Kızlar öncelikle hala şoktayım,buraya kv kp konusu acacagim aklıma gelirdi ama böyle birşey aklıma gelmezdi. lütfen tarafsız ama duygularimi incitmemeye çalışarak fikirlerinizi almak istiyorum. Eşime dün dedim konusalim biraz son bir aydir konuşup gulmuyorsum kopuk kaldık dedim. Konusalim dedi. Sonra beni övdü övdü sen aileme çok saygılı bir kadınsın,çok tutumlusun, arkadaslarimla gorusmeme saygilisin vb şeyler. Sonra da ama ben yaklaşık 3 aydır mutlu olmuyorum evlilik bana göre degil,sen de yalnız daha mutlu olursun esyalar sende kalsın ben esyalarimi alır giderim araba bende kalsın borclari beraber ödemeye devam ederiz dedi. Ben seni seviyorum neden gitmek istiyorsun bir sorun varsa beraber cozelim dedim yok diyor. Ne dediysem etki etmedi. Gerçekten çok seviyorum ve 6 aydır çocuk yapmaya calisiyoruz delirmek uzereyim yardım edin lütfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim ben mutlu değilim ayrılalım dedi
- Konu Sahibi Shewolf15
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ayrılık evlilik mutsuz evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Haziran 2016
- 9.255
- 25.573
- 548
14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keskeNe kadar süredir evlisiniz? Hicbir sorun yok muydu gerçekten?
- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- 19 Temmuz 2007
- 4.168
- 5.397
- 773
- 25 Ağustos 2014
- 20.398
- 48.332
- 798
Evlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?14 aydir evliyiz,evlenmeden önce benim eski erkek arkadaslarimi vb. İçine sindiremedigini bana guvenmedigi söylüyordu fakat biz zorla evlenmedik ki hiç evlenmese beni bırakıp gitseydi keske
Şu an hamile bile olabilirim bat günümu bekliyordum, elim ayağim tutmuyor. Başka birine dair zerre şüphe duyacağım bir harcamasi telefonda birşeyi olmadiBaşka biri olabilirmi varmi şüpheniz. Evlilik ona göre değilmis ne halt yemeye evlenmiş bi sakin olun bence çocuk katmayın hemen baksaniza adama ne diyor
- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
- 103
borclar beraber odenecekmis yok ya!!! akilliya bak sen. hem sizin kaniniza girmis hemde size mi odettirecek. sakin ha sakin dil dokme yalvarma. hicbir yorum yapma bekle. o dava acmadan da acma. eger dava acarsa topla tum esyalarini ailenin evine git. odesin borclari. madem kaldiramayacagi bir yukun altina girmis bedelini odeyecek. yalvarip degerini dusurme kardesim sakin.
- 13 Nisan 2007
- 33.057
- 100.213
- 1.123
- 45
- 5 Ocak 2013
- 239
- 331
- 103
bu ne sacmalik ya erkek arkadas edinmemis kiz mi var. o zaman neden evllendi.Evlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?
Arabayı ben evlenmeden önce almistim borcu da benim, çalışıyorum. Fakat onceligim olayı gerçekten anlamakGitmeyi kafasına koymuş sanırım. Sizin ısrarınızla sizin yanınızda olacaksa hiç olmasın bırakın gitsin. İnşallah çalışıyorsunuzdur. Varsa eğer evi eşyayı arabayı her şeyi bıraksın madem. Borçları da ortak değil hepsini kendisi ödesin. Umarım borçlar sizin adınıza değildir.
İlk aylarimizda problem etti sonra gectiEvlilik içinde bunları problem edip sorun çıkardı mı?
- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
- 23 Ağustos 2012
- 49.919
- 1
- 231.748
- 798
Araba onda kalıyor ama neden borcları birlikte ödüyorsunuz anlamadım
Sanırım baska biri var
++++
Ortak mallar satılır bölüşülür
Arabayı tutmak istiyorsa yarı bedelini konu sahibesine versin madem
Şu an olayın şokunu atamadım belki gercekten başka sebep yok ve sevmiyor artık ama hiç ne yapacağım diye dusunemiyorum su andaGerçekten aldatmıyor ama size karşı sevgisi bitmiş olabilir maalesef.
Olabilir insanoğluyuz,hepimizin duyguları an be an değişebiliyor.
Bence üstelemeyin daha çok işi zorlaştırmayın. Kendinizi ve gururunuzu düşünün.
- 23 Ağustos 2012
- 49.919
- 1
- 231.748
- 798
Hiçbir kanıtım ve şüphe olacak durumumuz olmadı bu güne kadar çıldırcamEğer bir sorun yoksa aranızda başka biri vardır diye düşünüyorum.