Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kendisi öyle demiyor :)))gel diyor yeni bir kadın olduğu halde gel otur evine diyor .sonra izin alcam işten gelirsin bu hafta diyor mesela

Tatlım bu adam sana aşık. Dediğin gibi o kadınlar hep avuntu hep avuntu.
Sevişip sevişip duşta ağlıyordur adam suyun altında bak. Müzik klibinde gördüm böyle, adam hep ağladı hep alkolizm. Acısından eleminden kederinden sevişti durdu hoyratça. Ama olmadı unutamadı, hiçbir kadın unutturamadı. Nolcak ha? İki hpvnin, genital siğilin, mantarın lafı mı olur karı koca arasında?
Git otur evine, evin hanımı kimmiş göster.

O kadın bana Güler mi yoksa hayatının darbesşni mi yemiş olur
Hahah bu kadın kendini sahi sahi inandırmış ya gerçekten inandırmış yaw senin o leş kocan kimse için hayatının darbesi olmaz merak etme olsa olsa kurtuldu diye şükrü olur ciddi ciddi inanmışsınız ya vallahi tebrikler

Hiç kimse kötü düşünmüyor çünkü ben bir namusluluk yapmıyorum .eski eşimle denemek amaçlı evi getirdik olaylar sarpa sardı sonrasında toparlamaya çalışıyoruz olay bu

Kurtulmasına gerek yok ki şimdi neden gitmiyor kadın ölümüne giriyor eve vallla e göz dönmüş bir kere

Hpv genital siğil mantar ne anlamadım

Kurtulmasına gerek yok ki şimdi neden gitmiyor kadın ölümüne giriyor eve vallla e göz dönmüş bir kere
Kandır kendini böyle aynen kandır çünkü kocan benim eski karım deli benim onla işim yok diyor sende kendini anca böyle bana gel dedi diye avut ya vallahi çok insan gördüm ama böylesini görmedim git hak ettiğin hayatını yaşa

Senin hiç gözün dönmemiş ama dimi? Kocam da kocam diye ağlıyorsun buralarda. Merak ettiğim verilen tavsiyeyi dinlemeyeceksen neden konu açıyorsun? Gidip biraz da kocanın evinde otur ya bu kadar meraklıysan. Gör bakalım bir iki aya dünya kaç bucak.

Yok ben gitmciem bakın söyledim eve gitmicem .umuyorım ki zamanla alışıcam

Hiç kimse kötü düşünmüyor çünkü ben bir namusluluk yapmıyorum .eski eşimle denemek amaçlı evi getirdik olaylar sarpa sardı sonrasında toparlamaya çalışıyoruz olay bu
O kadından farkın yok. Bak, ben ikinizi de yargılamıyorum. Ama farkın yok. O da senin yaptığını yapıyor. Yırtınsan da bağrınsan da gerçek bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…