Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin düşünceleriniz Afganistan gibi geldi yok erkeksiz olmaz yok erkek yapar kızınla nasıl. Yaşıyorsun falangeri kafalisin kadınları ikinci sınıf gören yapın var
Ben kadınları ikinci sınıf asla görmüyorum.sadece kendimle kendi güçsüzlüğümle ilgili sıkıntılarım var .mesela şu an evde kimse olmasın sadece çocuklar olsun sabaha kadar uyuyamam yani anlayın hassas ve zayıf halka olduğumu

Konun seyrini bence aniden değiştirdim bilseydim baştan beri söylerdim bu kadar sinirlerimiz yıpranmadan demek ki anlıyormuş ama anlamak istemiyormuş
Tabi ki anlıyorum ben daha önceki sayfalarda da söyledim .biliyorum farkındayım ama uygulamada sorun yaşıyorum diye söyledim.kendi yapımla ilgili sorun yaşıyorum dedim

Onların ne bakımını ne duygularını ne ihtiyaçlarını aksattım.onlar için yaşıyorımm.ama bu adam beni mahvetti
O çocuklar sana muhtaç. İnan ki, anlıyorlar, hiçbirşeylerini aksatmıyorum diye avunma, onlar bizden akıllı, herşeyi anlıyorlar. İlerde sana saygı duysunlar istiyorsan dik dur.

O çocuklar sana muhtaç. İnan ki, anlıyorlar, hiçbirşeylerini aksatmıyorum diye avunma, onlar bizden akıllı, herşeyi anlıyorlar. İlerde sana saygı duysunlar istiyorsan dik dur.
1.5 yaşındaki çocuğum bile ağladığımı görünce bakıyor dikkatli dikkatli ne oldu diye sormak ister gibi .

Hanfendi memurlar insan değil mi ?onların da duyguları yok mu?ben bir kadın için demiyorum o lafı yoldan geçen bir kadın için demiyorum.deflaarca kez mesaj attığım halde hala eve gelmeye devam eden için söyliyormm

Öğretmenler en azından belli bir eğitim almış insanlar ya hani. Dünya görmüşsünüz sanmıştım.
Ayrıca size ne? Adam alıyor ki geliyor orospu mu oluyor yani? Siz kadını bağlamıyorsunuz ki kadınla tek ortak noktanız adam. Adam da kadını çağırıyor işte o da geliyor çok ta tınsınız yani kadın için. İşte siz de onu onun sizi takmadığı gibi takmayın. Gerçekten destek alın bence. İnşallah size iyi gelen bir psikologla karşılaşırsınız

Ben konununuzu bugün okudum ama inanın daraldım resmen. Sayfalarca kadınlar sizlere değişik yollarla yaptığınız yanlışları anlatmaya çalışmış. Ama işte insan kendi burnunun ucunu göremezmiş.
Şöyle sizi tutup silkeleyesim geldi. Zaten söylenmesi gereken her şey bir çok değişik şekilde söylenmiş. Allah aşkına bir silkelenin kendinize gelin. Bizim duymaya tahammül edememediğimiz bir hayatın içindesiniz. Kendinizi ve çocuklarınızı kurtarın bu hayattan. Elle tutulacak yanı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…