Eşim beni aldatıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hayatimda sizin kadar gurursuz bi kadın görmedim yahu
. Kadına bak kocasının yaptıklarını normallestiriyo her erkek yapar diyo . Şaka gibi ya. Git yasa evinde nikahsız, sen sevgilin ve diğer sevgilisi . Midem bulandı. Allah aşkına daha fazla akıl vermeyin bu kadına. Zihniyeti normal değil

KızlR istesem şu an tekrar nikahlanırım .sorun adamın kafasındaki aileme olan takıntılarını gidermek.nikah şimdi yaparım gel gidelim diyim şimdi yapar onla ilgili bir problem yok.adam geçen yazdan beri yalvarıyor gel evine otur diye .en son 3 ay ara verdim hiç gitmedim bir sebepten.o da eve o.. almış gelmezsen. Olacağı bu diyor yaza kadar bekle dedin bana ben de böyle bekliyorum diyor yani gönlünüz olacaksa sevgilim diyim tamam ne kadar takılmışsınız kocam dememe.ayrıldıktan beri öyle devam ettik imza filan boş bu önemli olan sonraki yaşantı ayrılmadık yani biz hiç
adam sizi sadece kendini tatmin edecek biri olarak göruyor demek ki.
gelmezsen aha boyle olur falan diyor.

He he ayrılmadınız adam sizi aldatmış haala neyin derdindesiniz. Gidin affedin adamı Allah aşkına ya bu kadar insan yazmış anlatmış ama siz gram anlamamışsınız bu kafayla anlamazsınız da!
Çocuklarınızı ailenize mi bırakıyosunuz ya da çocuk esirgemeye mi veriyosunuz onların iyiliği için önce bunu bi halledin. Sonra saçma sapan hayatınıza devam edersiniz. Allah akıl fikir versin cidden bazı kadınları anlamıyorum ya 🤦🏻‍♀️ akıl tutulması cidden normal değil yani bu zihniyet!
Ayrılmadık evet 2019 doğumlu bebeğim var

Ben hayatimda sizin kadar gurursuz bi kadın görmedim yahu
. Kadına bak kocasının yaptıklarını normallestiriyo her erkek yapar diyo . Şaka gibi ya. Git yasa evinde nikahsız, sen sevgilin ve diğer sevgilisi . Midem bulandı. Allah aşkına daha fazla akıl vermeyin bu kadına. Zihniyeti normal değil
Nikah şimdi kıyarım nikahsız olmaktan dem vurmuşsunuz sorun o değil .gurursuz diyorum ya o zaman Türkiye’deki çoğu kadın gurursuz ben bir o.yüzündnen bu duruma düşmeyi kabul edemiyorum .ben gittiğim an bu olay biter .

Birincisi gaz veren dediği kişi aileniz sanırım eltiniz onlardan uzak dur diyor. Tövbe. Ikincisi her erkek aldatmaz. Kendinizi kandırmayın. Üçüncüsü aldatan erkek de vardır tabii hatta kadın da olabilir. Ama bunu köşe bucak saklar. Eve getirip bizim yatakta yatıyoruz demez vs. Yok artık. Eşiniz sizi tanıyor ve böyle yapmakta beis görmüyor. Başka kadın olsa yapamaz bence böyle.
Önceden olsa asla böyle yapamazdı şu an olaylar öyle raddeye geldi ki sen hakettin bunu durumuna geldi iş.önceden tabi ki asla böyle bir şey yoktu olamazdı da

Nikah şimdi kıyarım nikahsız olmaktan dem vurmuşsunuz sorun o değil .gurursuz diyorum ya o zaman Türkiye’deki çoğu kadın gurursuz ben bir o.yüzündnen bu duruma düşmeyi kabul edemiyorum .ben gittiğim an bu olay biter .
Hayır Türkiye de çoğu kadın gurursuz değil. Hele işi gücü varsa hiç değil. Bir kere aldatmış ve bir seferlik affetmiş kadınlar vardır ama sizin şekilde aldatılip işi olduğu halde hala böyle konuşan kaç kadın olabilir? Tüm kadınları kendiniz gibi görmeyin. Bizim cinsimizi de küçük düşürmeyin. Biz kadınlar olarak çok güçlü, erkeklerden bile gucluyuz.

Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş imkanları kısıtlı vs olduğu için kavga etmeye başladı hatta tayinime yardımcı olan teyzeme sürekli olarak küfür etti ve kendini cezaevine attırdı.6 ay kapalı 1 sene açık olmak üzere 1.5 sene Cezaevinde kaldı.açık cezaevine girmeden ben hamile kalmıştım.izne çıktığında 5 günlük lohusayken beni dövdü neden benim dediklerimi dinlemedin ben hapistektenn diye ben de bunun üzerine o tamamen çıkınca ailemin yanına gittim .çok sözler verdi yalvardı daha olmucak vs.ama bu arada kadın bulmuş eve getiriyor .kadına bir sürü mesaj attım evime girme diye girmeye devam ediyor çilingirle girerim diyorum yok.evde plastik çatallar parfüm kutusu diş fırçası bile gördüm ya şimdi gel ya da ben bu kadını eve almaya devam ederim diyor ben de tam düzelmeden gitmek istemiyorum .ne yapcaz kızlar sinirden ölmek üzereyim
Sizde kadının yarım kalan parfümlerini sıkınıp,kocamdır diyecek kadın vaybı aldım.
Cidden yazık.
Ne yapabilrsiniz acaba düsünelim?Sacı bası mı değistirseniz?
Kilo mu verseniz ?
Bosanmyacagınıza göre herhlde bakım islerine falan girersiniz:kahve:

adam sizi dövmüş farkindasiniz degil mi ?
dayak yemeyi gururunuza yediriyorsunuz ama aldatilmak mi zor geliyor ?

Hayır Türkiye de çoğu kadın gurursuz değil. Hele işi gücü varsa hiç değil. Bir kere aldatmış ve bir seferlik affetmiş kadınlar vardır ama sizin şekilde aldatılip işi olduğu halde hala böyle konuşan kaç kadın olabilir? Tüm kadınları kendiniz gibi görmeyin. Bizim cinsimizi de küçük düşürmeyin. Biz kadınlar olarak çok güçlü, erkeklerden bile gucluyuz.
ZAten ilk defa oldu daha önce böyle bir olay yaşamadım da görmedim de ilk defa .benim kimseyi küçük düşürme gibi bir gücüm etki alanım olamaz .sadece güçsüzlüğümü anlatıyorum

Valla 36 yaşındayım kimseyi görmedim bir sen böylesin Türkiye'yi karistirma bu pisliğe her mesajında herkes böyle gibi konuşmuşsun merdiven silip boşanan kadınlar var ama sen alismisdin bu hayata

ZAten ilk defa oldu daha önce böyle bir olay yaşamadım da görmedim de ilk defa .benim kimseyi küçük düşürme gibi bir gücüm etki alanım olamaz .sadece güçsüzlüğümü anlatıyorum
Ilk defa oldu derken:))) kadınların çoğu mu gurursuz, kadınların çoğu mu ezik o zaman diyerek gayet kadınları aşağı gösteriyorsunuz kendinizce. Kendinize yandas arıyorsunuz ama sizin gibi aldatılan yoktur ya... herhalde en son kuma olarak yaşarsınız siz ben diyim.size.

Valla 36 yaşındayım kimseyi görmedim bir sen böylesin Türkiye'yi karistirma bu pisliğe her mesajında herkes böyle gibi konuşmuşsun merdiven silip boşanan kadınlar var ama sen alismisdin bu hayata
dünya görüşü o kadar dar kı herkesi kendi etrafinda ki kadinlar gibi görüyor.

Sizde kadının yarım kalan parfümlerini sıkınıp,kocamdır diyecek kadın vaybı aldım.
Cidden yazık.
Ne yapabilrsiniz acaba düsünelim?Sacı bası mı değistirseniz?
Kilo mu verseniz ?
Bosanmyacagınıza göre herhlde bakım islerine falan girersiniz:kahve:
Kadının yarım kalan parfümü mü?evi komple değiştiririm ben eğer eşim kendine inandırırsa .öyle diğer kadını görmediğim için ve benden de genç olmadığı için hatta 3 yaş büyük olduğu için bakım işlerine de gerek yok.kendime göre bakımlıyım.

H,ç bir kadın bu kadar sizin gibi gurursuz olamaz.
Gitmeyi düşündüğünüz yer koca kişiyle yaşadığınız yer demi.

Ilk defa oldu derken:))) kadınların çoğu mu gurursuz, kadınların çoğu mu ezik o zaman diyerek gayet kadınları aşağı gösteriyorsunuz kendinizce. Kendinize yandas arıyorsunuz ama sizin gibi aldatılan yoktur ya... herhalde en son kuma olarak yaşarsınız siz ben diyim.size.
Cidden benim gibi aldatılan kadın hiç yok mu gerçekten ben yanlış biliyormuşum.görümcemi gerçekten evlenmek üzere evden kovdu kocası.3 ay sonra aldı tekrar o kadın kendisini terk edince.bizde böyle bir durum yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X