- 14 Ekim 2021
- 44
- -1
- 1
- 25
emin olun saatlerce konuştum dir dir yaptin dediOturup güzelce konuşmayı deneyin bi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emin olun saatlerce konuştum dir dir yaptin dediOturup güzelce konuşmayı deneyin bi de
Normalde sakince konusurum ama konusurken umursamaz takiliyor delleniyorum sizce ben simdi arama mesafe koyup tartismamakla umursamamakla iyi edermiyimSorunlarınızı sakin bir üslupla oturup konuşmanız gerek. Dışarı yemeğe çıkalım mı? diyin. Yada ne biliyim bir şeyler ikram edin, konuşmak ister misin? Ben konuşmak istiyorum diyin. Ama sakin başbaşa oturun ve konuşun.
Böyle bağırarak azarlayarak olmaz. Çok itici bir davranış.
Bir müddet uzaklaşmanız gerekecek o zaman. Üstüne gitmeyin. Sizde eşinizde yalnız kalın. Bu durum uzun bir süre devam eder ve çözüme kavuşmazsa çabalamazsa gerekli işlemleri başlatabilirsiniz.Normalde sakince konusurum ama konusurken umursamaz takiliyor delleniyorum sizce ben simdi arama mesafe koyup tartismamakla umursamamakla iyi edermiyim
O zaman uzaklaşmanız ve farklı şeylere yönelme kaçınılmaz olacaktır maalesefBen kızım olmadan hicbir yerde mutlu olamam onda kalir aklim yapamam
Yani soyle ben esimi evliligimi kurtarmak istiyorum bugun beni aradiginda kendisiyle tartismak istemedigimi ve bazi seyleri kaldiramadigimi alakasinin benden yana olmayisini ve artik konusmaktan vazgectigimi soyledim 1 saat sonra kapi caldi bana yemek getirmis optu sarildi gitti sanki mutlu gibi bende biraz tuhaf oldum sevinemedimBir müddet uzaklaşmanız gerekecek o zaman. Üstüne gitmeyin. Sizde eşinizde yalnız kalın. Bu durum uzun bir süre devam eder ve çözüme kavuşmazsa çabalamazsa gerekli işlemleri başlatabilirsiniz.
O zaman uzaklaşmanız ve farklı şeylere yönelme kaçınılmaz olacaktır maalesef
SaolunO zaman uzaklaşmanız ve farklı şeylere yönelme kaçınılmaz olacaktır maalesef
Evet hirla gurle olmuyor daha kotu oluyor bu dogru ama ona ilgisiz davransam duzelmez mi hic denemedim daha dogrusu tam yapacakken gelip güzel davrandi hep ikilemde kaldimBoyle adamlar degismez uzgunum. Iyiye gitmeyi birak zaman gectikce kotuye giderler. Ilgisiz adamla yasamak zordur ya kabullenip sakinleseceksiniz yada bosanacaksiniz boyle hir gurle duzelmiyor tecrubeyle sabittir.
Gitti derken nereyeYani soyle ben esimi evliligimi kurtarmak istiyorum bugun beni aradiginda kendisiyle tartismak istemedigimi ve bazi seyleri kaldiramadigimi alakasinin benden yana olmayisini ve artik konusmaktan vazgectigimi soyledim 1 saat sonra kapi caldi bana yemek getirmis optu sarildi gitti sanki mutlu gibi bende biraz tuhaf oldum sevinemedim
Gitti derken nereye
Dediğim gibi onun yaptıgını sizde yapın uzaklasın.İsyerine
Saolun bu arada siz kaç yasindasinizDediğim gibi onun yaptıgını sizde yapın uzaklasın.
29Saolun bu arada siz kaç yasindasiniz
Arkadaş olmak ister misiniz sizden bayağı fikir alabilirim sanirim bende 22
Boyle diyorsaniz bu dediklerim daha da kacinilmaz olur. Siz artik kendisiyle, esiyle mutlu olmayan , sadece bir anne olan ve annelikle mutlu olan, kendisini yok saymis bir kadin olarak bu sonuc normal geldi bana.Ben kızım olmadan hicbir yerde mutlu olamam onda kalir aklim yapamam
SaolunValla türk erkeklerinin cok buyuk bir bolumunun cocuktan sonra saldigini, baska seylere, hele de karisi fiziksel olarak evlendigi goruntusunden uzaklastiysa baska kisilere yoneldigini dusunuyorum.
Cocuksuz eslerde genel olarak bi sevgili flört durumu, cocuklularda bir ilgisizlik alakasizlik, nasilsa bu saatten sonra evde cocuguma bakar istese de baska bisey yapamaz dusuncesinin verdigi rahatlikla bir bosvermislik gozlemliyorum.
Boyle diyorsaniz bu dediklerim daha da kacinilmaz olur. Siz artik kendisiyle, esiyle mutlu olmayan , sadece bir anne olan ve annelikle mutlu olan, kendisini yok saymis bir kadin olarak bu sonuc normal geldi bana.
Uzgunum ama erkekler zaten kadinlar kadar bebek yapalimmmm diye yanip tutusmuyor, yaptiktan sonra da kendi hayatindan bu derece feragat etmiyor, siz de esinizin yaptigi gibi baska seylere de vakit ayirmazsaniz uzgunum ama ortak noktada bulunamazsiniz..
Eski sevgilim falan değilsiniz umarım.Arkadaş olmak ister misiniz sizden bayağı fikir alabilirim sanirim bende 22
Size özelden mesaj attim profilime bakin benziyor muyumEski sevgilim falan değilsiniz umarım.
Tamam.Size özelden mesaj attim profilime bakin benziyor muyum
Duzelmez bosuna ilgisiz davraniyormus gibi yapip beklenti icerisine girmeyin daha beter yipranirsiniz. Bakin bunu yasayan biri olarak soyluyorum. Esinizi kendi haline birakin kendinize odaklanin. Beklentilerinizi dusurun. Bir birey olarak mutlu olmaya calisin. Mutlulugunuzu ona endekslemeyin. Bazi erkekler vefasizdir bencildir. Kendilerinden baskasini dusunmezler esimi nasil hosnut edebilirim gibi bir tasalari olmaz. Dedigim gibi boylelerinin ipini salmak gerek aslinda ama ortada cocuk var bosanmayi dusunmuyorsaniz esinizin ilgisizligiyle yasamayi ogrenmeniz daha dogrusu kabullenmeniz lazim.Evet hirla gurle olmuyor daha kotu oluyor bu dogru ama ona ilgisiz davransam duzelmez mi hic denemedim daha dogrusu tam yapacakken gelip güzel davrandi hep ikilemde kaldim