• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi

Shewolf15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
1.565
2.218
83
35
Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen

Ne kadar süredir evlisiniz? Hicbir sorun yok muydu gerçekten?
14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske

Gitmeyi kafasına koymuş sanırım. Sizin ısrarınızla sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bırakın gitsin. İnşallah çalışıyorsunuzdur. Varsa eğer evi eşyayı arabayı her şeyi bıraksın madem. Borçları da ortak değil hepsini kendisi ödesin. Umarım borçlar sizin adınıza değildir.

14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Evlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?

Başka biri olabilirmi varmi şüpheniz. Evlilik ona göre değilmis ne halt yemeye evlenmiş bi sakin olun bence çocuk katmayın hemen baksaniza adama ne diyor
Şu an hamile bile olabilirim bat günümu bekliyordum, elim ayağim tutmuyor. Başka birine dair zerre şüphe duyacağım bir harcamasi telefonda birşeyi olmadi

borclar beraber odenecekmis yok ya!!! akilliya bak sen. hem sizin kaniniza girmis hemde size mi odettirecek. sakin ha sakin dil dokme yalvarma. hicbir yorum yapma bekle. o dava acmadan da acma. eger dava acarsa topla tum esyalarini ailenin evine git. odesin borclari. madem kaldiramayacagi bir yukun altina girmis bedelini odeyecek. yalvarip degerini dusurme kardesim sakin.

Gitmeyi kafasına koymuş sanırım. Sizin ısrarınızla sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bırakın gitsin. İnşallah çalışıyorsunuzdur. Varsa eğer evi eşyayı arabayı her şeyi bıraksın madem. Borçları da ortak değil hepsini kendisi ödesin. Umarım borçlar sizin adınıza değildir.
Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamak

Gerçekten aldatmıyor ama size karşı sevgisi bitmiş olabilir maalesef.
Olabilir insanoğluyuz,hepimizin duyguları an be an değişebiliyor.
Bence üstelemeyin daha çok işi zorlaştırmayın. Kendinizi ve gururunuzu düşünün.
Şu an olayın şokunu atamadım belki gercekten başka sebep yok ve sevmiyor artık ama hiç ne yapacağım diye dusunemiyorum su anda

Back