- 30 Aralık 2009
- 22.525
- 87.210
- 40
Sen evde otur.E kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor mesela
Gel bu hafta oturup konuşalım sen istediğini söyle ben de söyleyim nikah kıyıp çoluk çocuğumuza bakalım diyorE eve neden çağırıyor gel otur evinde diyor o zaman
E kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor mesela
Bin kez yazdım eeeh yeter be meraklıysan git otur aldatıl burda bir kadın olarak ben sizden utanıyorum kadınlık gururunu yerlere seriyorsunuz bizi küçük düşürüyorsunuz yeterE eve neden çağırıyor gel otur evinde diyor o zaman
Hahah bu kadın kendini sahi sahi inandırmış ya gerçekten inandırmış yaw senin o leş kocan kimse için hayatının darbesi olmaz merak etme olsa olsa kurtuldu diye şükrü olurO kadın bana Güler mi yoksa hayatının darbesşni mi yemiş olur
yaa ne hayatının darbesini yiyecek sen de yemeyeceksin ikiniz de başka sevgili bulursunuz siz kafayı mı yediniz arkadaşlarO kadın bana Güler mi yoksa hayatının darbesşni mi yemiş olur
Hiç kimse kötü düşünmüyor çünkü ben bir namusluluk yapmıyorum .eski eşimle denemek amaçlı evi getirdik olaylar sarpa sardı sonrasında toparlamaya çalışıyoruz olay buNe demek paşaya ne? Paylaşılmıştır adam, kimin olsa g.tü kalkar. Sor bakalım o komşulara, nikahsız çocuk yapan kadın hakkında ne düşünürler? Ben o...demem baştan diyeyim, yanlış anlaşılmasın.
Kurtulmasına gerek yok ki şimdi neden gitmiyor kadın ölümüne giriyor eve vallla e göz dönmüş bir kereHahah bu kadın kendini sahi sahi inandırmış ya gerçekten inandırmış yaw senin o leş kocan kimse için hayatının darbesi olmaz merak etme olsa olsa kurtuldu diye şükrü olurciddi ciddi inanmışsınız ya vallahi tebrikler
Ben hırsımı almış olucam
Hpv genital siğil mantar ne anlamadımTatlım bu adam sana aşık. Dediğin gibi o kadınlar hep avuntu hep avuntu.
Sevişip sevişip duşta ağlıyordur adam suyun altında bak. Müzik klibinde gördüm böyle, adam hep ağladı hep alkolizm. Acısından eleminden kederinden sevişti durdu hoyratça. Ama olmadı unutamadı, hiçbir kadın unutturamadı. Nolcak ha? İki hpvnin, genital siğilin, mantarın lafı mı olur karı koca arasında?
Git otur evine, evin hanımı kimmiş göster.
Gider başka bir bekar erkek bulur çok çok. Dua et de hırs yapıp hamile kalmasın elmastan adamını kafeslemek için.O kadın bana Güler mi yoksa hayatının darbesşni mi yemiş olur
Kandır kendini böyle aynen kandır çünkü kocan benim eski karım deli benim onla işim yok diyor sende kendini anca böyle bana gel dedi diye avut ya vallahi çok insan gördüm ama böylesini görmedim git hak ettiğin hayatını yaşaKurtulmasına gerek yok ki şimdi neden gitmiyor kadın ölümüne giriyor eve vallla e göz dönmüş bir kere
Senin hiç gözün dönmemiş ama dimi? Kocam da kocam diye ağlıyorsun buralarda. Merak ettiğim verilen tavsiyeyi dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun? Gidip biraz da kocanın evinde otur ya bu kadar meraklıysan. Gör bakalım bir iki aya dünya kaç bucak.Kurtulmasına gerek yok ki şimdi neden gitmiyor kadın ölümüne giriyor eve vallla e göz dönmüş bir kere
Zührevi hastalıkHpv genital siğil mantar ne anlamadım
En çok da kadından.onu parçalamak çsitorm.kimden kadından mı?
eski sevgilinden peki?
yemeğini temizliğini ütüsünü seksini yaparak ödüllendirecek misin onu?
8 yıldır hayatımda kimse yokncunku hayat bir erkekten ibaret değil kızımla gül gibi geçiniyoruz ya ben hâlâ yazıyorum ama sen anlamıyorsunYa b
en azından herkesin bir düzeni var.bir kahve içecek hayatı paylaşacak bir eşi
Yok ben gitmciem bakın söyledim eve gitmicem .umuyorım ki zamanla alışıcamSenin hiç gözün dönmemiş ama dimi? Kocam da kocam diye ağlıyorsun buralarda. Merak ettiğim verilen tavsiyeyi dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun? Gidip biraz da kocanın evinde otur ya bu kadar meraklıysan. Gör bakalım bir iki aya dünya kaç bucak.
O kadından farkın yok. Bak, ben ikinizi de yargılamıyorum. Ama farkın yok. O da senin yaptığını yapıyor. Yırtınsan da bağrınsan da gerçek bu.Hiç kimse kötü düşünmüyor çünkü ben bir namusluluk yapmıyorum .eski eşimle denemek amaçlı evi getirdik olaylar sarpa sardı sonrasında toparlamaya çalışıyoruz olay bu
Hpv genital siğil mantar ne anlamadım
Helal olsun sen neden boşandın ve yalnız nasıl bir çocukla hele bir kız çocuğuyla8 yıldır hayatımda kimse yokncunku hayat bir erkekten ibaret değil kızımla gül gibi geçiniyoruz ya ben hâlâ yazıyorum ama sen anlamıyorsun