Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babam işi gereği iki yıl yalnız kaldı, annemi aldatmadı. Ahlaksız ve s..siz biri olsaydı aldatırdı. Babam gibi olan çok erkek var. İçini rahatlatmak için saçma sapan genellemeler yapma
işte benim de babam öyledir hani ama ben Doğu erkeği olup ta yalnız kaldığında sadık kalacak duymadım görmedim

Hiiçç büyük konuşmayın ayrıca şöyle bir şey var ben kendisiyle evlense de ne yapsa da iletişime geçmicem ve her yerden de engelledim ben bu duruma nasıl katlanıcam diye açmıştım konuyu affedeyim diye değil!
Sonrada beddua etmiştiniz hepimize başınıza gelsin diye.

Hiiçç büyük konuşmayın ayrıca şöyle bir şey var ben kendisiyle evlense de ne yapsa da iletişime geçmicem ve her yerden de engelledim ben bu duruma nasıl katlanıcam diye açmıştım konuyu affedeyim diye değil!
Eve döndüğümde koltuk, yatak vs ne varsa değiştireceğim ve onu kadını çağırtıp kapıyı ben açacağım diyen sen değildin sanki

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim

1. Teyzene küfür ediyo hatta bu yüzden 1,5 yıl hapis yatıyo ve bu asla zorunuza gitmiyo
2. Siz hala akıllanmayıp hapiste ki adamdan hiç korkmadan hamile kalıyosunuz
3. 5 günlük lohusayken sizi dövüyo
4. Sizi ALDATIYO
veee
5. Bunca şeye rağmen halaaa affetmekten bahsediyosunuz yok efendim bende de hata var da falan filan... 🤦🏻‍♀️ Yok arkadaş bazen insan başına ne geliyosa hak ediyo cidden! Size üzüldüm desem yalan olur çünkü bilerek ve isteyerek hayatınızı mahfediyosunuz hadi kendinizi düşünmüyosunuz o 2 çocuğa nasıl kıyabiliyosunuz ya??? O çocuklar nasıl bi “aile” ortamında yetişiyolar yazık ki ne yazııık!!! İnşallah bi an önce aklınız başınıza gelir...

işte benim de babam öyledir hani ama ben Doğu erkeği olup ta yalnız kaldığında sadık kalacak duymadım görmedim

Konuyu sinir bozmak için mi açtınız ? İyi gidin aynı evde oturun o zaman ne diyelim size ? Ailenize küfretsin,size küfretsin,arada alışkanlık edinmiş gitsin başka kadınlarla yatsın,siz de kocam o benim diye gurur duyarsınız.Çocuklarınıza harika bir anne örneği olmuş olursunuz eminim.Her çocuğun hayalidir ; annesinin sürekli ezildiğini,üzüldüğünü görmek.

Ahlaksızliğin doğusu, batısı olmaz. Kendinize tutunacak dallar aramayın yahu boşuna.

Siz ev taşıdınız diye de olmamis bunlar.

Eltinizle ailenizin dedikodusuni yapmaktan da utanmıyorsunuz değil mi?

Dayak, aldatma,ailenize tehdit, küfür, hakaret, yetmemiş yetmeyecek belli ki size.

Çalışmak, meslek sahibi olmak tek başına hiçbirsey ifade etmiyor bir kadın için anlamış olduk tekrardan. Eski eşinize hiçbir mecburiyetiniz yok, aileniz arkanızda, mesleğiniz elinizde ama siz eve gidip kadını kocamla beraber karşılayacağim diye planlar yapıyorsunuz 😑

Yanlış hatırlamıyorsam dövecekti demi kadını..
Evet tüm binaya rezil edecekti hatta, bilmiyor ki böyle devam ettikçe kendisini rezil edecek. Tüm bina eski eşinin ve sevgilisinin beraberliğini biliyordur zaten. Azıcık gururu olsa o binaya adım atmaz

