Esim benden bir sey mi sakliyor?

Evimizdeki varligini ozledim diye bir cumle kurdugu icin ben evimize gidelim dedim. Evet bu cumleyi kuran adam neden gitmek istemez ben de ordayim
e hamileliğiniz riskli ya ondan istemiyor. evde tekken başınıza bir şey gelirse diye korkuyordur. çok da geçerli bir sebep değil mi bu?

Sevgili absolut, adam beni eve dondurmuyor. Surekli evde yalnizsin ben cok uzagim sen yalniz kalamazsin olmaz, ya dogum baslarsa sana kim yetisecek gibi seylerle beni uzak tutuyor.
Çocuk doğunca ne olacak? Daha bebek ufak annende kal, başınıza bir iş gelecek mi diyecek?
Birçok kadın hamileliğini çalışmıyorsa evde yalnız geçiriyor. Aileniz de arabayla yakın mesafedeymiş. Sıkıntı geçtiyse evinize dönmek için izin istemenize gerek yok ki

Cok haklisiniz, ki zaten buraya yazma sebebim de gormedigim ve akil edemedigim noktalar konusunda bilinclenmek. Tesekkur ediyorum ve buyuk olasilikla bugun evime geciyorum.

Bakin ister kadin olsun ister erkek bir insanin ahlaki degerlerini zedeleyecek soz ve davranişlardan uzak durmak gerekir. Sizin eşinize evde gormemi istemedigin birsey var mi dediginizde buyuk ihtimal kadjn getirmesini kastediyorsaniz bu eşinize hem de şu demek 'senin eşin hamileyken eve kadin getirecek kadar şerefsiz olduğunu dusunuyorum'. yani eşinizin size ettiyi kufurle sizin eşiniz hakkinda dusundukleriniz ayni duzeyde yanliş ve onur kirici. Zaten o eylemde bulunan insan asla duzgun insan olamaz ve bunu siz farketmişsinizdir de. Yok eşim çok duzgun biridir diyorsaniz 2 gun ayri kalmayla akliniza başka şeyler geliyorsa çok sorun vardir. Hem zaten yarin gelicem demiş. O gun yorgun olmus ola bilir. Işde sıkıntilari yuzunden keyifsiz olmuş ola bilir. Tabiki gelme demesinin sizi uzmesi çok normal ama olaylari o yere getirmemeniz gerekirdi ikinizin de. Annenlerde kalmaya gelince. Eger durum musaitse annen sizde kalsin. 3 gynde bir gitsin bir kaç gunluk yemeyini yapsin yine size gelsin. Ya da akşama kadar kalsin gitsin. 15 dakika uzak bir yol degil. Şu an Zor zamanlarinda eşinin yaninda ol. Bu konuda da ikinizin de hatasi var.

Cok guzel yazmissiniz tesekkurler keske ben de o an bu empatiyi yapabilecek olgunlukta yaklasabilseydim konuya.

Bence siz hassas, eşiniz de yoğun ve sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Kuruntu olabilir gibi geldi. İçinize sinecekse evinize ugrayin

Bebeğini düşündüğü için reddettiği fikri neden aklınıza gelmiyor? Çünkü hormonlar doğum stresi sadece kuruyorsunuz bence ... bebeğinize yazık bence böyle yapmayin

Arac kullaniyorsaniz ona demeden eve gidip bir baksaydiniz
Zaten ettiği laf yenilir yutulur cinsten değil de terbiyesizlik etmis

Evet hayvan gibi tepki vermis ama bence bisey sakladığından degil, bin türlü dertle ugrasirken siz sacma bi sebepten darladığınız icin delirmiş. Araba kullanacak kadar iyiyseniz gidin bakin bu kadar uzatmak yerine. Hatta araba kullanan evinde de kalabilir yani ne gerek var ??

Aynen ben de ölüyorum bu anasının evinden çıkamayanlara. Konu sahibi su an iyilesti mi bilmem de tamamen yatış tavsiye edilmis, hadi neyse de. Hicbir sorunu olmadığı halde hamile kalinca dogurunca anasının evine yapisil, sonra kocamla aram bozuldu diye aglayan kadinlar ..... üfff cok sacma

Arada bir uğrasaydın keşke evine. Tekrar annene dönerdin. Eve birinin girdiğini hemen anlardın zaten. Yıkanan bardak tabaklara bak yeter. 2 tabak 2 bardak gibi şeyler senin koyduğun gibi durmuyorsa anlarsın.

Bence şüphelenmekte çok haklısınız. Zaten hamilesiniz, eşinizle vakit geçirmeyi isteyeceksiniz doğal olarak. Hani gerçekten bir şey saklamıyor olsa bile daha duyarlı olmalı eşiniz. Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeginizi kucagınıza.

Guncel, evimdeyim dunden beri ondan once gittim. Suphelendigim gibi hicbir durum da yoktu bos kuruntu yaptigimi anladim. Evin civisi cikmis muhtemelen toparlamadan gelmemi istemedi. Cok tesekkur ederim olumlu olumsuz tum yorumlariniz icin.

Sürekli

Öncelikle şunu sormak istiyorum öyle yorum yapacağım ona evlilik süreciniz de güvenmediğinizi telefonla ilgili ithamlar yaptınız mı laf çakma vs

Ee çok basit eşinden habersiz yolla birini eve hatta tanidigin varsa kurye kiliginda gonder trendyol filan desin zilde elinde poşet filan bi baksin neler dönüyor. Öyle bağırmayla olmaz o işler korkmicaksın. Skeni skcen erkek diye bi sk onlarda yok. Habersiz yap. akşam eşin iş çıkışına filan bi bak bakalım neler oluyor. Azmış bu adam hamileliğin de son evresinde cacık olmasın evliliğiniz.

Sizin orada kurye eve mi girip araştırma yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…