçmalıkla uğraşırsam

Pardon da siz olayı farklı yerlere saptırmaya çalışıyorsunuz .gidip te MEB bana kocanla neden sorun yaşıyorsun diyemez :) komiksiniz
Siz daha komiksiniz oturun kendinize gülün haberiniz var mı bilmiyorum ama aptal saptal düşünceleri yüzünden öğretmenlikten atılan var mesele sizi zihniniz kocasız olmaz tavrınız ve zihinsel probleminiz bu şikayet edilirse psikolojik ciddi problemleriniz çıkarsa ( ki bence var ) eğitimci olmanıza izin verilmez boş şeylerle avutmayın kendinizi bir kaç velinin psikolojisi bozuk demesine bakar

Bilgisi olanlara bir şey sormak istiyorum bu kadını şikayet edemiyorum muyuz ? Bu zihniyette biri eğitimci olmamalı ya
Abartmayın bence. Kadın zaten ruhsal sıkıntıları olan biri bi de böyle şeyler söyleyip strese sokmayın. Kaldı ki kendinden başka kimseye zararı yok. Ne kadar absürt ve saçma sapan olsa da bu onun özel hayatı zaten böyle bir şikayetten de sonuç çıkmaz. K Kazen de böyle bir şey için bilgi falan vermez bence

Siz daha komiksiniz oturun kendinize gülün haberiniz var mı bilmiyorum ama aptal saptal düşünceleri yüzünden öğretmenlikten atılan var mesele sizi zihniniz kocasız olmaz tavrınız ve zihinsel probleminiz bu şikayet edilirse psikolojik ciddi problemleriniz çıkarsa ( ki bence var ) eğitimci olmanıza izin verilmez boş şeylerle avutmayın kendinizi bir kaç velinin psikolojisi bozuk demesine bakar
Ya benim psikolojim gayet yerinde siz kimi neyle tehdit ediyorsunuz .sorun çıkmazsa ben sizi dava ederim ama

Bu konudan ötürü isim soyismi verilir mi bilmiyorum keşke verilse, ben buradaki hanımefendinin yazışmalarının incelemeye alınmasını çok isterdim. Bir memurun bir kadın için orda burda orospu demesi yok böyle yaptım şöyle yaptım bu hayat tarzı çok berbat devlet psikolojik destek sağlasın ücretsiz olarak gerçekten
Ya da böyle ciddi meseleklere öğretmenlik doktorluk gibi atanmanın yanında psikolojik test falan istensin sorunlu olanlar öğretmen olmasın

Ben de sizden şikayetçi olurum karşılıklı şikayetçi oluruz görev ihmalim yok bir şeyim yok özelimde yaşadığım bir sorunu maalesef ki böyle bir platformlarda paylaşmak gibi bir hata yapmış olurum eğer böyle bir saçmalıkla uğraşırsam
Siz hiçbir halt yapmazsınız olursanız da olun ben memur değilim siz memursunuz siz düşünün

Ya bırak şimdi şikayeti falan.
Soruma cevap versene eski sevgilinden hırsını nasıl almayı planlıyorsun?

Abartmayın bence. Kadın zaten ruhsal sıkıntıları olan biri bi de böyle şeyler söyleyip strese sokmayın. Kaldı ki kendinden başka kimseye zararı yok. Ne kadar absürt ve saçma sapan olsa da bu onun özel hayatı zaten böyle bir şikayetten de sonuç çıkmaz. K Kazen de böyle bir şey için bilgi falan vermez bence
Zaten sorun bu ruhsal sıkıntıları olan biri çocuk eğitiyor farkında mısınız ? Ben abarttığımı düşünmüyorum

Bence de bilgiler verilmez ama bu tarz ruhsal sıkıntıları olan biriyle kimsenin çocuğu aynı ortamda bulunmasın bence. Allah korusun yani bu aile kavgası falan değil ki burada bir eğitimcinin başka insanları orospu diye damgalamasından bahsediyoruz. Apartmana gidip buraya orospu geliyor diye herkese söylemesinden bahsediyoruz. Ve karşı tarafın (kocasının (!) değil) kadının canının yanmasını istiyor ancak o kadının canını yakarsa kocamı affederim diyor. Acilen yatışlı tedavi görse ancak yani. Çünkü hani konuşma falan burada 90 sayfa olacak konuşuldu hanımefendide etki etmiyor.

Çok teşekkür ederim.bakın şu an bir kadının yaşayabileceği en zor durumlardan birindeyim.ve her şeyin farkındayım sadece kocamı kaybetmek istemiyorum.eskiye dönmek istiyorum .eskisi gibi olmak istiyorum .olay bu.çocukları mutlu etmek için her şeyi de yapıyorım kaldı ki psikoloji bozmak Veya zarar vermek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X