- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.559
En çok da kadından.onu parçalamak çsitorm.
Gerçekten büyük bir fark var hem de .öyle olmasa eski eltimle mesajlaşıyoruz.biz seni tanıdık isteriz ki senle devam etsin böyle o..la değil diyor ama bu son yaptığı affediir gibi değil diyorO kadından farkın yok. Bak, ben ikinizi de yargılamıyorum. Ama farkın yok. O da senin yaptığını yapıyor. Yırtınsan da bağrınsan da gerçek bu.
Şikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınzBilgisi olanlara bir şey sormak istiyorum bu kadını şikayet edemiyorum muyuz ? Bu zihniyette biri eğitimci olmamalı ya
Aynısını düşündüm. Ama ismi soyismi olmadan ne yapabiliriz ki?Bilgisi olanlara bir şey sormak istiyorum bu kadını şikayet edemiyorum muyuz ? Bu zihniyette biri eğitimci olmamalı ya
En çok da kadından.onu parçalamak çsitorm.
Eltin de senin kafandan, ne güzel anlaşıyorsunuz. Ex elti, pardon.Gerçekten büyük bir fark var hem de .öyle olmasa eski eltimle mesajlaşıyoruz.biz seni tanıdık isteriz ki senle devam etsin böyle o..la değil diyor ama bu son yaptığı affediir gibi değil diyor
Şikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınz
Sanki hırsızlık yaptım çocuğuna bişey yaptım sevmediyseniz okumayın şikayet ne alaka şimdiŞikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınz
Çocuklarımızı. İki kızım var, sana denk gelsin istemem.Şikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınz
Söyledim ben ex diyeEltin de senin kafandan, ne güzel anlaşıyorsunuz. Ex elti, pardon.
Geleceğimizi kazanacağız bu saçma sapan şeylerle mi eğitim veriyorsunuz erkek her şeydir erkeksiz olmaz yalnız yaşanmaz bilmem ne sizin zihniyetinizde biri eğitmesin çocuk falanŞikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınz
Ben çocuklarınızla ne paylaşabilirim ne denk gelmesi iyi misinizÇocuklarımızı. İki kızım var, sana denk gelsin istemem.
Şikayet olsun kazen bilgileri veriyor bulunabilir bir kere kızın biri zorla bana uyuşturucu verdiler şu bu dedi de evine kadar polis gönderildi ya onu nasıl buldularsa öyleAynısını düşündüm. Ama ismi soyismi olmadan ne yapabiliriz ki?
Gerçekten büyük bir fark var hem de .öyle olmasa eski eltimle mesajlaşıyoruz.biz seni tanıdık isteriz ki senle devam etsin böyle o..la değil diyor ama bu son yaptığı affediir gibi değil diyor
Bana gelene kadar taciCisi var tecavüzcisü var bu benim özelim hanfendi .gidip te çocuklara özel hayatınızda şöyle olun demiyorum aksine güçlü olmalarını isterim özellikle kız çocuklarının .Geleceğimizi kazanacağız bu saçma sapan şeylerle mi eğitim veriyorsunuz erkek her şeydir erkeksiz olmaz yalnız yaşanmaz bilmem ne sizin zihniyetinizde biri eğitmesin çocuk falan
Öğretmen kızıyım ben, iyi bir öğretmenin çocuk için ne büyük bir şans olduğunu biliyorum. Babam benim hep öğretmenim.Ben çocuklarınızla ne paylaşabilirim ne denk gelmesi iyi misiniz
Pardon da siz olayı farklı yerlere saptırmaya çalışıyorsunuz .gidip te MEB bana kocanla neden sorun yaşıyorsun diyemez :) komiksinizŞikayet olsun kazen bilgileri veriyor bulunabilir bir kere kızın biri zorla bana uyuşturucu verdiler şu bu dedi de evine kadar polis gönderildi ya onu nasıl buldularsa öyle