Şok oldum okurken
Yapmayın Allah aşkınıza çok şükür ekonomik özgürlüğünüz var.
Yani her şey var eşiniz de yazık size çocuğunuza çocuğunuzu düşünün

Şimdi mantikli dusunelim.Bu adam hapse girmis işsiz güçsüz birisi.İs bulup calisacagida supheli.Siz memursunuz sanirim.Neden ondan üstün vasiflara sahip oldugunuzu gormuyorsunuz.Siz hırs yapmissiniz.Bir kere aldatmasa bile işsiz gucsuz adami sirtinizdami tasiyacaksiniz.Burada bulunmaz nimet olan kocaniz degil.Vurun kıçına tekmeyi sürum sürum surunsun.O hirs yaptiginiz kadin icin boyle pislik bir herifi affetmeyin

Evet tüm binaya rezil edecekti hatta, bilmiyor ki böyle devam ettikçe kendisini rezil edecek. Tüm bina eski eşinin ve sevgilisinin beraberliğini biliyordur zaten. Azıcık gururu olsa o binaya adım atmaz
Doğru hatırlamışım,işin o kısmı feci zaten herkes güme gidecekte farkında değil.
Gururlu bir kadın o işlere kalkışmaz bana göre,adam gibi gider terk ederim evimi.
Nasılsa nikah'ta yokmuş,bas git işte.

KızlR istesem şu an tekrar nikahlanırım .sorun adamın kafasındaki aileme olan takıntılarını gidermek.nikah şimdi yaparım gel gidelim diyim şimdi yapar onla ilgili bir problem yok.adam geçen yazdan beri yalvarıyor gel evine otur diye .en son 3 ay ara verdim hiç gitmedim bir sebepten.o da eve o.. almış gelmezsen. Olacağı bu diyor yaza kadar bekle dedin bana ben de böyle bekliyorum diyor yani gönlünüz olacaksa sevgilim diyim tamam ne kadar takılmışsınız kocam dememe.ayrıldıktan beri öyle devam ettik imza filan boş bu önemli olan sonraki yaşantı ayrılmadık yani biz hiç
He he ayrılmadınız adam sizi aldatmış haala neyin derdindesiniz. Gidin affedin adamı Allah aşkına ya bu kadar insan yazmış anlatmış ama siz gram anlamamışsınız bu kafayla anlamazsınız da!
Çocuklarınızı ailenize mi bırakıyosunuz ya da çocuk esirgemeye mi veriyosunuz onların iyiliği için önce bunu bi halledin. Sonra saçma sapan hayatınıza devam edersiniz. Allah akıl fikir versin cidden bazı kadınları anlamıyorum ya 🤦🏻‍♀️ akıl tutulması cidden normal değil yani bu zihniyet!

Hakikaten aylarca yalnız kalıp aldatmayan bir koca var mıdır ya da sadece ben eşimi tanıdığım bildiğim için mi böyle sanıyorum
Var tabi olmaz mı ya seven adam sadık adam yapmaz. Bu düşünceyle daha çok aldatılırsınız kusura bakma . Sizin bu düşünceleriniz kocanızı arsizlastirmis . Yakında yalnız kalmasına gerek kalmaz sen evdeyken de getirir eve kadın. Siz bunu da normal karşılarsınız. Pek normal gelmediniz bana bi doktara gidin

Hakikaten aylarca yalnız kalıp aldatmayan bir koca var mıdır ya da sadece ben eşimi tanıdığım bildiğim için mi böyle sanıyorum
Birincisi gaz veren dediği kişi aileniz sanırım eltiniz onlardan uzak dur diyor. Tövbe. Ikincisi her erkek aldatmaz. Kendinizi kandırmayın. Üçüncüsü aldatan erkek de vardır tabii hatta kadın da olabilir. Ama bunu köşe bucak saklar. Eve getirip bizim yatakta yatıyoruz demez vs. Yok artık. Eşiniz sizi tanıyor ve böyle yapmakta beis görmüyor. Başka kadın olsa yapamaz bence böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X