Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim sizin kocanız olmak isterdim. Ne şanslı adam. Eski karımın ailesine küfürler edicem. Hapse gireceğim ki 1.5 yıl gerçekten sadece hakaret davası olmadığı çok belli artık ne dediyse, eski karıma bana dön ama ailen olmayacak diyeceğim, aldatıcam, sonra iki ağlicam eski karım bana dönecek. Bir de onunla cinsel ihtiyaçlarımı karşılayacağım, evimin düzeni olacak.
Benim annem de babamdan boşandığında babam gel ailen olmadan tekrar başlayalım diyordu neden biliyor musun? Herhangi bir şey olduğunda geriye dönecek ailesi olmasın, ona muhtaç kalsın diye. Ben 20 yaşındayım, bak kuran üstüne el basayım senden mantıklıyım ablacım ya.

O kadından farkın yok. Bak, ben ikinizi de yargılamıyorum. Ama farkın yok. O da senin yaptığını yapıyor. Yırtınsan da bağrınsan da gerçek bu.
Gerçekten büyük bir fark var hem de .öyle olmasa eski eltimle mesajlaşıyoruz.biz seni tanıdık isteriz ki senle devam etsin böyle o..la değil diyor ama bu son yaptığı affediir gibi değil diyor

Gerçekten büyük bir fark var hem de .öyle olmasa eski eltimle mesajlaşıyoruz.biz seni tanıdık isteriz ki senle devam etsin böyle o..la değil diyor ama bu son yaptığı affediir gibi değil diyor
Eltin de senin kafandan, ne güzel anlaşıyorsunuz. Ex elti, pardon.

Şikayet edip ne yapacaksınız Allah askına ya ne kazanacaksınz
Geleceğimizi kazanacağız bu saçma sapan şeylerle mi eğitim veriyorsunuz erkek her şeydir erkeksiz olmaz yalnız yaşanmaz bilmem ne sizin zihniyetinizde biri eğitmesin çocuk falan

Geleceğimizi kazanacağız bu saçma sapan şeylerle mi eğitim veriyorsunuz erkek her şeydir erkeksiz olmaz yalnız yaşanmaz bilmem ne sizin zihniyetinizde biri eğitmesin çocuk falan
Bana gelene kadar taciCisi var tecavüzcisü var bu benim özelim hanfendi .gidip te çocuklara özel hayatınızda şöyle olun demiyorum aksine güçlü olmalarını isterim özellikle kız çocuklarının .

Şikayet olsun kazen bilgileri veriyor bulunabilir bir kere kızın biri zorla bana uyuşturucu verdiler şu bu dedi de evine kadar polis gönderildi ya onu nasıl buldularsa öyle
Pardon da siz olayı farklı yerlere saptırmaya çalışıyorsunuz .gidip te MEB bana kocanla neden sorun yaşıyorsun diyemez :) komiksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…