• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benden uzak gibi

Esimle birlikte vakit geciremez olduk bide kizimiz var ikimizde isteyiz o da aksam geliyor yorgun oluyor beyni dolu oluyor. Ben alakadar olmadigi icin ona surekli kiziyorum bagiriyorum en son 2 gun once tartistik ilgisiz oldugunu soyledim. Benim onu surekli azarladigimi artik sesime bagirisima aldiris etmedigini kulaginin alistigini ve ben ne yaparsam yapayim ayni kalacagini soyledi ve abarttigimi soyledi isten geldiginde ben uyuyor oluyorum kalıyorum yarim saat oturuyoruz ve uyumak istiyor ben onunla film izlemek konusmak istiyorum ama olmuyor kendimi biraz uzak tutmak yada ona ilgisiz davranip ayni seyi hissettirmek istiyorum ne yapabilirim sevgisinden suphem yok ama alışkanlık obje haline gelmis gibiyim.

canınız sıkıldıkça üyelik mi alacaksınız?

Ben kızım olmadan hicbir yerde mutlu olamam onda kalir aklim yapamam
İ
şten geliyorsunuz, kızınız evde ve siz uyuyorsunuz? Merakımdan soruyorum nasıl uyuyorsunuz, kızınızla oynamıyor musunuz, o sizi özlemiş olmuyor mu?

Ayrıca birkaç hafta uyumayın, eşiniz gibi siz de ayakta durum, belki fiziksel olarak onun nasıl hissettiğini anlarsınız.

Esimle birlikte vakit geciremez olduk bide kizimiz var ikimizde isteyiz o da aksam geliyor yorgun oluyor beyni dolu oluyor. Ben alakadar olmadigi icin ona surekli kiziyorum bagiriyorum en son 2 gun once tartistik ilgisiz oldugunu soyledim. Benim onu surekli azarladigimi artik sesime bagirisima aldiris etmedigini kulaginin alistigini ve ben ne yaparsam yapayim ayni kalacagini soyledi ve abarttigimi soyledi isten geldiginde ben uyuyor oluyorum kalıyorum yarim saat oturuyoruz ve uyumak istiyor ben onunla film izlemek konusmak istiyorum ama olmuyor kendimi biraz uzak tutmak yada ona ilgisiz davranip ayni seyi hissettirmek istiyorum ne yapabilirim sevgisinden suphem yok ama alışkanlık obje haline gelmis gibiyim.
Nedense çivi çiviyi çözer mantığı gibi. Sorunlarımızıda sorun çıkartarak çözmeye çalışıyoruz. Huyuna gitmeye çalışın. O şuan dünyasını kapatmış. İlk olarak dünyasına girmeye çalışın zamanla konu konuyu açar. Mesela sitem etmek yerine iş nasıldı günün nasıl geçti. Vs gibi beklentisiz cümlelerle yola başlayabilirsiniz. İyi der geçiştirir yılmayın. Sonra başka basit soru yemek iyi miydi sonra ortak bir kişinin masumca dedikodusunu yapın. Aa bak şunlar evleniyomuş duydun mu gibi zamanla konuşmaya başlarsınız iyice yumuşadığında da ben dili ile. Yani ben şu konuda çok üzüldüm. Kadın olarak sevildiğimi hissetmek istiyorum. Senin benden istediğin birşey var mı. Gibi Kendi konularınıza giriş yapın. Bağırıp çağırmak konuşma şekli değildir. Arada ipler kopar hepsi bu bu işe yarar sadece.

Daha ilgili olun, suçlamaktan vazgeçin bir de öyle konuşun. Tatlı dille sorunu anlatırsanız hoş sohbetle sorunu halledeceksiniz.

Back