- Konu Sahibi Cekubalimmm
-
e hamileliğiniz riskli ya ondan istemiyor. evde tekken başınıza bir şey gelirse diye korkuyordur. çok da geçerli bir sebep değil mi bu?Evimizdeki varligini ozledim diye bir cumle kurdugu icin ben evimize gidelim dedim. Evet bu cumleyi kuran adam neden gitmek istemez ben de ordayim
Çocuk doğunca ne olacak? Daha bebek ufak annende kal, başınıza bir iş gelecek mi diyecek?Sevgili absolut, adam beni eve dondurmuyor. Surekli evde yalnizsin ben cok uzagim sen yalniz kalamazsin olmaz, ya dogum baslarsa sana kim yetisecek gibi seylerle beni uzak tutuyor.
Cok haklisiniz, ki zaten buraya yazma sebebim de gormedigim ve akil edemedigim noktalar konusunda bilinclenmek. Tesekkur ediyorum ve buyuk olasilikla bugun evime geciyorum.Çocuk doğunca ne olacak? Daha bebek ufak annende kal, başınıza bir iş gelecek mi diyecek?
Birçok kadın hamileliğini çalışmıyorsa evde yalnız geçiriyor. Aileniz de arabayla yakın mesafedeymiş. Sıkıntı geçtiyse evinize dönmek için izin istemenize gerek yok ki
Evet olabilir ben de zaten cok mantikli bakamadigim icin sorguluyorum.e hamileliğiniz riskli ya ondan istemiyor. evde tekken başınıza bir şey gelirse diye korkuyordur. çok da geçerli bir sebep değil mi bu?
Bakin ister kadin olsun ister erkek bir insanin ahlaki degerlerini zedeleyecek soz ve davranişlardan uzak durmak gerekir. Sizin eşinize evde gormemi istemedigin birsey var mi dediginizde buyuk ihtimal kadjn getirmesini kastediyorsaniz bu eşinize hem de şu demek 'senin eşin hamileyken eve kadin getirecek kadar şerefsiz olduğunu dusunuyorum'. yani eşinizin size ettiyi kufurle sizin eşiniz hakkinda dusundukleriniz ayni duzeyde yanliş ve onur kirici. Zaten o eylemde bulunan insan asla duzgun insan olamaz ve bunu siz farketmişsinizdir de. Yok eşim çok duzgun biridir diyorsaniz 2 gun ayri kalmayla akliniza başka şeyler geliyorsa çok sorun vardir. Hem zaten yarin gelicem demiş. O gun yorgun olmus ola bilir. Işde sıkıntilari yuzunden keyifsiz olmuş ola bilir. Tabiki gelme demesinin sizi uzmesi çok normal ama olaylari o yere getirmemeniz gerekirdi ikinizin de. Annenlerde kalmaya gelince. Eger durum musaitse annen sizde kalsin. 3 gynde bir gitsin bir kaç gunluk yemeyini yapsin yine size gelsin. Ya da akşama kadar kalsin gitsin. 15 dakika uzak bir yol degil. Şu an Zor zamanlarinda eşinin yaninda ol. Bu konuda da ikinizin de hatasi var.Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?
Cok guzel yazmissiniz tesekkurler keske ben de o an bu empatiyi yapabilecek olgunlukta yaklasabilseydim konuya.Bakin ister kadin olsun ister erkek bir insanin ahlaki degerlerini zedeleyecek soz ve davranişlardan uzak durmak gerekir. Sizin eşinize evde gormemi istemedigin birsey var mi dediginizde buyuk ihtimal kadjn getirmesini kastediyorsaniz bu eşinize hem de şu demek 'senin eşin hamileyken eve kadin getirecek kadar şerefsiz olduğunu dusunuyorum'. yani eşinizin size ettiyi kufurle sizin eşiniz hakkinda dusundukleriniz ayni duzeyde yanliş ve onur kirici. Zaten o eylemde bulunan insan asla duzgun insan olamaz ve bunu siz farketmişsinizdir de. Yok eşim çok duzgun biridir diyorsaniz 2 gun ayri kalmayla akliniza başka şeyler geliyorsa çok sorun vardir. Hem zaten yarin gelicem demiş. O gun yorgun olmus ola bilir. Işde sıkıntilari yuzunden keyifsiz olmuş ola bilir. Tabiki gelme demesinin sizi uzmesi çok normal ama olaylari o yere getirmemeniz gerekirdi ikinizin de. Annenlerde kalmaya gelince. Eger durum musaitse annen sizde kalsin. 3 gynde bir gitsin bir kaç gunluk yemeyini yapsin yine size gelsin. Ya da akşama kadar kalsin gitsin. 15 dakika uzak bir yol degil. Şu an Zor zamanlarinda eşinin yaninda ol. Bu konuda da ikinizin de hatasi var.
