Eşim benden önce..

Madem kendi fikriniz var ve bizim fikirlerimize önem vermeyeceksiniz neden konu açıp sordunuz o zaman?
Ben nerede erkeğe serbest kadına yasak dedim, ne sandığımı nereden biliyorsunuz?
Kadınlığınıza ağır gelen bir durumsa sizin deyiminizle zina yapmış bir adama neden arka arkaya iki çocuk verdiniz? Bu durumu kabullenemeyecek olan insan en başından bitirirdi ilişkisini...
Önünüze geleni, fikri size ters olanı çatır çatır yargılayıp kategorize edip sonra yargılayamazsınız demek de ayrı bir ironi...
Erkeğe serbest demedm diyosun Namusu bekarete bağlamayın diyosunuz çelişkili konuşuyosunz.
Ve siz beni anlamamışnz. 2 çocktan snra öğrendm bunu.

Geçmişi boşver. Benim eşiminde bende önce ilişkileri vardı. Hatta kızın birini tanıyorum. Ama bunu düşünerek nereye kadar? Sonuçta çoğu kişi ilk tanıştığı insanla evlenmiyor. Hem hamilesin bak. Anlıyorum seni bende bu aralar fazla duygusalım. Hiç canını sıkma. Düne bakarak yaşamak çok zor.

Benm içn önemli bi durum ki buraya konu açmışm . Başkasıyla yatmak hiç önemli değil isteyen isteyenle yatar sonrada karısına çok rahat yalan söyleyebilr diyenler yazmasa daha makbul.

Geçmişi boşver. Benim eşiminde bende önce ilişkileri vardı. Hatta kızın birini tanıyorum. Ama bunu düşünerek nereye kadar? Sonuçta çoğu kişi ilk tanıştığı insanla evlenmiyor. Hem hamilesin bak. Anlıyorum seni bende bu aralar fazla duygusalım. Hiç canını sıkma. Düne bakarak yaşamak çok zor.
Haklısın.. Düşünmemek en iyisi :KK61:

Önceden söylemeli idi. Söylemedi ise de sonsuza dek susmaliydi.....
Durduk durduk ne söylüyor ya..

Erkeğe serbest demedm diyosun Namusu bekarete bağlamayın diyosunuz çelişkili konuşuyosunz.
Ve siz beni anlamamışnz. 2 çocktan snra öğrendm bunu.

Namusu bekarete bağlamam çünkü namus beyindedir bence. Sevişen insan namussuz değildir. Hırsızlık yapan, onun bunun karısına kızına göz diken, hile yapan insan namussuzdur. Yani çelişkili konuşmuyorum. Erkek kadın ayırmıyorum bu konuda. Erkeğe ne kadar tolerans gösterirsem kadına da o kadar gösteririm.

Ne anlattıysanız onu anladım ben. Sizin söyledikleriniz yine de absürt. Kadınlık gururunuzun kaldıramadığı bir şeyi yapmış adamla hala nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Sizin tabirinizle kirli bir adam nasıl çocuklarınızın babası olacak?

Mesele sizin kadınlık gururunuz mu yoksa konunun en başında söylediğiniz gibi sizinle sevişirken eski sevgililerini düşünmesi mi? Mesele kıskançlık mı yoksa eşinizin zina yapmış olması mı? Hadi çekinmeyin itiraf edin...

Her kavgada en ağır kelimeler kullanilip sonra nasil normale donuluyor ben o kismi amlayamadim.

Namusu bekarete bağlamam çünkü namus beyindedir bence. Sevişen insan namussuz değildir. Hırsızlık yapan, onun bunun karısına kızına göz diken, hile yapan insan namussuzdur. Yani çelişkili konuşmuyorum. Erkek kadın ayırmıyorum bu konuda. Erkeğe ne kadar tolerans gösterirsem kadına da o kadar gösteririm.

Ne anlattıysanız onu anladım ben. Sizin söyledikleriniz yine de absürt. Kadınlık gururunuzun kaldıramadığı bir şeyi yapmış adamla hala nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Sizin tabirinizle kirli bir adam nasıl çocuklarınızın babası olacak?

Mesele sizin kadınlık gururunuz mu yoksa konunun en başında söylediğiniz gibi sizinle sevişirken eski sevgililerini düşünmesi mi? Mesele kıskançlık mı yoksa eşinizin zina yapmış olması mı? Hadi çekinmeyin itiraf edin...
He cnm he ondan. Anladğn gbi hıhı :KK51:

Ben de bundan muzdariptim kısa bir zaman öncesine kadar. Ama şuna bakmak gerekiyor, bu adam şu an senin yanında mı? Evet. Senin kocan mı? Evet. Gerisi boş inan. Geçmişi değiştiremezsin kendine takıntı yaptığınla kalırsın.

