Kocası değil mi?Onu anladık.
eski sevgiline ne yapacaksın. kadın kendi kendine sevişmedi sonuçta.
eski sevgiliden hırsını nasıl alacaksın?
Sizin düşünceleriniz Afganistan gibi geldi yok erkeksiz olmaz yok erkek yapar kızınla nasıl. Yaşıyorsun falangeri kafalisin kadınları ikinci sınıf gören yapın var
Ya bırak şimdi şikayeti falan.
Soruma cevap versene eski sevgilinden hırsını nasıl almayı planlıyorsun?
Şu an kendimce olağanüstü bir dönemden geçiyorum .bazen sağlıksız bazen kadınca hislerle hırslarla konuşuyor olabilirim .zaten ben kendim söylüyorum bu halimi istemiyorum her şeyin farkındayım uygulamaya geçemiyorum diye kendim söylüyorum.bu olay ilk defa başıma geliyor aldatılma ve şu an ne halde olduğumu tahmin bile edemezsiniz .Tekrar ediyorum ederseniz edin ben memur değilim korkacak bir şeyimde yok 80 sayfadır da sizin psikolojik olarak normal olmadığınızı hepimiz anladık
Kocası değil mi?
Onu şu an aramıyorum. Sormuyorum engelledim de her yerdenÖnce onu da kapıya çağıracak bence.
O kapıda bi şey var kesin.
Helal olsun gerçektenBu arada benim annem 2 tane KIZ çocuğu büyütüyor tek başına. Haberin olsun böyle kadınlar da var kadın gibi kadınlar!
Her şeyin farkındaysanız neden sabahtan beri hala burada orspulr intikam planları havada siz hala sizi aldatanın kocanız olduğunun farkına varamadınız herhalde illa gözünüzün önünde yapsın öyle mi idrak edeceksinizŞu an kendimce olağanüstü bir dönemden geçiyorum .bazen sağlıksız bazen kadınca hislerle hırslarla konuşuyor olabilirim .zaten ben kendim söylüyorum bu halimi istemiyorum her şeyin farkındayım uygulamaya geçemiyorum diye kendim söylüyorum.bu olay ilk defa başıma geliyor aldatılma ve şu an ne halde olduğumu tahmin bile edemezsiniz .
Onu şu an aramıyorum. Sormuyorum engelledim de her yerden
Önce onu da kapıya çağıracak bence.
O kapıda bi şey var kesin.
Psikolojik destek al, bu şekilde hiçbirşey kazanamazsın, elindekileri de kaybedeceksin.Şu an kendimce olağanüstü bir dönemden geçiyorum .bazen sağlıksız bazen kadınca hislerle hırslarla konuşuyor olabilirim .zaten ben kendim söylüyorum bu halimi istemiyorum her şeyin farkındayım uygulamaya geçemiyorum diye kendim söylüyorum.bu olay ilk defa başıma geliyor aldatılma ve şu an ne halde olduğumu tahmin bile edemezsiniz .
Aldatan kocam zaten o yüzden şu an onu aramıyorum bakın yüzü aklıma gelince midem bulanıyor .öylesine söylemiyorum gerçekten midem bulanıyor .Her şeyin farkındaysanız neden sabahtan beri hala burada orspulr intikam planları havada siz hala sizi aldatanın kocanız olduğunun farkına varamadınız herhalde illa gözünüzün önünde yapsın öyle mi idrak edeceksiniz
TimsahNeden?
Ağlamış ama o kadar.
Aldatan kocam zaten o yüzden şu an onu aramıyorum bakın yüzü aklıma gelince midem bulanıyor .öylesine söylemiyorum gerçekten midem bulanıyor .
Ya da böyle ciddi meseleklere öğretmenlik doktorluk gibi atanmanın yanında psikolojik test falan istensin sorunlu olanlar öğretmen olmasın
Ya anlayın işte kısaca ex diyim siz anlayınKocan kadar taş düşsün başına diyecem kıyamadım sana ezilir kalırsın mazallah.
Benim beynimde bu olayı bitirmem lazım onu da zamanla yapıcam.o beni yalnız bıraktı .yalnızlaştırdı.belki o da etkilidir .Psikolojik destek al, bu şekilde hiçbirşey kazanamazsın, elindekileri de kaybedeceksin.
Umarım öyledirAldatan kocam zaten o yüzden şu an onu aramıyorum bakın yüzü aklıma gelince midem bulanıyor .öylesine söylemiyorum gerçekten midem bulanıyor .
Benim beynimde bu olayı bitirmem lazım onu da zamanla yapıcam.o beni yalnız bıraktı .yalnızlaştırdı.belki o da etkilidir .
Timsah