Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar ediyorum ederseniz edin ben memur değilim korkacak bir şeyimde yok 80 sayfadır da sizin psikolojik olarak normal olmadığınızı hepimiz anladık
Şu an kendimce olağanüstü bir dönemden geçiyorum .bazen sağlıksız bazen kadınca hislerle hırslarla konuşuyor olabilirim .zaten ben kendim söylüyorum bu halimi istemiyorum her şeyin farkındayım uygulamaya geçemiyorum diye kendim söylüyorum.bu olay ilk defa başıma geliyor aldatılma ve şu an ne halde olduğumu tahmin bile edemezsiniz .

Her şeyin farkındaysanız neden sabahtan beri hala burada orspulr intikam planları havada siz hala sizi aldatanın kocanız olduğunun farkına varamadınız herhalde illa gözünüzün önünde yapsın öyle mi idrak edeceksiniz

Psikolojik destek al, bu şekilde hiçbirşey kazanamazsın, elindekileri de kaybedeceksin.

Aldatan kocam zaten o yüzden şu an onu aramıyorum bakın yüzü aklıma gelince midem bulanıyor .öylesine söylemiyorum gerçekten midem bulanıyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…