Esim benden bir sey mi sakliyor?

Cekubalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
469
356
53
27
Gunaydin hanimlar, bu siteye hamile kaldiktan sonra uye oldum su anda 35 haftalik hamileyim ancak bir gun bdvye konu acacagim hic aklima gelmezdi. Hamileligimin son 1 ayi cok sikintili gecti, rahim agzi yetmezliginden dolayi surekli yatis verildi. Esimin is yeri evimize cok uzak ve ben tum gun yalniz kaldigim icin benim doguma kadar annemlerde kalmam gibi bir karar aldik. Annemlerle bizim evimiz de cok uzak degil aracla 15-20 dakikalik bir mesafedeyiz. Bu surecte esim gun asiri, 3 gunde bir geldi burda kaldi, haftasonlari da beni evimize goturdu. Gel gelelim dun esim annemlere gelecekti benimle kalmaya ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun. Bir yandan da artik ozlemin onu vurdugunu, evdeki yoklugumu cok hissettigine dair konusmalari oldu. Ben de sevinecegini dusunerek gel beni al evimizde kalalim bugun dedim yalniz basbasa. Bana garip gelen esim bunu hic istemedi. O kadar beni ozlediginden soz eden adamin evimize gidelim teklifimi reddetmesi bana cok garip geldi. Ben usteledikce o olmaza usteledi. Ben hala arac kullanabiliyorum daha oncesinde de ben evimize geleyim teklifimi reddettigi cok oldu bosver sen gelme yarin ben gelirim diye. Bu adam beni evden uzak tutmaya calisiyor gibi bi hissiyat aldim. Dun en sonunda dayanamadim sordum evde gormemi istemedigin bir sey mi var diye, basta hayir yok ne olabilir gibi konussa da sonrasinda sinirlenip eve git benden once ama bi sey yoksa o zaman senin agzina s.....m iste diyip beni eve gitmekten de korkuttu. Kizlar sizce sakladigi bir sey mi var, ben mi kuruyorum?

Günaydın,
Gebeliğinizin son zamanlarını umarım sorunsuz geçirir, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Hangi erkek bir şey varsa da var der ki? Daha doğrusu sadece erkek değil hangi insan?

Sizi eve istememiş ama bunun ile ilgili bir açıklama yapmadı mı? Olmazsa getirdi diyorsunuz, ne dedi de olmaz dedi yani ?

Hepsini geçtim bence eve gitmemenizden daha da büyük sorun size karşı saygısızca konuşması.
Bence siz öncelikle onu bi hale yola koyun.

Ama gebeliğinizin son zamanlarında stres yüklemeyin üstünüze, şüphelenseniz de belli etmeyin ki, varsa bir şey çıksın ortaya.

Gunaydin, oncelikle cok tesekkurler dikkate alip yazdiginiz icin. Evet orasi biraz eksik olmus, esyalarimi aldim hazirlandim o kadar kalmak icin ev de zaten cok daginik ben yarin toparlarim haftasonu gelirsin sen evimize diyerek reddetti. Aslinda inada bindirip hayir evimize gidecegiz diye diretebilirdim ya da ondan once eve gidebilirdim ama dediginiz gibi saygisizca konusarak beni korkutmasi gercekten hicbir sey yoksa yasanacak huzursuzluktan beni kacirdi.

Öncelikle şu an için sağlıkla doğum yapmaya odaklanın.

Eşinizin üslup sorunu var evde bir şey saklasa ne olur saklamasa ne olur
Allah kolaylık versin

ama cok kotu bir gun geciriyordu gerek maddi gerek is yeriyle olan sikintilari olsun.
Belki de size yansıtmak istemedi, hamilesiniz etkilenip zarar görmenizi istemedi. Bence güvensizliğiniz ve suçlamanız kızdırmış eşinizi. Bu kadar dert sorun varken senin aklına bu mu geliyor diye isyan etmiş olabilir. Aylardır eşi evde yok, evi ev değil, dağınık pis... Bunları görmenizi istememiştir. Toplayayım öyle gelip alırım seni demiş. Toplamasa dağınık pis bıraksa bu sefer yine söylenecektiniz.

Küfür etmesi çirkin olmuş haklısınız.

Bana eşiniz içindeki öküzü saklıyormuş, birden de ortaya salmış gibi geldi.. Nerden buluyorsunuz bu tipleri gerçekten ya

Söylemeden gitseydiniz, orası sizin de eviniz neden her seferinde onay vermesini bekliyorsunuz?

Bir şey var mı yok mu bilmem ama size karşı tahammülsüzleşmiş.

Hala araç kullanabiliyorsanız sıkıntılı durumunuz geçmiş demektir neden evinize dönmediniz o zaman?

Arkadaslar herkes o lafina takilmam gerektigini yazmis ama biz zaten su an konusmuyoruz uslubundan dolayi ben bunu haklisin diye kabullenmis degilim. Uslubuyla ilgili ne yapabilirim diye sormadim cunku bunun cozumu sizlerde ya da bende degil, yonlendirmem sonucunda o okuz kendi cozecek uslup problemini. Ustunde durmamis degiliz yani. Ben sadece hamilelikten dolayi olaylari abartip abartmadigimi sizler disardan bir goz olarak daha iyi gorursunuz diye sizce sakliyor mudur saklamiyor mudur diye soruyorum.

Ben de sizinle birebir aynı durumdayım, hafta içi annemlerde kalıyorum hafta sonu eşim gelip beni alıyor evimize gidiyoruz. Üstelik akşamları geldiğinde kalmıyor da eve geçiyor, yemek yiyip oturup gidiyor.
Ama yani benim aklım mantığım almıyor açıkçası hafta sonu o eve gideceğim sonuçta ne bileyim bu kadar saf olamazlar illa ki bir şey ortaya çıkar değil mi? Kaldı ki aynı evde olduğu halde yapmayan yok mu? İnsanlar neler neler yapıyor, içinde olduğu sürece siz ne derseniz deyin o yapar.
Bence bu süreçte sadece bebeğinize odaklanın, ben öyle yapıyorum. Diğer tüm insanlardan beklentimi kestim. Ben bu durumdayken eşim beni aldatırsa da ne diyeyim, ne yapabiliriz ki? Allah hepimizin evine, yuvasına huzur versin. İyi düşünelim, iyi olsun.

Allah yardimciniz olsun oncelikle. Esim asla benim birden cat diye eve gelebilecegimi hesap etmeyecek kadar saf davranabilecek bir insan yalan konusunda. Inanin aldatilmayi dusunmek bile istemiyorum arkadaslarini mi cagirdi acaba benden habersiz ictiler yediler evin civisini mi cikardilar diye dusundum.

Hala araç kullanabiliyorsanız sıkıntılı durumunuz geçmiş demektir neden evinize dönmediniz o zaman?
Sevgili absolut, adam beni eve dondurmuyor. Surekli evde yalnizsin ben cok uzagim sen yalniz kalamazsin olmaz, ya dogum baslarsa sana kim yetisecek gibi seylerle beni uzak tutuyor.

eve gitmek istemeniz pek mantıklı gelmedi bana. eşiniz de bundan tepki göstermiş bence. evde bir şey olsa ne yapacaksınız? riskli bir durum sonuçta. neden istemesin ki sizi evde? istemese özledim muhabbetlerine de girmez.

Evimizdeki varligini ozledim diye bir cumle kurdugu icin ben evimize gidelim dedim. Evet bu cumleyi kuran adam neden gitmek istemez ben de ordayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…