E o zaman eve girip kendinden iz bırakan bir kadın var işte ortada ben varımvalla ister inan ister inanma adam normal bekar.
istediğiyle gönül eğlendirir senin tabirinle.
siz sevgiliymişsiniz seni aldatmış ister gönül eğlendirme de ister aşk de .
para verip kerhanye de gitmiş olsa aldatmış oluyor yani
sonuç değişmiyor yani kapiş..
Eve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem
Ferhunde sen misin ? ahdbabvsahEve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem
Ben de dicem ki ne koca delisi çıktın sen ben sana o kadar mesaj attım bunladtın olacağını söyledimKadında diyecek ki vay mala bak ne koca delisi kadınmış yine dönmüş iyi ki ben kurtulmuşum
Ben hırsımı almış olucamşunu yapınca ne olacak?
adam o kadınla sevişmemiş olmayacak mesela.
sen kadının gururunu kırmaktan çok kendi gururunu düşünsen ya.
boş beleş iş peşinde koşacağına ...
E o zaman eve girip kendinden iz bırakan bir kadın var işte ortada ben varım
Kadının yerinde olsam dötümle gülerimEve çağıracak kapıyı ben açıcaö buyurun en istemiştiniz dicem ve kadın daha apartmandan çıkamadan eşimle mesaj hazırlatıp göndericem
Ferhunde sen misin ? ahdbabvsah
He sırlar dünyası çekiyorsunuz sanırım :))Ben de dicem ki ne koca delisi çıktın sen ben sana o kadar mesaj attım bunladtın olacağını söyledim
Yooo ortada adam var sağında sen solunda kadın biri tangasını bırakıyor biri diş fırçasını çöpe atıyor adam da ortada gülüyor emin ol diyor ki sevişebildiğim kadar sevişeyim diğerine de ağlayayım o dönerse bununla seviştiklerim yanıma kar kalırE o zaman eve girip kendinden iz bırakan bir kadın var işte ortada ben varım
Hayır, paşanın g.tünü kaldırmış olacaksın, milleti kendine güldüreceksin.Ben hırsımı almış olucam
Buradaki koca delisi sizsiniz yalnız o değil cidden iki gram gururunuz yok mu kendine saygınız ya iki gram adamın sizi aldattığı kadına msj atmışsınız ya kadında deli midir nedir diyip geçmiş napsın herkes siz miBen de dicem ki ne koca delisi çıktın sen ben sana o kadar mesaj attım bunladtın olacağını söyledim
E kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor meselasen varsın da adam senden vazgeçmiş aldatarak yoksun artık.
Paşaya ne bu durumdan millet de gülüyorsa Gülsün apartmana geçen hafta söyledim zaten buraya bir o.geliyor dedimHayır, paşanın g.tünü kaldırmış olacaksın, milleti kendine güldüreceksin.
Diğeri için de izin alıyor ona da diyor izin alıcam gelirsin diyorE kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor mesela
Başka ne desin ? Daha önce de yazdık ama anlamak istemiyorsun ya da bilip kabul ediyorsun daha önce yazdığımı yine söyleyeyim ben olsam bende senin gibi birine gel derim her işimi görürsün üstüne paranı da çatır çatır yerim aldatırım da nasılsa ayrılamazsın ne yaparsam yapim çekeceksin böyle birisin çünkü ben olsam bende seni kaçırmamE kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor mesela
O kadın bana Güler mi yoksa hayatının darbesşni mi yemiş olurValla o kadar kadınız burda böyle yapan birine ben %100 gülerdim bir de çekirdeğimi alır bir daha ne zaman aldatılacak 2. sezon ne zaman gelecek diye beklerdim. Ama o kadın o adamın yüzüne tükürüp bir daha ağlasa zırlasa kendini inandırsa da gitmezse derdim ki harbi kadınmış. İkisini de dene tarafını seç
E eve neden çağırıyor gel otur evinde diyor o zamanDiğeri için de izin alıyor ona da diyor izin alıcam gelirsin diyor
Ne demek paşaya ne? Paylaşılamıyor adam, kimin olsa g.tü kalkar. Sor bakalım o komşulara, nikahsız çocuk yapan kadın hakkında ne düşünürler? Ben o...demem baştan diyeyim, yanlış anlaşılmasın.Paşaya ne bu durumdan millet de gülüyorsa Gülsün apartmana geçen hafta söyledim zaten buraya bir o.geliyor dedim