Bebeğini düşündüğü için reddettiği fikri neden aklınıza gelmiyor? Çünkü hormonlar doğum stresi sadece kuruyorsunuz bence ... bebeğinize yazık bence böyle yapmayinGunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?
Aynen ben de ölüyorum bu anasının evinden çıkamayanlara. Konu sahibi su an iyilesti mi bilmem de tamamen yatış tavsiye edilmis, hadi neyse de. Hicbir sorunu olmadığı halde hamile kalinca dogurunca anasının evine yapisil, sonra kocamla aram bozuldu diye aglayan kadinlar ..... üfff cok sacmaÇocuk doğunca ne olacak? Daha bebek ufak annende kal, başınıza bir iş gelecek mi diyecek?
Birçok kadın hamileliğini çalışmıyorsa evde yalnız geçiriyor. Aileniz de arabayla yakın mesafedeymiş. Sıkıntı geçtiyse evinize dönmek için izin istemenize gerek yok ki
Bence şüphelenmekte çok haklısınız. Zaten hamilesiniz, eşinizle vakit geçirmeyi isteyeceksiniz doğal olarak. Hani gerçekten bir şey saklamıyor olsa bile daha duyarlı olmalı eşiniz. Umarım sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde alırsınız bebeginizi kucagınıza.Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?
SürekliBen de sizinle birebir aynı durumdayım, hafta içi annemlerde kalıyorum hafta sonu eşim gelip beni alıyor evimize gidiyoruz. Üstelik akşamları geldiğinde kalmıyor da eve geçiyor, yemek yiyip oturup gidiyor.
Ama yani benim aklım mantığım almıyor açıkçası hafta sonu o eve gideceğim sonuçta ne bileyim bu kadar saf olamazlar illa ki bir şey ortaya çıkar değil mi? Kaldı ki aynı evde olduğu halde yapmayan yok mu? İnsanlar neler neler yapıyor, içinde olduğu sürece siz ne derseniz deyin o yapar.
Bence bu süreçte sadece bebeğinize odaklanın, ben öyle yapıyorum. Diğer tüm insanlardan beklentimi kestim. Ben bu durumdayken eşim beni aldatırsa da ne diyeyim, ne yapabiliriz ki? Allah hepimizin evine, yuvasına huzur versin. İyi düşünelim, iyi olsun.
Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?
Ee çok basit eşinden habersiz yolla birini eve hatta tanidigin varsa kurye kiliginda gonder trendyol filan desin zilde elinde poşet filan bi baksin neler dönüyor. Öyle bağırmayla olmaz o işler korkmicaksın. Skeni skcen erkek diye bi sk onlarda yok. Habersiz yap. akşam eşin iş çıkışına filan bi bak bakalım neler oluyor. Azmış bu adam hamileliğin de son evresinde cacık olmasın evliliğiniz.Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?
Sizin orada kurye eve mi girip araştırma yapıyor?Ee çok basit eşinden habersiz yolla birini eve hatta tanidigin varsa kurye kiliginda gonder trendyol filan desin zilde elinde poşet filan bi baksin neler dönüyor. Öyle bağırmayla olmaz o işler korkmicaksın. Skeni skcen erkek diye bi sk onlarda yok. Habersiz yap. akşam eşin iş çıkışına filan bi bak bakalım neler oluyor. Azmış bu adam hamileliğin de son evresinde cacık olmasın evliliğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?