- 25 Ocak 2011
- 327
- 21
- Konu Sahibi poyrazmurat
arkadaşlar benimde bir derdim var nolur bi yol gösterin. ben 2,5 senelik evliyim henüz çocuğum yok. bundan bir hafta önce eşime 300 tl vermiştim kredi kartının son 300 tl borcu kalmıştı onu kapatsın kartı da iptal etsin diye. bizde 2 tane kart var ve birini kapatalım dedik. fakat o parayı yatırmış kartı kapatmamış. neden diye sordum açık kalsın ne olacak dedi. suratından da bişey olduğunu anladım biraz üstüne gidince herşeyi itiraf etti. kredi kartının 2000 tl borcu varmış aslında. sadece o olsa yine iyi. 3 bankadan ayrı ayrı toplam 10,000 tl kredi çekmiş. diğer kartında 3,000 tl borcu vardı ondan haberim vardı zaten ama sonuç olarak toplam bi 15,000 tl borç var şuanda ve ben napabilirim bilemiyorum. at yarışı oynamış kredi kartlarından çekmiş kartları kapamak için kredi çekmiş kredi taksitlerini ödemek için tekrar kartlardan çekmiş ve böyle böyle batmış. bir kredinin 6 ayını ödemiş birinin 12 ayını ödemiş birinide yeni çekmiş daha. yani nerdeyse 1,5 sene ayakta uyutmuş beni. beni en çok üzen de bu zaten. kiradayız özel sektörde çalışıyoruz 2 maaş toplam 2200 tl gelirimiz var. bunların dışında başka herhangi bir borcumuz yok. dün 4 tane banka gezdim 15,000 tl çekip bi yere borçlanalım dedim. bütün kredi kartlarıda dahil hepsini kapatamak istedim ama maaşım asgari ücretten gözüktüğü için çıkmıyor. eşiminde üstünde 3 kredi var diye o da alamıyor. benim ailemin durumu kendilerine kadar. olsa da onlardan isteyemem. bi daha onu hiç affetmezler. eşimin ailesinde de yok. dedesi zengin ama onada annesi söyledi onun da umurunda değil. eski konularımda yazmıştım dedesinin mütehaite verilecek yerleri var ama bir türlü veremiyorlar. zaten adam benim eşimin kumar borcunu ödemek zorunda değilki haklı olarak. napacağımı şaşırdım gerçekten bir haftadır hiçbirşeyden zevk alamıyorum ne olur yardım edin kızlar.