Bu konunun aynısını ben de açmıştım 3 4 gün önce ben de deli gibi sevdiğim sevgilimin benden önce birileriyle birlikte olduğunu ve geneleve gittiğini ogrendim seni en iyi ben anlarim yani ... deliye döndüm cok sevdiğin adam bunlari düşünmek sindirmek cok ama cok zor ama sonra görüştük sonucta geçmişte olan şeyler geçmişe bu kadar takılırsan mutlu yarınlari yasiyamazsin ben çok düşündüm agladim ayrılmayi bile düşündüm mahvoldum ama sonuçta bu olayın bir geri dönüşü yok ben kendimi su an yanimdaysa beni seviyorsa sadiksa problem yok diyerek sakinlestirdim mantikli düşününce gerçekten de oyle dusunmeyin böyle şeyleri çocuklarinizla ilgilenin evliliginize bakın :)

Sizden öncesinin ne önemi var ? Şuan bu adam sizin Eşiniz ve evlatlarınızın babası. Hala eskilerde olsa aklı, sizle degil onlarla olurdu; benimle olacaksın diye kafasına silah falan dayamadiysaniz tabi.. Ne yaşanmış olursa olsun geçmişe mazi denir. Sindirilemeyecek hiçbirşey yok; çünkü siz o zaman onun hayatında değildiniz. Ve hayatinda olmadiginiz meseleler icin onu suclamaya da hakkiniz yok. Böyle gereksiz meselelerden evliliğinizi zedeleyip kendinizde boşuna soğutmayin..

aynı durum bende de var :KK70::KK70::KK70:
tam gaz devam :KK70::KK70::KK70:
Arada ben de anlattiriyorum masal geliyor, bir kere koreli dedi koreli dedi yani koreliyle takilmis, uzgunum ama o gunden beri kore savasina bakisim eskisi gibi degil :KK70: Allahin pis korelisi, sen nasil benim gelecekte kocam olacak adamla bi zamanlar takilirsin :p kim ya hong mudur nedir onun roket atarina hedef olasicaaaaaa :KK70:

Canim benim ben de bir zamanlar senin gibi düşünüyodum ki konuda açmıştim..SINDIREMIYORDUM DURDU YERE Aklına GELIR di tartışma tartışma inan evde kaç tlf kırıldı yanında ld tv laptop olmadık zararlar sonra ne oldu hastalığı tetikledi okb ilaç tedavisi falan filan yani kendine yaparsın ve sunum demek istiyorum yaklaşık 3 ay önce canım babamı kaybettim ve anladım ki her şey boş hiç bi acı sevdiğinin kaybetmek kadar acı değil. .o yüzden umursama Ailene sarıl inan günün tadını cikar

Benim esim benden lnce degil 3 kesin 10 kisiyle belkide daha fazla kisiyle birliktw olmus .
Gecmisi beni ilgilendirmez...
Ben benden sonrasina bakarim, sende öyle yap hem coxuklariniz var neden durup durup kafani karistiriyosunki ..

Kendinize güveniniz gitmiş anlaşılan böyle Şeyler düşünüp hamilelikte üzmeyin kendinizi adam sizinle evlenmiş üstelik çocuklarınızda var neden düşünsün ki onları ÇOĞU kişinin eşi evlenmeden önce mutlaka yapmıştır zaten ozaman herkez paranoyamı olsun

Ayyy ne pis seyler bunlar, insan insanla hic sevisirmi? Ne igrenc seyler bunlar, hemde 3 keree :KK12:

Son düzenleyen: Moderatör:
senden öncekiler seni ilgilendirmez seni ilgilendiren senden sonraki hayatıdır boş yere düşünüpte strese sokma kendini

Bence kendinizi yemeyin olan olmuş iki çocuğunuz varmış. Ne yapalım birlikte olduysa oldu keşke olmasaydı ama bunu düşüne düşüne ömür geçirmek çok saçma...allahla kendi arasında olan bir mesele üstelik sizi de ilgilendirmiyor...bence anlatılmaması gerek kadın olsun erkek olsun evlilik öncesi ilişkiler anlatılmamalı. hastalık kapma durumu olur ya da çok fazla sayıda ilişki olur o başka...
Kendinizi üzmeyin bir hata etmiş günaha girmiş gibi düşünün...

X